Başka bir adam ile görüştüm ve eşim öğrendi...

Kocanızın hiç tanımadığı başka bir adam ile görüşmek, sohbet etmek aldatmak mıdır?

• Ankete Katılan
    360
Niye böyle şeyler yapıyorsunuz?yapmayın.ortaya çıkmadan utanıp yapmamak önemli olan...

Demek ki sizin konuştuğunuz adam sadece eski bir okul arkadaşı değilmiş.
Eğer öyle olsaydı bu kadar suçluluk duymazdınız.

Sanırım siz de bir etkileşim söz konusu oldu ve simdi suçluluk hissine kapıldınız.

Esiniz büyük ihtimal size fazlasıyla kırgın ya da içinde bazı şeyleri bitirdiniz ama bunu size farkettirmiyor.

Konuyu açıp konuşun.
Ne dusunuyor ne hissediyor anlatsın.
Çözüme kavusturmadan da kapatmayin bence.

Aynen katıyorum. ...bu yoruma !
Arkadaşım ile sohbet ettik sadece. Ben bir hataya düştüm kabul ama eşimin beni öldürmesi mi sizin için sıkı kişilik olur? Beni yaratan bile tövbe kapısını ölene dek kapatmamisken... beni yargilamanizi değil fikir vermenizi rica ettim. İlk yanlisinizda kapı önüne konulmak veya öldürülmek mi bunun doğru cezası ? Kocam bu yaklaşımı ile tam olarak bir koca olduğunu ispatladı bence. Yanlis yaklasip beni intihara mi surukleseydi? Kendisine minnettarım. Keşke her kadının kocası böyle şefkat ile ve doğru bicimde yaklaşsa... insan Beşer dir... şaşar. Düşmez kalkmaz bir Allah. Kişi ayipladigini yaşamadan ve görmeden ölmezmiş derler... kendi bombanızın pimini kendiniz çektiniz sanirim. Geri saymaya başlayın bence.

Bana karı koca biraz geniş geldiniz
Arkadaşım ile sohbet ettik sadece. Ben bir hataya düştüm kabul ama eşimin beni öldürmesi mi sizin için sıkı kişilik olur? Beni yaratan bile tövbe kapısını ölene dek kapatmamisken... beni yargilamanizi değil fikir vermenizi rica ettim. İlk yanlisinizda kapı önüne konulmak veya öldürülmek mi bunun doğru cezası ? Kocam bu yaklaşımı ile tam olarak bir koca olduğunu ispatladı bence. Yanlis yaklasip beni intihara mi surukleseydi? Kendisine minnettarım. Keşke her kadının kocası böyle şefkat ile ve doğru bicimde yaklaşsa... insan Beşer dir... şaşar. Düşmez kalkmaz bir Allah. Kişi ayipladigini yaşamadan ve görmeden ölmezmiş derler... kendi bombanızın pimini kendiniz çektiniz sanirim. Geri saymaya başlayın bence

Çok haklısınız ama bu geride kaldı ne yazık ki... şimdi eşimle doğru bicimde konuşmanın cesaretini ve yolunu bulmaliyim.
O kişiyle buluşmalarınız olduysa önce Allah'a çok tövbe edin. sonra eşinizle konuşun...
Ve doğru yaşamayı yolunuz bilin derim...

Yapıcı desteğiniz için teşekkür ediyorumyol göstermeniz benim için çok değerli.

SOn derece samimi şekilde emin olun ki sadece havadan sudan. Okul yılları ve kim nerede ne yapıyor Sohbetleri yaptık. Ama eşimin bunu ondan habersiz yapmam sebebiyle olayı ilk anlattığında kendimi berbat hissettim. Çünki gözlerinde güveninin sarsildigini gördüm ve beni bu çok kötü yapıyor. Yoksa arkadaşımın eli elime değmiş değil. Ama eşimden habersiz görüştüm ve vicdanım peşime düştü şimdi. Daha doğrusu haberi yok zannettim ve öğrenince çok kötü hissettim.

Ben hiçbirsey anlamadim.O adamla aranizda duygusal bi bag olustuysa sayet,esinizle olan baginizi kesin.Cunku bu ihanettir.Sadece bosluk doldurmaysa,yani esinizde gormediginiz ilgi vs. Bu adamda goruyorsaniz tehlike canlariniz coktan caliyor.

Niye esinizden habersiz görüşme gereği duydunuz.

Canım ben eski bir arkadaşım ile görüşeceğim haberin olsun desen kızar miydi.
Haberi olsaydı yine gorusseydiniz.
Niye sakladınız ki.

Kaygı sebebim eşimin üzüntüsü. Benim icin kim bilir neler düşünüyor.

Kaygı sebebim eşimin üzüntüsü. Benim icin kim bilir neler düşünüyor.
Hayat arkadaşınızdan bahsediyoruz.Sizi yeterince tanıyor olmalı.Ee sizin münasebetiniz de masumsa(!) neler düşündüğü konusunda kaygı duymanız yersiz.(Bence)

Kimseyi ayıplama lüxüm yok ! unutma beddua sahibine geri dönermiş haksızsan ... yazmışsınki " eşim biliyor yazıştığımı yabancı 1erkekle ama sesini çıkartmıyor utanıyorum " yazanda sensin bu yorumunuzdan çıkarak bir arkadaşımızda karı koca genişsinşz diye yazmış bende katıyorum yazdım. .git kocanı ikna et gerçi o zaten senin takıldığın konuya sanıyorum anladığım kadar umurunda değil ya ... neyse sen tek kocanızla iyi ol mutlu ol Allah yar ve yardımcın olsun

Arkadasinizla sohbet ettiniz diye sizi intihara suruklemedigi icin esinize minnet mi duyuyorsunuz?

Durumu hala net aciklayamadin bence.
Herkes ne niyetle gorustun diye sordu. Sen havadan sudan konustuk eli elime degmedi yazmissin. Cok basit bir cumle durumu netlestirecek aslinda bizde ona gore net yorum yapabilecegiz. Dostane gorustum ya da gorusmedim.

Havadannsudan, okuldaki kisiler hakkinda konustuk denissin. Normal bisey o yuzden esin yuzune vurmamis. Sucluluk duymani gerektircek bisey yok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…