Başka kadına bakma

Bu aynı adam mı olmasin lutfen çunku bununla ayrilip eski karisiyla birlikte yaşamaya baslamiş öf ya harbi bu erkeksiz kalamama hastalığımı nedir

Bu aynı adam mı olmasin lutfen çunku bununla ayrilip eski karisiyla birlikte yaşamaya baslamiş öf ya harbi bi erkeksiz kalamama hastalığımı nedir
O konuda bahsettiği adamın da şu an bahsettiği adamın da 2 kızı var. Biraz stalk yaptım. Ama inkar ediyor. Kendi bilir çok da fifi

Bu aynı adam mı olmasin lutfen çunku bununla ayrilip eski karisiyla birlikte yaşamaya baslamiş öf ya harbi bi erkeksiz kalamama hastalığımı nedir
Madem konulari iyi okuyun bu o degil. Ben o adamdan ayrildim bikac ay sobra eski esiyle oldugunu duydum duydugumda zaten ayriydim. Bu sonrasinda tanidigim biri ve nisanliyiz

Ve biz evlenmek uzereyiz nasil bunlari yasiyorum suan inanamiyorum ben mi abartiyorum diyorum kendime

Ay ben evlisiniz sandım, sanslısınızo zaman
Bence evlenmeyin bu bir işaret bence...Daha evlenmeden gözü kayıyor diyemedin mi nesine baktın bu kadar rahatsız oldum diye? Neden allah kavustursun diye laf sokup soylemiyorsunuz ki...siz de bi ilginçsiniz...

Bak dikkat çekici biri gelir bir anlık olarak gayri ihtiyari bakmak normaldir bu hepimizde var ama o anlık bakış uzadıgı zaman o adamla evlenilmez net...

Eski esi zaten evli nisanlimin
O adamın da eski eşi evliydi zaten. 2 kızı vardı. Şu ankinin de eski eşi evli ve iki kızı var. Ne kadar ilginç bir tesadüf. Hayır gerçekten ne yaptığınız zerre umrumda değil ama beni yalancı çıkarmaya çalışmanıza gıcık oldum.

O bu degil onun bir oglu bir kizi var ya. Napiyim yani degil siz yalanci cikmayin diye yalan mi soyleyeyim ben burda

Eski esiyle mecbur kalamdikca gorusmeyen biri bu bir araya gelmediler hic

Kendi evinde kocasını yatakta başkalarıyla basan hemcinslerimiz var , emek verdim diyorsunuz ? Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın da Yanınızda böyle yapan biriyle o an o yolculuk bitmeliydi … Saygısızlık yapan insanları alıp başınızın üstüne çıkartıp sonra da evlenince bu adam neden böyle demeyin
Tepkiyi tepki anında vereceksiniz daha da ben şizofren gözükür Müyüm diyorsunuz
Allah herkese hayırlı insanlar nasip etsin .

Evli misiniz? Değilseniz basın direkt tekmeyi aman onunla mı uğraşacaksınız hemen kurtulursunuz. evliysenizde boşanma prosedür felan uğraştırıcı belki çirkeflik yapar ben birmşey yapmadım diye öyleyse başka aldatma vs vakası varsa bekleyin biraz delil toplayın

Soracagim kadar bariz seyler olmadi sadece inerken olan anlattigim durumdu onu da sordum neden bi gittin bi geldin bir seyler yaptin dedim sende gelcek misin doye sorayim dedim otobusun camindan iceri zor gorunuyor vs dedi ispatlayacak bir sey olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…