- 29 Mart 2012
- 437
- 201
- 73
- Konu Sahibi selinyildiztugce
-
gel bi kucaklayayım seniAllah'ım ben mi çok iyi bakıyorum onca derdin içinde bu hayata, yoksa insanlar mı değişik?
Canım daha 22 yaşındasın. Ben senin yaşındayken bırak evliliği erkek arkadaş bile düşünmüyordum. Hoş düşünmedim yaşım 26 ve hala yalnızım. 1 kere deli gibi aşık oldum, eski mesajlarımda var ne minnoş birini sevdiğim ve adam evlendi hafta sonu.(bunu 41896452453 kez söylüuorum forumda)
bugün de fotoğrafını gördüm eşiyle. Kız ay parçası. Hiç ahd etmedim, beddua etmedim, kendimi parçalamadım. İçim kanaya kanaya Allah mutlu etsin dedim.
Sen daha 22 yaşındasın, bunu unutur üstüne 22 kişi daha seversin. İnsanlar evliliklerini bitiriyorlar ne özel şeyler yaşamışken ve sonrasında yine aşık oluyorlar. Sen mi olamayacaksın?
Olur , canını sıkma :)Arkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor
Helal olsun inşallah o kişiden daha hayırlı bir eşiniz olur en kısa zamanda mutlu olursunuzAllah'ım ben mi çok iyi bakıyorum onca derdin içinde bu hayata, yoksa insanlar mı değişik?
Canım daha 22 yaşındasın. Ben senin yaşındayken bırak evliliği erkek arkadaş bile düşünmüyordum. Hoş düşünmedim yaşım 26 ve hala yalnızım. 1 kere deli gibi aşık oldum, eski mesajlarımda var ne minnoş birini sevdiğim ve adam evlendi hafta sonu.(bunu 41896452453 kez söylüuorum forumda)
bugün de fotoğrafını gördüm eşiyle. Kız ay parçası. Hiç ahd etmedim, beddua etmedim, kendimi parçalamadım. İçim kanaya kanaya Allah mutlu etsin dedim.
Sen daha 22 yaşındasın, bunu unutur üstüne 22 kişi daha seversin. İnsanlar evliliklerini bitiriyorlar ne özel şeyler yaşamışken ve sonrasında yine aşık oluyorlar. Sen mi olamayacaksın?
olur eğer istersen başka birini sevebilirsin yeter ki isteArkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor
Benimde çok ahımi aldi pişman olmasını istiyorum . Ne kadar süre sonra döndü?Bende ayni seyleri yasadim ustelik ayni yastayiz. Benimde okulum bitti geldi ailemle tanıştı sonra hop diye ayrıldi. Bunun icinmiydi hersey dedim evet bunun icindi dedi sonra geri dönmek istedi ama poposuna baka baka gönderdimuzulmedim mi çok uzuldum ama şimdi amaaan cokta tirt diyorum aklima arada geliyo allah bildiği gibi yapsın diyorum kör kuyularda isiksiz biraksin diyorum ama iyiki olmamis ta diyorum allah korumus ta diyorum oyle bir adiyi omur boyu cekicektim kisacasi yeniden sevicez yeniden aşık olucaz ve evlenicez daha genciz kizz dur
Sarılmacaa Şu süreçte ölümden başka gerçek olmadığını anladım. Dünyaya mutlu olmaya gelmiyoruz,sıkıntıların hepsi geçiyor. Yeter ki en büyük sıkıntı bu demeyelim.gel bi kucaklayayım senio sevdiğin adamın evlenmesi acısı... rabbim kimseye yaşatmasın ya. ne kötü düşünebiliyorsun ne iyi.
Helal olsun inşallah o kişiden daha hayırlı bir eşiniz olur en kısa zamanda mutlu olursunuz
Arkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor
Pişman olup dönerse (ki ahımı aldı ) aileni al gel o zaman tanistir beni istemeye gel diyecegim
Benimde çok ahımi aldi pişman olmasını istiyorum . Ne kadar süre sonra döndü?
Ohoo sadece eli olsa...Aşık olacagimi sanmıyorum çok uyumluyduk her onuda anlasirdik. Şimdi benim tuttugum elini başkası tutacak
Kendimi öyle hayal ettim dayanamam ağlarım ben baskasiyla mutlu olursaOhoo sadece eli olsa...
Erkekler ayrılır ayrılmaz yeni kız ararlar. Öyle yas tutanı çok azdır. Eğer böyle gidersen "Ben onu böyle özlerken o yeni sevgili bulmuş/ nisanlanmiş/ evlenmiş" diye ağlamaya devam edersin. Dünyada tek bir çeşit insan yok. Çok iyi anlaştığın pek çok insan olabilir. Neden tekrar aşık olamayasin ki? Bunun için hiçbir sebep yok.
Pişman olma ihtimali yok mu3 4 ay sonra döndü ama pişman olduğundan değil nabız yoklamak için.
Pişman olucak olsalar gitmezler zaten ayrıca seven erkek asla vazgeçmez.
Farzetki öldü unutup yoluna devam etmelisin
Arkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?