• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başka bir kadından kardeş ?????

sevgi ve aşk vardı.. ama andropoz .. erkeklerin en tehlikeli dönemi..babam hala genç gibi giyiniyor, yediğine içtiğine tkıntı derecesinde dikkat ediyor..ekmek börek baklava ağzına sürmez.. kahve çay içmez.. kendine gençlik yiyecekleri gibi birşeyler yapıyor ve yaşlandığını asla kabul etmiyor.. gülüyoruz o haline aslında ağlanacak halimize :)
baban kendine genç göstermek için mi genç biriyle evlenmiş genç biriyle evlenebilmek için mi annenden boşanmiş. yuh diyorum pes. yaşlaninca yüzü çirkin mi oluyormuş..kusura bakma baban bunu düşünerek kalbi çirkinleşmiş.

Ben gorusmezdim.
37 yas kucuk kadin yazmissiniz, bu cok utanc verici bir durum.
Kadinla gorusmezdim, evli barkli adami bosandiran bir metresle gorusmezdim asla. Belli ki annenle baban evliyken baban aldatiyormus. Bana kalsa babamla da gorusmezdim ama siz gorusuyorsunuz. Metres f.hise takimina da saygi duyma gibi bir zorunluluk da yok bence.

Cocuk da zaten sizden anladigim kadariyla yas olarak cok cok kucuk, yani birlikte de buyumemissiniz, zaten kardeslik hissedebileceginizi sanmiyorum.

Cok istiyorsaniz babanizla gorusun. Ama ne annenizin evliligini yikan kadinla, ne de bu garip durumdaki cocukla gorusme zorunlulugunuz yok bence.

ağzına sağlık cheri. evli adamla birlikte olan kadınlar neden evlendikleri zaman aklanıyor. zamanında o kdın düşünmüş mü bütün bunları? çocuğum olursa karseşler görüşecek mi onla diye düşünmüş mü? bana ne abi ne halleri varsa görsünler.

allh korusun büyük konuşmayalm ama evli erkekle birlikte olmak neyin nesi. erkek mi kalmadı dünyada.

Babami da kadini da tam affetmezdim ama hani oyle yuzlerine bir sey demezdim sanirim bir yerden sonra olan olmus ne halleri varsa gorsunler diye dusunur kendime odaklanmaya yoluma kendi aileme bakmaya calisirdim. Ha babam icin hicbir fedakarlik yapmaz ona yerini sinirini bildirir cok da sevgi dolu davranmazdim o ayri.

Ama herhalde kardesimle gorusurdum diye dusunuyorum ve hatta onunla gorustgumde de anasini babasini kotulemezdim bile yani notr olmaya calisirdim.

Merhaba kızlar,
Bundan 12 sene önce annemle babamın mutlu giden evliliği bitti. Üni de tanışmışlar ve çok seviyordu babam annemi ta ki 12 sene öncesine kadar. Andropoz mu bilmiyorum inanın artık büyü falan bile olduğunu düşünüyorum. Neyse kavga dövüş ayrıldılar çünkü ortada bir neden yoktu ( yada biz öyle sanıyorduk ) (son aylarda başladı yoksa çok mutluydular) Babam garip giyinmeye başladı. Anneme uzak davranmaya. Hergün evde kavga çıkarıp sokaklara çıkıyordu . Hepimiz ağlıyorduk ama sanki içine şeytan girmiş gibi yabancı bakıyordu bize. Bir akşam kendine engel olmaya çalışan ablamı döverek evden gitti.. 5 sene görüşmedim. Dğer kardeşlerim görüştüler. Kendinden 37 yaş küçük biriyle evlendi, çocuğu oldu. Büyük travma yaşadım kardeşim yaşında bir kızla evlendiği için..Nefret ettim herkesten,herşeyden..Düğünümden önce artık içimde büyüyen bu öfkenin kendime zarar verdiğini gördüm.. Her gün içimde büyüyen öfkeyi aşıp herkesi affetmeye karar verdim. Tabii gönülden affedemedim ama unutmak istedim. Babamla görüşüyorum artık daha çocuğunu görmedim zaten hazır da değilim. Senede 3-4 kez görüşüyoruz. nezaman görüşssem ayrılırken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çünkü sanki her defasında hayatıma girip çıkıyor. Babama kızgınım hala ama nefret etmiyorum aslında onu seviyorum..Hatta öyleki ya ileride eşi çocuğu ona kötü davranırsa diye endişe duyuyorum.. Bu süreçte hep anneme destek olduk hala da öyle.. Sürekli gider gelirim, diğer kardeşlerim de öyle. Ve babam gittikten sonra şunu anladım ki annem aşıır zor birisi. Asla tatmin olmuyor, mutsuz.. Ne yaparsak yapalım yeterince mutlu edemiyoruz.. Bardağın boş tarafına odaklanmış ve erkek kardeşime aşırı düşkün.. Babam gittikten sonra erkek kardeşimle aralarında saçma bir ilişki oluştu, bağımlı gibiler birbirlerine ve endişeleniyorum . ( ama bu başka bir konu) Babam varkende annem asla mutlu olamazdı, şikayet eder dururdu. Babam onu defelarca arardı, hediyeler çiçekler alırdı ama annem sevgisini asla belli edemezdi. Bunları anlatıyorum yani anneminde hataları var tabii babamın bu yaptıklarını haketmedi.. Asıl konu şu ki şuan sülalede bir konu var : ileride kardeşinizle görüşcekmisiniz ????????? diyor herkes. Ve ben kendi adıma eğer o çocuk görüşmek isterse görüşürüm diyorum. Onun günahı yokki.. Bu görüşümü çok yadırgıyorlar ve annenize bunu yapamazsınız diyorlar, ama ben kadınla görüşmeyeceğim ki .. o çocuğu olanlardan meshul tutmak haksızlık değil mi ?? Annem yorumsuz ama bence oda istemiyor görüşmemizi. Kaldı ki babamla görüşmemi de asla istemiyordu .. Babam durumu iyi bir adam kızlar.. ama maddi hiçbir beklentim yok.. Düğünümde gelip bilezik taktı diye bile vicdan azabı duydum.. Evet belki çok saçma düşünüyorum ama bana harcadığı her para beni utandırıyor..
çok karışık yazdım çünkü kafam çorba gibi.. Siz olsanız kardeşinizle görüşür müsünüz ???
Görüşürdüm evet.

