• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka birisiyle olamam

Allah'ım ben mi çok iyi bakıyorum onca derdin içinde bu hayata, yoksa insanlar mı değişik?
Canım daha 22 yaşındasın. Ben senin yaşındayken bırak evliliği erkek arkadaş bile düşünmüyordum. Hoş düşünmedim yaşım 26 ve hala yalnızım. 1 kere deli gibi aşık oldum, eski mesajlarımda var ne minnoş birini sevdiğim ve adam evlendi hafta sonu.(bunu 41896452453 kez söylüuorum forumda:KK47:)
bugün de fotoğrafını gördüm eşiyle. Kız ay parçası. Hiç ahd etmedim, beddua etmedim, kendimi parçalamadım. İçim kanaya kanaya Allah mutlu etsin dedim.
Sen daha 22 yaşındasın, bunu unutur üstüne 22 kişi daha seversin. İnsanlar evliliklerini bitiriyorlar ne özel şeyler yaşamışken ve sonrasında yine aşık oluyorlar. Sen mi olamayacaksın?

22 yaş, 42 değil farkında mısın?
Kaldı ki aşk her yaşta mümkün..

Ben de hayatımın aşkını 23ümde buldum.
Hayatımın aşkı sandığım adamla da 21imdeyken ayrıldım, bir daha sevmem sandım, öldüm bittim sandım........ Sandım sadece.... :halay::kahve:

Allah'ım ben mi çok iyi bakıyorum onca derdin içinde bu hayata, yoksa insanlar mı değişik?
Canım daha 22 yaşındasın. Ben senin yaşındayken bırak evliliği erkek arkadaş bile düşünmüyordum. Hoş düşünmedim yaşım 26 ve hala yalnızım. 1 kere deli gibi aşık oldum, eski mesajlarımda var ne minnoş birini sevdiğim ve adam evlendi hafta sonu.(bunu 41896452453 kez söylüuorum forumda:KK47:)
bugün de fotoğrafını gördüm eşiyle. Kız ay parçası. Hiç ahd etmedim, beddua etmedim, kendimi parçalamadım. İçim kanaya kanaya Allah mutlu etsin dedim.
Sen daha 22 yaşındasın, bunu unutur üstüne 22 kişi daha seversin. İnsanlar evliliklerini bitiriyorlar ne özel şeyler yaşamışken ve sonrasında yine aşık oluyorlar. Sen mi olamayacaksın?
gel bi kucaklayayım seni :KK74: o sevdiğin adamın evlenmesi acısı... rabbim kimseye yaşatmasın ya. ne kötü düşünebiliyorsun ne iyi. :cry:

Arkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor
Olur , canını sıkma :)

yeni bir ilişkiden ciktigin icin boyle düşünmen normal.insanlar 20yillik evlliklerini bitirip ikinci baharlarini yasiyor ..bu da geçecek ..sadece zamana ihtiyacin var hepsi bu..

Helal olsun inşallah o kişiden daha hayırlı bir eşiniz olur en kısa zamanda mutlu olursunuz

Şuan başka birini sevmediğin için öyle.
Bundan sonra sevgilin olup ayrılsan onun içinde aynı şeyi hissediceksin maalesef

Bende ayni seyleri yasadim ustelik ayni yastayiz. Benimde okulum bitti geldi ailemle tanıştı sonra hop diye ayrıldi. Bunun icinmiydi hersey dedim evet bunun icindi dedi sonra geri dönmek istedi ama poposuna baka baka gönderdim :bicak: uzulmedim mi çok uzuldum ama şimdi amaaan cokta tirt diyorum aklima arada geliyo allah bildiği gibi yapsın diyorum kör kuyularda isiksiz biraksin diyorum ama iyiki olmamis ta diyorum allah korumus ta diyorum oyle bir adiyi omur boyu cekicektim :dua: kisacasi yeniden sevicez yeniden aşık olucaz ve evlenicez daha genciz kizz dur :KK49:

Arkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor
olur eğer istersen başka birini sevebilirsin yeter ki iste

Yaşın 22 daha çok küçüksün emin ol. 21 yaşında evlendim, oradan biliyorum ;) eğer devam etmek istersen edersin, ama hiç acele etme. Daha çoook zamanın var ve daha çoook toysun. 25 inde böyle düşünmeyeceksin. Ve evet unutulur, vazgeçilemeyecek insan yoktur, hepsinden kıymetlisi sensin. Millet senin peşinden koşmalı ama daha bilmiyorsun.

