Başka kadına bakma

Ya ben cevremden bir sey gizlemeyen cekinmeyen bir kadinim burda tanimadigim insanlardan ne gizleyecegim saçmalik bu

Soracagim kadar bariz seyler olmadi sadece inerken olan anlattigim durumdu onu da sordum neden bi gittin bi geldin bir seyler yaptin dedim sende gelcek misin doye sorayim dedim otobusun camindan iceri zor gorunuyor vs dedi ispatlayacak bir sey olmadi
Niye ispata ihtiyacınız var? Bir kere kafanız bulanmış durumdan. İspat kanıt bunlar boşanmada işe yarar. Ayrılmak istemiyorsanız başka

Bu adami 10 aralikta 2022 te tanidim 22 nisan 2023 te nisanlandim. Daha nasil ispat edeyim
Siz tarih verince bdv dışında başka bir bölümde yeni tanıştığınızda adamla ilgili açtığınız konuyu gördüm şimdi. Yanlış bir tespitte bulundum bence de kusura bakmayın. Ancak bu adamın da abazanlık açısından ondan pek bir farkı yok. Umarım kurtulursunuz bundan

Bibi seni de etiketliyim Bibibella muhtemelen o adama özellikleri çok benzeyen başka biri bu. Hatamı düzeltmek için seni de etiketliyim dedim.

Kafam çok karışık kobilyalar esyalr her sey alindi evlenmemem gerektigini biliyorum. Daha once baska bir seyden ayrildik yani aldatma vs degildi. Cok zorlandim ozledim. Dönünce kesinlikle evlenelim biz birbirimiz olmadan yapamiyoruz dedik karar aldik nasil bana bunu yapti aklim almiyor hala

Mobilya bir ömür aldatilmandan ya da şüpheyle yasamandan daha mı değerli ?

Siz beş yıl sonra elinizde iki çocukla psikolojiniz pert şekilde boşanacaksınız o belli oldu.

Edit: Aman öf ben sizi hep genç sanıyorum. Sizin ilk evliliğinizden boyunuzca oğlunuz varmış zaten, o da bu kıymetli herifin dilindeymiş vay zengin hayatı yaşıyor bilmem ne diye. Aman sıkı tutun bırakmayın ama sadece kendiniz çekin derdini sakın o çocuğu bulaştırmayın.

Son düzenleme:
Bu adam belki de ilk eşiyle sadakatsizlik yüzünden boşandı. Nişanlısının yanındayken bile elalemin kadınına bakmaktan, kedi gibi peşinde gezinmekten çekinmeyen bir adam sizin görmediğiniz yerlerde neler yapar bi düşünün. Hiç güven vermeyen bir tip.

Ona sorun işte, cevap versin size. Siz sonuçta baktığını biliyorsunuz.

Nisanlilik bu yuzden var,tanimak daha iyi karar vermek icin.hicbir seye mecbur degilsiniz. Esyalar alindiysa alindi, huzursuz oldugunuz yerde dakka durmayin. Gittigim yoldan donemem diye korkuyorsaniz uzgunum ama yolun sonundan nefret edeceksiniz ve nisanliyken niye ayrilmadim ki diye cok pisman olacaksiniz

Bu kafayla devam et , evlensen de mutlu olamayacaksın, sırf evlenmiş olmak için evlenmiş olacaksın, bu adam sana daha çok olaylar , atraksiyonlar yaşatır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…