• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka birisiyle olamam

Umarim korkuyorum bulamam diye inancim kalmadı kimseyi istemiyorum
anliyorum, bende asla onun gibisini bulamam diyordum. Bulsam da sevemem diyordum. Ah ne salakmisim. Kocamla suan onu kiyaslayamam bile. Adam gibi adam ona gore. Ustelik 27 yasimda deli divane asik oldum. 2 yıldır evliyim ve hergun kocama kavusacagim ani sabirsizlikla bekliyorum.

Geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer
Neler neler geçmedi ki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka
Aşkaaaaa...

Ne güzel şarkı dimi :ıslık:

Ne mantık, ne de aşk ilişkisi düşün bu aralar. Evliliği hele aklının ucuna bile getirme. Biten ilişkine değil kendine odaklan. İyileşene kadar sadece kendini mutlu etmeyi görev edin. Bu süreçte karşı cinsle ilgili herşeyi rafa kaldır. Sen kalbini iyileştirdiğinde imkansız gelen herşeyin ne kadar imkanlı olduğunu göreceksin.

Ne mantık, ne de aşk ilişkisi düşün bu aralar. Evliliği hele aklının ucuna bile getirme. Biten ilişkine değil kendine odaklan. İyileşene kadar sadece kendini mutlu etmeyi görev edin. Bu süreçte karşı cinsle ilgili herşeyi rafa kaldır. Sen kalbini iyileştirdiğinde imkansız gelen herşeyin ne kadar imkanlı olduğunu göreceksin.
Iyileswcwgim belki ama unutmaktan korkuyorum herkes çok seviyordu ilişkimız çok güzeldi ne oldu anlayamıyorum hala

Valla kuzu öyle biri gelir ki o neymiş dersin daha 22sin. giden gittikten sonra bakma arkana.

Güzelim kendine bir dışarıdan bakmayı denesen? Terketmiş Adam seni. Gurursuz olup kendinden nefret etmek istiyorsan buyur sevgilim de sevgilim sayıkla. unutmicam demek ne demek. acizlik etme. O Adamın hakettiği unutulmak jet hızıyla hem de.

Arkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor
neden seni terkeden birinin arkasindan bu baglilik aksine sevmeyi bilen birini bulmak onemli

Ya bi tek benim mi gicigima gitti bu söylediklerin?
Daha 22 yaşındasın, evlenmek için Son gemiyi de kaçırmış gibi ah vah cekiyorsun!
Hiç bir yorumu sallamadan aynı modda ilerliyor cevapların da.
Neyin acelesindesin, neyin derdindesin?
Belli ki yara almışsın terk edilmişsin, hala bir evlilik düşünmek sicagyıla doğru mu? Sana iyi mi geliyor?
Önce kendini iyileştirmeye çalış. Kendini sev. Yolun çok başındasın.

Olursun.

İster iste , istersen isteme.
Az bir zaman geçsin de bak gör , ismini bile zor hatırlayacaksın belki.
Hafızanda isimsiz bir anı olarak yer işgal eder sadece.

Acını hafife almıyorum, lütfen yanlış anlama.

Acı en fazla tazeyken can yakıyor.
Zaman geçtikçe, herkesin kendince anlamlandığı bir hal alıyor sadece.

Uni bitti evlenmem lazım diye bişey yok.. mesleginizi yapın çalışın para biriktirin.. güçlü olun maddi ve manevi olarak.. 22 yaş gayet ufak.. daha yolun başı..

Mideniz bulanir bulanir hop geçer.. biri ile tanışıp yine seveceksiniz.. hayat böyle.. kalp bi kez sevsin diye yaratilmamis.. israr ve takinti ile kalbi ezmenin anlami yok.. kimse bi ömür aglamiyor.. Eğer bi ömür ağlamak istemiyorsa.. Bu bir seçim.. mutlu olmayı seçin..

Onun gibi birini de bulmayin zaten sizden vazgecmeyecek daha çok sevecek birini bulun inşallah..

Belki gerçekten uyumlu değildiniz ilerisini göremedi yani. Yol yakınken ayrılmanız iyi olmuş bence.
Kimse için onsuz yapamam deme. Karşına daha iyi biri çıkar yakında.

Her ayrılıktan sonra bu hisse kapılırsınız emin ol. Sonra yeni bir aşk gelir kapısı çalar vr ne salakmisim dersin.
Ben lisedeki ilk sevgilimi senelerce unutamadım. Agladim falan senelerce sonra çok çok sonra karşılaştık bunun için miydi dedim.
O olurum sandığım tüm eski sevgililerle iyik ki olmamış dedim yani.
Sadece sabret bu süreç geçsin yin seveceksen ;)

Back