• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka birini çok severken evleniyorum

başka bir insanın aklını kurcalamasını tamamen bir kenara bırakırsak, sadece nişanlınla olan iletişim problemini ve uyumsuzluğu göz önüne alırsak, sana diyeceğim tek şey ayrıl!

ben de nişanlımla 4.5 senedir beraberdim. hiçbir zevkimiz ortak değildi. o da çok konuşmazdı. bir yere gidip otururduk doğru düzgün muhabbet edemezdik. ama ben aşıktım çok seviyordum. bu şeyler gözüme batmıyordu. sonra aramızda farklı sorunlar çıktı onunla ve ayrıldık. ayrıldıktan sonra gördüm ki iyiki ayılmışım. bu insanla bir ömür asla geçmezmiş. hayatımı çöpe atarmışım evlensem. ve öyle seviyordum ki başka bir erkeğe ilgi duymayı bırak bakmıyordum bile. sen birine karşı birşeyler de hissetmeye başlamışsın. bence ayrılma vakti gelmiş. zararın neresinden dönersen kar. herşey tamam diye hayatını mahvetme. evlenip boşanmak daha mı iyi?

belki şu an hoşlandığın kişiyle geleceğin olmayabilir de. ama yine de ne olursa olsun onu bir kenara bırak kendini düşün. mutsuz olacağın bir evliliğe bile bile lades deme. kesinlikle ayrıl.

bu mesajı yazdıktan sonra evlendiğini gördüm. geçmiş olsun. kısa zamanda okuruz "boşanıyorum" başlığını. üzücü....

Son düzenleme:
Akşama Kadar Burda Erkekleri Çekiştirirken, Yok Benim Kocam Böle Senin ki Şöyle Derken,
Düştüğümüz Duruma Bakın Vallahi Çok Vahim..
İçimizden Birinin Bunu Yapması Çok Üzdü Beni..
Umarım Mutludur..
Umarım Soğumuştur Aşık Olduğu Kişiden..

Evlilik Bu Kadar Basite İndirgenmemeliydi..

Neyse Olan Olmuş Artık..

Herkesin Hakkında Hayırlısını Diliyorum..

lal seni nasıl anlıorum bi bilsen.ewlendınmı naptın cok merak ediorum okursan lütfen cewap yaz.bende senın düştüğün durumdayım.4 seneye yakın bı suredır nısanlıyım.tam 11 yıldır beraberız.seneye hazıran ayında dugunumuz olacak.ama kendısıne karsı hiç birşey hissetmıorumm alışkanlıktan baska birşey deıl.daha öncedende aynı ısyerınde calıstıgım fakat aramıza 5 yıl gibi bi zaman kopuklugu yasadıgım arkadasımla gecenelrde görüştük.2.görüşte aşık oldum diyebilirim.kendımı onun yanında o kdr mutlu hıssedıorumkıı napacagmı hiç bilmiorum.aynen benmde herseyım hazır ailem kesınlıkle böle bi ayrılıga ızın wermıcekler hoşlandıgım kısıde benden cok hoslanıo ama nısanlıyım dıe uzak duruo.napacam bilmiorum

Back
X