- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
:) İnşallah sizi mutlu edecek annenizden görmediginiz sevgiyi şefkati gösterecek biri çıkar karşınızaCok tatlisiniz:)
Dusunuyorum tabii ama dusunuyorum oyle sadece :) biri cikmiyor karsima,kismet:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) İnşallah sizi mutlu edecek annenizden görmediginiz sevgiyi şefkati gösterecek biri çıkar karşınızaCok tatlisiniz:)
Dusunuyorum tabii ama dusunuyorum oyle sadece :) biri cikmiyor karsima,kismet:)
Yazinin "annem"den sonrasini okumaya gerek duymadim. Bazi anneler evlatlarinin kalplerinde en derin yaralari hic düsünmeden acabiliyorlar.. Bikmislik hissinizin yegane nedeni annenizdir..Kendimi cok yalniz hissediyorum.
Biktim usandim her seyden.
Beni asla sevemeyen, sevmeye dahi cabalamayan,surekli elestiren, cocuklugumdan beri "beceriksiz" diyen,kusurlarimi yuzume carpan,kilomla dalga gecen, beni hayatimin her onemli aninda yalniz birakan bir "annem"var.
Ayni evde yasarken - ki aksamdan aksama evi kullanmaya basladim son zamanlarda - onda bile mutfaga girip kendime bisey hazirlamamdan rahatsiz oluyordu. Insanin kendi evinde mutfaga girememesi.. Evet bunu bile yasadim.
Ablam esinden ayrildi,bizlerle birlikte yeniden hayata basladi. Annem ona oyle kucak acti ki lutfen yanlis anlamayin ben de cok mutluyum ablam icin.
Ama annemin ablama annelik yaptigini gorurken beni bu kadar dislamasi.. Icimi acitiyordu. Artik umursamiyorum.
Borclarim oldugundan ayri eve cikamiyodum ama babamin destegiyle ayri eve cikabildim. Inanin ilk kez kendimi mutlu, huzurlu ve ozgur hissediyorum. Ben evden cikinca annemin ilk tepkisi ne oldu dersiniz ?
evin anahtarini istemek:)
Bugun canimi sıkan asil seyi anlatmak istiyorum.
Babam aradi aksam. Aksam yemege niye gelmedin kizim dedi,annen o kadar cagirmis ayip etmissin kusluk olmaz vs vs.
Sok gecirdim ya. Kimse beni bi yere cagirmadi ki dedim. Bu arada babam annemin yaptiklarini bilir, kavgalari hep bu yuzdendir.
Tamam dedi kapatti.
Ablam aradi ondan sonra. Vay efendim ben ortaligi karistirmisim. Simdi mutlu muymusum,babama hemen yetistirmisim.
Annemi zaten bilmiyor musum, beni aramislar da telim kapaliymis. ( telefonum sadece bir ara metroda kapaliydi ki mesaj da atabilirlerdi.)
Annemle babam tartismislar,ablam da beni azarliyor.
Aile saadetlerine golge dusuruyorum.
Aksam yemegine cagirmayacak kadar benden nefret eden anneme ben ne yapmis olabilirim
Gercekten yoruldum. Ablama da cok cok kizdim. Ablaligina bir ton laf saydirip suratina kapattim. Ben ki insanlara sesini yukseltmekten rahatsiz olurum. Geldigim son nokta bu.
Babama bunu soyledim diye kotu olan ben miyim ? Annemden zaten bir "annelik" beklentim yok ama bu kadar yalan dolan bana fazla.
Icimi dokmek istedim. Sadece cok yalnizim.
konuyu okurken yeni çıktıgınız evin anahtarını istedi anlamıştım burda şok oldumNe kadar sanslisiniz.
28 yasindayim ve 28 yildir annemin bana sevgisini hissedemedim. Ozellikle son donemlerde anlamsiz bir ofke hissediyordum.
Anahtar evimin anahtari degil, onlarla yasadigim evin anahtarini.
Hani oyle oraya kafama estiginde gidemeyeyim diye.
Inanin ablami cozemiyorum, bugune kadar hep destektim. Simdi yeniden universiteye gidiyor orayi kazanmasi icin en az onun kadar ugrastim. Su an annemle ikisi bir olup beni tamamen disladilar.
Anneme alistim da ablamin yaptiklari canimi yakiyor.
Babami da inandirmislar bugun.
Cok tesekkurler yazdiginiz icin.
Allah bahtinizi açık etsin. İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz. İsterseniz hayırlı güzel bir yuvaniz okur inşallah. Hayvan sahiplenseniz mesela? Kedi veya kopek. Belki kuş size yoldaş olur.Ya cok tesekkur ederim. Inanin o kadar mutluyum ki ayri evde oldugum icin.
Zorluk cekiyorum ama olsun. Huzurum olsun yeter diyorum.
Annemi sildim,yuzunu gormek dahi istemiyorum. Ablam deseniz o da bugun bitti benim icin. En cok da babami kandirmalarina uzuluyorum tek uzuntum babamin da beni yalniz birakacak olmasi.
Cocuklugumdan beri yanimda olan tek insan babamdi. O da giderse yapayalniz kalacagim.
Haklisiniz, ben de konusmak istemiyorum.
Bir de 6 yıl sonra olmusum ben. Simdi benim de cocugum olmuyor. Olsa sevgi manyagi yaparim heralde. Ama iste...Anneler yapiyor öyle şeyler bazen :/ benim annem de bana çok soğuktur. Iki yaş küçüm erkek kardeşimi çok sever. Bir de 15 yaş kücük erkek kardesim var onu da sever. 15 yaş kücük olan engelli onu sevmesi tamam. Ama diger kardesimi cok sevip bana cok soguk davranmasi... hic anlayamiyorum. Ya kiz evlat oldugum icin ya da bebekligimi babannemle gecirdigim icin. Bilemiyorum. Ama artik üzülmeyi biraktim. 27 yasindayim. Onu böyle kabullendim. Takmamayi öğrendim. Simdi yaptigi bazi şeyleri eskiden yapsa çok aglardim mesela. Siz de alismaya calisin. Degisse 28 senedir degisirdi.