http://www.posta.com.tr/ahmet-arima...zmadim-abilerim-gibi-genc-kadin-aldim-1365113

Röportajı oku bence. Ucuzluk hafif kalıyor :)
Okumaya üşenenler için;
Bir kuple bırakayım;

■ Yaşı size daha yakın biri yakışmaz mıydı?

Yaşlı bir kadınla zaten yapamam ama inan bu kadarını da düşünmemiştim. Ama Kader olgun görünüyor. 30’larında olsaydı yine almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı, istemezdim. Fizik benim için önemli. Ha benimle yaş alır, o ayrı.

Ekleme yapayım,
Kadın evli imiş görüşürlerken. Hayta İsmail için boşanmış :)
Okudum:olamaz:
Önceden, kadınlar genç erkekle evlenince garipserdim,şimdi sefası olsun diyorum,karetta karettalarla evlenen 20lik kızları gördükçe:oha:

Okudum:olamaz:
Önceden, kadınlar genç erkekle evlenince garipserdim,şimdi sefası olsun diyorum,karetta karettalarla evlenen 20lik kızları gördükçe:oha:

O tip evlilik yapan kadınlar para avcısı zaten sevgi aşk demeye zahmet dahi etmiyorlar.

O hayta İsmailin yaptığı evlilik de ayrıca rezil. O kadın da çoluklu çocuklu ama parayı görünce boşanmış al birini vur ötekine. İkisi de eşit derecede mide bulandırıcı.

Babanızın eşini sevmek zorunda değilsiniz, aranızdaki ilişkiyi bilemem ama saygı da duymak zorunda değilsiniz. Ama o çocuğun hiçbir günahı yok, olur da bir gün görüşürseniz hiçbir şekilde yargılamayın onu. Ailenizle ilgili konular hakkında da konuşmayın asla. Siz kardeşlik ilişkinizi iyi tutun, ailenizi araya katmayın.

O tip evlilik yapan kadınlar para avcısı zaten sevgi aşk demeye zahmet dahi etmiyorlar.

O hayta İsmailin yaptığı evlilik de ayrıca rezil. O kadın da çoluklu çocuklu ama parayı görünce boşanmış al birini vur ötekine. İkisi de eşit derecede mide bulandırıcı.
Öylesi var...başta tek tarafın mide bulandırıcı olduğu durumlar da va
Çocukluğumda bir kadın tanıdım,karşı binadaki akrabasına geliyordu arada.Sessizce bahsediyorlardı ondan,dedikodusu yapılıyordu.Büyüyünce öğrendim hikayesini.17 yaşındayken,babası yaşındaki 5 çocuklu adama vermiş ailesi.adam almam der mi,bulmuş çıtır kızı:KK67::KK67:
Yaşına uygun evlenmek,çocuklarını da düşünmek kimin umurunda.
Kız ne çocuklarla başedebilmiş, ne de işlerle,bir gün yaşına uygun,aşık olduğu biriyle kaçmış,fakat başta kurbanken,bir başka kadını kurban etmiş,adam evliymiş çünki,adamın çukurluk seviyesine değinmiyorum bile:olamaz:

Ben gorusmezdim.
Kadinla gorusmezdim, evli barkli adami bosandiran bir metresle gorusmezdim asla. Belli ki annenle baban evliyken baban aldatiyormus. Bana kalsa babamla da gorusmezdim ama siz gorusuyorsunuz. Metres f.hise takimina da saygi duyma gibi bir zorunluluk da yok bence.

