- 13 Ağustos 2016
- 27
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi selinyildiztugce
-
Olur olur. Biraz zaman gecsin. Ohhhoo neler olur hemde.Arkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor
Düşündüm başkasını midem alt üst oldu birden . Mantık evliliği yapamam Sevmeden olmaz . Evde kalırım belki sevmemekten iyidirOlur olur. Biraz zaman gecsin. Ohhhoo neler olur hemde.
basbayağıda olur şu an inkar devresindesin biraz zaman geçsinArkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor
Aşık olacagimi sanmıyorum çok uyumluyduk her onuda anlasirdik. Şimdi benim tuttugum elini başkası tutacakYeni bir ilişkiden çıkmışsın bir süre böyle düşünmen çok normal. Zamanla düzelir.
Pişman olup dönerse (ki ahımı aldı ) aileni al gel o zaman tanistir beni istemeye gel diyecegimbasbayağıda olur şu an inkar devresindesin biraz zaman geçsin
asıl bundan sonra tekrar onunla olmaz seni terk etmiş adamla bir daha görüşmeyi için kaldırmaz
Daha 22yaşındayım diyorsun ama karşında tecrübe konuşuyor. Biz de geçtik o yaşları biz de yaşadık aynı şeyleri...Aşık olacagimi sanmıyorum çok uyumluyduk her onuda anlasirdik. Şimdi benim tuttugum elini başkası tutacak
Tek istediğim pişman olmasi göreyim yalvardiginiYani ilerde evlenince seni bırakacağına şimdi bırakması hayırlı olmuş.
Gerçekten güvenimı yitirdim onun gibi birini bulamam diye korkuyorum. Üniversite bitti artık mantık evliliği isteniyorumGelen gideni aratmaz biz gideni çok abarttık diye bi söz var :))
Onun gibisini bulamam der duruyorum okul bitti sonuçta mantık evliliği istemiyorum22 yas bu duygular icin normal, küçük bir yas. Gececek emin ol. Zamanla geçecek. Bende senins yasindayken baskasiyla olamam demistim. O yuzden anliyorum hislerini. Ama simdi baskasiyla gayet de mutluyum.
okul bitsin, hayat daha yeni basliyor. 22 yas o kadar erken ki evlilik icin. Gezin tozun, bambaska ve daha iyileriyle tanisacaksiniz emin olun. Mantik evliligi tabi ki yapmayin.Onun gibisini bulamam der duruyorum okul bitti sonuçta mantık evliliği istemiyorum
Ailler tanımıştı ciddi ciddi konuşup evlilik yapacaktık beni o kadar çok inandırdi ki ailemdenl tanimayan kalmamisti. Ailesi beni tanirdiDaha 22yaşındayım diyorsun ama karşında tecrübe konuşuyor. Biz de geçtik o yaşları biz de yaşadık aynı şeyleri...
Umarim korkuyorum bulamam diye inancim kalmadı kimseyi istemiyorumokul bitsin, hayat daha yeni basliyor. 22 yas o kadar erken ki evlilik icin. Gezin tozun, bambaska ve daha iyileriyle tanisacaksiniz emin olun. Mantik evliligi tabi ki yapmayin.
Şimdiden gerçek yüzünü görmüşsün işte daha ne istiyorsun.Ailler tanımıştı ciddi ciddi konuşup evlilik yapacaktık beni o kadar çok inandırdi ki ailemdenl tanimayan kalmamisti. Ailesi beni tanirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?