Bende ayni seyleri yasadim ustelik ayni yastayiz. Benimde okulum bitti geldi ailemle tanıştı sonra hop diye ayrıldi. Bunun icinmiydi hersey dedim evet bunun icindi dedi sonra geri dönmek istedi ama poposuna baka baka gönderdim :bicak: uzulmedim mi çok uzuldum ama şimdi amaaan cokta tirt diyorum aklima arada geliyo allah bildiği gibi yapsın diyorum kör kuyularda isiksiz biraksin diyorum ama iyiki olmamis ta diyorum allah korumus ta diyorum oyle bir adiyi omur boyu cekicektim :dua: kisacasi yeniden sevicez yeniden aşık olucaz ve evlenicez daha genciz kizz dur :KK49:
Benimde çok ahımi aldi pişman olmasını istiyorum . Ne kadar süre sonra döndü?

Merhaba kimse durduk yere ayrılmaz, ya birisini buldu ya hayal ettiği aşkı sizde bulamadı yada başka bir sorunu vardır. 40 yıllık evliler bile boşanıp hayata devam ediyorlar sizi istemeyen birini boşuna beklemeyin..zaman herşeyin ilacı olacak umudunuzu yitirmeyin hayata karşı.. Sevgiler

gel bi kucaklayayım seni :KK74: o sevdiğin adamın evlenmesi acısı... rabbim kimseye yaşatmasın ya. ne kötü düşünebiliyorsun ne iyi. :cry:
Sarılmacaa Şu süreçte ölümden başka gerçek olmadığını anladım. Dünyaya mutlu olmaya gelmiyoruz,sıkıntıların hepsi geçiyor. Yeter ki en büyük sıkıntı bu demeyelim.

Helal olsun inşallah o kişiden daha hayırlı bir eşiniz olur en kısa zamanda mutlu olursunuz

Teşekkür ederim,İnşallah❤️

Pişman olup dönerse (ki ahımı aldı ) aileni al gel o zaman tanistir beni istemeye gel diyecegim

22 yaş demişsin de, büyük bir yaş değil ki bu... Oho oo neler neler çıkar daha karşına bugünler sadece anıp güldüğün günler olacak o zaman...

Pişman olup dönse bile, istemeye gelin falan deme sakın. Yaşın evlenecek olgunlukta değil, inan değil...

Benimde çok ahımi aldi pişman olmasını istiyorum . Ne kadar süre sonra döndü?

3 4 ay sonra döndü ama pişman olduğundan değil nabız yoklamak için.
Pişman olucak olsalar gitmezler zaten ayrıca seven erkek asla vazgeçmez.
Farzetki öldü unutup yoluna devam etmelisin

Aşık olacagimi sanmıyorum çok uyumluyduk her onuda anlasirdik. Şimdi benim tuttugum elini başkası tutacak
Ohoo sadece eli olsa...
Erkekler ayrılır ayrılmaz yeni kız ararlar. Öyle yas tutanı çok azdır. Eğer böyle gidersen "Ben onu böyle özlerken o yeni sevgili bulmuş/ nisanlanmiş/ evlenmiş" diye ağlamaya devam edersin. Dünyada tek bir çeşit insan yok. Çok iyi anlaştığın pek çok insan olabilir. Neden tekrar aşık olamayasin ki? Bunun için hiçbir sebep yok.

Ohoo sadece eli olsa...
Erkekler ayrılır ayrılmaz yeni kız ararlar. Öyle yas tutanı çok azdır. Eğer böyle gidersen "Ben onu böyle özlerken o yeni sevgili bulmuş/ nisanlanmiş/ evlenmiş" diye ağlamaya devam edersin. Dünyada tek bir çeşit insan yok. Çok iyi anlaştığın pek çok insan olabilir. Neden tekrar aşık olamayasin ki? Bunun için hiçbir sebep yok.
Kendimi öyle hayal ettim dayanamam ağlarım ben baskasiyla mutlu olursa

Olur olur bal gibi olur :)
Daha 22 yaşındasın, 4-5 yıllık sevgilimden ayrıldım, aileler tanışıyordu, isteme falan olacaktı.
Noldu öldük mü ? Yooo...
Kocamla tanıştım 7 ay içinde evlendim, çok mutluyum hatta iyi ki ayrılmışız bile dedim.
Hayat karşına neler çıkaracak neler, pozitif ol her şeyden önce.

Back