Cocuk da zaten sizden anladigim kadariyla yas olarak cok cok kucuk, yani birlikte de buyumemissiniz, zaten kardeslik hissedebileceginizi sanmiyorum.

Cok istiyorsaniz babanizla gorusun. Ama ne annenizin evliligini yikan kadinla, ne de bu garip durumdaki cocukla gorusme zorunlulugunuz yok bence.

Ben de görüşmezdim.

Ben gorusmezdim.

+100000
Konu sahibinin annesini suçlaması bile tuhaf bir durum bence bizim millet döner dolaşır mağduru suçlar ya o hesap olmuş

Merhaba kızlar,
Bundan 12 sene önce annemle babamın mutlu giden evliliği bitti. Üni de tanışmışlar ve çok seviyordu babam annemi ta ki 12 sene öncesine kadar. Andropoz mu bilmiyorum inanın artık büyü falan bile olduğunu düşünüyorum. Neyse kavga dövüş ayrıldılar çünkü ortada bir neden yoktu ( yada biz öyle sanıyorduk ) (son aylarda başladı yoksa çok mutluydular) Babam garip giyinmeye başladı. Anneme uzak davranmaya. Hergün evde kavga çıkarıp sokaklara çıkıyordu . Hepimiz ağlıyorduk ama sanki içine şeytan girmiş gibi yabancı bakıyordu bize. Bir akşam kendine engel olmaya çalışan ablamı döverek evden gitti.. 5 sene görüşmedim. Dğer kardeşlerim görüştüler. Kendinden 37 yaş küçük biriyle evlendi, çocuğu oldu. Büyük travma yaşadım kardeşim yaşında bir kızla evlendiği için..Nefret ettim herkesten,herşeyden..Düğünümden önce artık içimde büyüyen bu öfkenin kendime zarar verdiğini gördüm.. Her gün içimde büyüyen öfkeyi aşıp herkesi affetmeye karar verdim. Tabii gönülden affedemedim ama unutmak istedim. Babamla görüşüyorum artık daha çocuğunu görmedim zaten hazır da değilim. Senede 3-4 kez görüşüyoruz. nezaman görüşssem ayrılırken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çünkü sanki her defasında hayatıma girip çıkıyor. Babama kızgınım hala ama nefret etmiyorum aslında onu seviyorum..Hatta öyleki ya ileride eşi çocuğu ona kötü davranırsa diye endişe duyuyorum.. Bu süreçte hep anneme destek olduk hala da öyle.. Sürekli gider gelirim, diğer kardeşlerim de öyle. Ve babam gittikten sonra şunu anladım ki annem aşıır zor birisi. Asla tatmin olmuyor, mutsuz.. Ne yaparsak yapalım yeterince mutlu edemiyoruz.. Bardağın boş tarafına odaklanmış ve erkek kardeşime aşırı düşkün.. Babam gittikten sonra erkek kardeşimle aralarında saçma bir ilişki oluştu, bağımlı gibiler birbirlerine ve endişeleniyorum . ( ama bu başka bir konu) Babam varkende annem asla mutlu olamazdı, şikayet eder dururdu. Babam onu defelarca arardı, hediyeler çiçekler alırdı ama annem sevgisini asla belli edemezdi. Bunları anlatıyorum yani anneminde hataları var tabii babamın bu yaptıklarını haketmedi.. Asıl konu şu ki şuan sülalede bir konu var : ileride kardeşinizle görüşcekmisiniz ????????? diyor herkes. Ve ben kendi adıma eğer o çocuk görüşmek isterse görüşürüm diyorum. Onun günahı yokki.. Bu görüşümü çok yadırgıyorlar ve annenize bunu yapamazsınız diyorlar, ama ben kadınla görüşmeyeceğim ki .. o çocuğu olanlardan meshul tutmak haksızlık değil mi ?? Annem yorumsuz ama bence oda istemiyor görüşmemizi. Kaldı ki babamla görüşmemi de asla istemiyordu .. Babam durumu iyi bir adam kızlar.. ama maddi hiçbir beklentim yok.. Düğünümde gelip bilezik taktı diye bile vicdan azabı duydum.. Evet belki çok saçma düşünüyorum ama bana harcadığı her para beni utandırıyor..
çok karışık yazdım çünkü kafam çorba gibi.. Siz olsanız kardeşinizle görüşür müsünüz ???

