- 18 Ekim 2017
- 5.864
- 35.405
- 33
Yapacagini yapmis zaten. Bizim kullanmadigimiz uzun suredir ayni sayida duran ( çekmecede göz önünde öylece duruyordu bir yildan fazla zamandir) prezervatiflerden iki tane eksilmiş
Valla gözünü eline veririm adamın,sizofren mi ne olacaksam olayım abazan tipler gibi hem kendi rezilliği hem de nişanlısı olarak sizi soktugu durum çok kötü.Evet boyle bir ortam ilk oldu galiba yani yeni insanlarla tanisma bulunma
Yok ben eski konulara bakmadan farazi konuşmam. Tam 2 yıl önce açmışsınız o konuyu. Hatta aynı adamla 6 ay sonra falan nişanlanmışsınız.Bahsettiginiz kisi en az 3 yil oncesi. Ondan sonra buldugum da bu iste
Ay katisi ile barisan adamin karisi ile baristigini ayrildiktan cok sonra duydum cunku nisanlim ortada yoktu dahaYok ben eski konulara bakmadan farazi konuşmam. Tam 2 yıl önce açmışsınız o konuyu. Hatta aynı adamla 6 ay sonra falan nişanlanmışsınız. Aynı kişiden bahsettiğiniz bariz belli
Gururum ayaklar altinda
Bu aynı adam mıYok ben eski konulara bakmadan farazi konuşmam. Tam 2 yıl önce açmışsınız o konuyu. Hatta aynı adamla 6 ay sonra falan nişanlanmışsınız. Aynı kişiden bahsettiğiniz bariz belli
Gururum ayaklar altinda
O konuda bahsettiği adamın da şu an bahsettiği adamın da 2 kızı var. Biraz stalk yaptım. Ama inkar ediyor. Kendi bilir çok da fifiBu aynı adam mıolmasin lutfen çunku bununla ayrilip eski karisiyla birlikte yaşamaya baslamiş öf ya harbi bi erkeksiz kalamama hastalığımı nedir
Madem konulari iyi okuyun bu o degil. Ben o adamdan ayrildim bikac ay sobra eski esiyle oldugunu duydum duydugumda zaten ayriydim. Bu sonrasinda tanidigim biri ve nisanliyizBu aynı adam mıolmasin lutfen çunku bununla ayrilip eski karisiyla birlikte yaşamaya baslamiş öf ya harbi bi erkeksiz kalamama hastalığımı nedir
Ve biz evlenmek uzereyiz nasil bunlari yasiyorum suan inanamiyorum ben mi abartiyorum diyorum kendime
Eski esi zaten evli nisanliminO konuda bahsettiği adamın da şu an bahsettiği adamın da 2 kızı var. Biraz stalk yaptım. Ama inkar ediyor. Kendi bilir çok da fifi
O konudakide evliydi boşanma aşamasındaydı boşanmadı demek oda nisanlindi onunda 2 kızı vardı neyse sen bilirsinEski esi zaten evli nisanlimin
O adamın da eski eşi evliydi zaten. 2 kızı vardı. Şu ankinin de eski eşi evli ve iki kızı var. Ne kadar ilginç bir tesadüf. Hayır gerçekten ne yaptığınız zerre umrumda değil ama beni yalancı çıkarmaya çalışmanıza gıcık oldum.Eski esi zaten evli nisanlimin
O bu degil onun bir oglu bir kizi var ya. Napiyim yani degil siz yalanci cikmayin diye yalan mi soyleyeyim ben burdaO adamın da eski eşi evliydi zaten. 2 kızı vardı. Şu ankinin de eski eşi evli ve iki kızı var. Ne kadar ilginç bir tesadüf. Hayır gerçekten ne yaptığınız zerre umrumda değil ama beni yalancı çıkarmaya çalışmanıza gıcık oldum.
Eski esiyle mecbur kalamdikca gorusmeyen biri bu bir araya gelmediler hicO adamın da eski eşi evliydi zaten. 2 kızı vardı. Şu ankinin de eski eşi evli ve iki kızı var. Ne kadar ilginç bir tesadüf. Hayır gerçekten ne yaptığınız zerre umrumda değil ama beni yalancı çıkarmaya çalışmanıza gıcık oldum.
Evli misiniz? Değilseniz basın direkt tekmeyi aman onunla mı uğraşacaksınız hemen kurtulursunuz. evliysenizde boşanma prosedür felan uğraştırıcı belki çirkeflik yapar ben birmşey yapmadım diye öyleyse başka aldatma vs vakası varsa bekleyin biraz delil toplayınHafta sonu turuna katildik. Turda bir kadina denk geldikce uzun uzun baktigini fark ettim defalarca. Dedigim kadin yolda baska sehirde indi. O inerken ben ec ye gidicem diye indi. İnince dikildi onun valizini almasini vs izliyordu benim baktigimi gördü. Sonra yuzunu ovusturdu ne yapacagini sasirdi galiba o esnada. İlerledi baktim geri döndü kadin hala orda ama bunlar saniyelerle oluyor. Bana isaret etti gelecek misin diye yok dedim. Kadinin baska otobuse benimkide tesise girdi. Yolda durdum durdum duramadim Allah kavustursun dedin bu cok bozuldu o an. Sonra ne demek istedin vs baya tartistik ben sebebini soylemedim tabi. Konu oylece kapandi. Ama ben suan hic mutlu degilim ve tur grubundan da hala cikmadi. İkimize iyi gelecek diye gittigim turda baskasina ilgi duyacagi hic aklima gelmezdi. Cok kötüyüm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kız da farkindaydi baktiginin ki bana bile bakmiyordu rahatsiz oldu bence. Ama maruz kaldigim durum icin ayrilmaya kalksam sizofren olacagim kanit yok cunku
Soracagim kadar bariz seyler olmadi sadece inerken olan anlattigim durumdu onu da sordum neden bi gittin bi geldin bir seyler yaptin dedim sende gelcek misin doye sorayim dedim otobusun camindan iceri zor gorunuyor vs dedi ispatlayacak bir sey olmadiKendi evinde kocasını yatakta başkalarıyla basan hemcinslerimiz var , emek verdim diyorsunuz ? Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın da Yanınızda böyle yapan biriyle o an o yolculuk bitmeliydi … Saygısızlık yapan insanları alıp başınızın üstüne çıkartıp sonra da evlenince bu adam neden böyle demeyin
Tepkiyi tepki anında vereceksiniz daha da ben şizofren gözükür Müyüm diyorsunuz
Allah herkese hayırlı insanlar nasip etsin .