- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi selinyildiztugce
-
anliyorum, bende asla onun gibisini bulamam diyordum. Bulsam da sevemem diyordum. Ah ne salakmisim. Kocamla suan onu kiyaslayamam bile. Adam gibi adam ona gore. Ustelik 27 yasimda deli divane asik oldum. 2 yıldır evliyim ve hergun kocama kavusacagim ani sabirsizlikla bekliyorum.Umarim korkuyorum bulamam diye inancim kalmadı kimseyi istemiyorum
Daha iyisini istemiyorumHatta daha iyisi olur sukrederken bulursun kendini guven bize.
Iyileswcwgim belki ama unutmaktan korkuyorum herkes çok seviyordu ilişkimız çok güzeldi ne oldu anlayamıyorum halaNe mantık, ne de aşk ilişkisi düşün bu aralar. Evliliği hele aklının ucuna bile getirme. Biten ilişkine değil kendine odaklan. İyileşene kadar sadece kendini mutlu etmeyi görev edin. Bu süreçte karşı cinsle ilgili herşeyi rafa kaldır. Sen kalbini iyileştirdiğinde imkansız gelen herşeyin ne kadar imkanlı olduğunu göreceksin.
Onu unutmak istemiyorumGeçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer
Neler neler geçmedi ki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka
Aşkaaaaa...
Ne güzel şarkı dimi
Askla ilgiliyse oturur ağlarım aklıma geldiğinde bile gözlerim doluyor unutmaktan korkuyorum onuPuccanın günlüklerini oku bu süreçlerde tam ilaç
Onu unutmak istemiyorumcsnim yaniyor
neden seni terkeden birinin arkasindan bu baglilik aksine sevmeyi bilen birini bulmak onemliArkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor
cahil cesur olur diyorumPişman olup dönerse (ki ahımı aldı ) aileni al gel o zaman tanistir beni istemeye gel diyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?