Düğünde bilezik taktı her şey unutuldu mu yani
Size nasıl dünyayı dar ettiği ablanizi dövmesi başka kadın için terk etmesi sizi elaleme karşı küçük düşürmesi
Ne o kadının ne çocuğunun yüzünü görmek istemezdim bu annene yapabileceğin en büyük haksızlık
Elalem ilk kez bir konuda hakli

Görüşsen ne görüşmesen ne.Başka kadından olan kardeş zaten hiçbi zaman öz kardeşin yerini tutmuyor.İsteseniz de iyi bi ilişki kuramazsınız zaten öyle laf olsun diye arada aile ortamında denk gelirsiniz en fazla.
+10000
Üstelik anne babasinin ayrılmasına neden olan kadının çocuğu

Merhaba kızlar,
Kesinlikle görüşürdüm, sonuçta evlilik dışı olmamış bir çocuk, çocugun gğnahı nr siz milleti bosverin kardeş her zaman kardeştir, düşüncenizde çok haklısınız

sevgi ve aşk vardı.. ama andropoz .. erkeklerin en tehlikeli dönemi..babam hala genç gibi giyiniyor, yediğine içtiğine tkıntı derecesinde dikkat ediyor..ekmek börek baklava ağzına sürmez.. kahve çay içmez.. kendine gençlik yiyecekleri gibi birşeyler yapıyor ve yaşlandığını asla kabul etmiyor.. gülüyoruz o haline aslında ağlanacak halimize :)

Allah tardımcınız olsun iyice rezilliğe vurmuş babanız
Gülünecek hallere düşmüş

Yakın arkadaşım aynı şeyleri yaşadı. Arkadaşımın annesi genç ve güzel akrabasını kocası terk ettiği için evine aldı. Maddi manevi yardım etti, destek oldu. Aylarca evinde baktı. O fahişe de kocasına göz dikti. Uzatılan yardım eline kahpelikle yanıt verdi. Yurtdışına giderek dini nikahla iki çocuk yaptı. Hala resmi olarak evli değiller. Zira arkadaşımın annesi ona böyle bir ceza vermek istedi. Eşinden bedenen ayrılsa da nikahı vermedi. Böyle metres olarak devam ediyor hayatına.

Arkadaşımın babasına kini öyle büyük ki kardeşlerini bir kez bile görmek istemedi. Metresin çocukları diyor onlar için.

Ben böyle bir şey yaşamadım empati kuramıyorum pek ama sanki görüşürdüm gibi geliyor. Çocukların bir suçu yok sonuçta. Kimse seçme hakkı olsa metres çocuğu olmayı tercih etmez zaten. He ne kadar samimi olunur bilemem ama ben görmek isterdim.

Beni bırakıp başka kadına giden adamın çocuğuyla görüşmezdim. Adama da acımazdım. Ablanı dövüp gitmek nedir?
Size adayamadığı hayatı yeni çocuğuna adamış. Göstermelik harcamalar, illa ki baba olarak size bakması harcaması lazımdı, bu nir lütuf değil.

Annen her ne yapmış olursa olsun " adam onu aldatmış." Adam bile diyemeyeceğim, kendi kızından küçük bir çocukla, midesi de almış. Tutulacak yanı yok. Bence bu sapıklık, sapkınlık. ALLAH başa vermesin. Şu an en çok annenize üzüldüm. Olumsuz yanlarını sayarken bile içim acıdı bir evlat olarak konuya olumsuz yanlarını katma isteğiniz içinizi rahatlatmak, annenizde az da olsa sorun görmek. Ama sizinle yaşayan annenizdi. Aynı durumu siz yaşasanız ve çocuklarınız babalarıyla ve kardeşiyle görüşse ne yapardınız bunu düşünün.

Merhaba kızlar,

Annenle babanın ilişkisi o ikisini bağlar. Sen taraf olmak zorunda degilsin. Kardeşim ile gorusurdum. Sadece babanın ablanı dövüp gitmesi taraf olunacak bir konu. Yani kardeşlerine ve sana eziyet etmesi affedilemez gibi geliyor. Annen de zaten hatalıymis. Ama onun da yapısı böyleymiş sanırım. Baban da zammın da buna bir çözüm bulsaydı keşke çocuk çocuk sizi perişan etmiş. Babanin bir bilezik takmasına mahcup oluyorsan bu adam size maddi sorumluluklarını yerine getirmemiştir. Bu da babanın ayıbı. O mahcup olmali kızım okumuş evleniyor bir bilezik takıyorum diye

Back
X