Valla adam sana birşey söylememiş melek gibi kocan var.ilerfe ağzını acıcagını düşünmüyorum ama rabbim sana akıl versin.sen aynısını duysan görmemiş sadece sohbet etmiş demezsin.Çok pişmanım... nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum. Sizce ileride bunu bana karşı kullanır mı ?
Yani bir tartışma esnasında küçük düşürmek için. .. yapacağını zannetmiyorum ama ailem öğrenirse yüzlerine bakamam onlarında. ..
Birincisi sizi ayıpladığım kanısına hangi kelime yada cümleden vardınız.ikincisi öldürmek kadar vahşi birşey uygulamasını beklicek kadar vicdansız ve acımasız olduğum fikrine nerden vardınız 3.süde birbirinize yanlışlarınız karşısında verdiğiniz tepkiler çok basit buda genişlik anlamı taşır.cümlemden anlaşılması gereken şuydu : siz evlisiniz ve sınırlarınızı iyi belirlemeniz gerekir ki buraya böyle bir konu açma gereği duymayın.tabikide eşinizi aldatmış sayılmazsınız ama bazı şeyler siz elinizde olmadan gelişiverir bunu siz bile anlamazsınız.son olarak lütfen Allah kelimesini asla bir tehdit olarak kullanmayın.zira bununda günah olduğunu biliyorsanız.zaten başıma gelecek birşey varsa bu sizin bedduanızla olmaz.saygılarArkadaşım ile sohbet ettik sadece. Ben bir hataya düştüm kabul ama eşimin beni öldürmesi mi sizin için sıkı kişilik olur? Beni yaratan bile tövbe kapısını ölene dek kapatmamisken... beni yargilamanizi değil fikir vermenizi rica ettim. İlk yanlisinizda kapı önüne konulmak veya öldürülmek mi bunun doğru cezası ? Kocam bu yaklaşımı ile tam olarak bir koca olduğunu ispatladı bence. Yanlis yaklasip beni intihara mi surukleseydi? Kendisine minnettarım. Keşke her kadının kocası böyle şefkat ile ve doğru bicimde yaklaşsa... insan Beşer dir... şaşar. Düşmez kalkmaz bir Allah. Kişi ayipladigini yaşamadan ve görmeden ölmezmiş derler... kendi bombanızın pimini kendiniz çektiniz sanirim. Geri saymaya başlayın bence
Kızlar merhaba
Nasıl anlatmalıyım bilmiyorum aslında. Başka bir adam ile hem telefon ile hemde facebook tan görüştüm ve eşim öğrendi... Bu benim üniversiteden eski bir okul arkadaşım. sadece telefon ile falan konuşuyorduk. Kocam bunu birkaç yıl önce öğrenmiş ancak çok sabırlı ve anlayışlı birisi ve hiç açmadı konuyu. Dün akşam bana konuyu açtı ve ben ne diyeceğimi şaşırdım. Buna benzer bir konu daha açılmış ve "kocanın tanımadığı bir adam ile konuşmak aldatmadır..." demiş herkes. ben kocamın bütün eski bayan arkadaşları ile aile olarak görüştüm ve tanıyorum. üçüyle de ailecek görüşüyoruz. ama ben böyle yapmadımhatta kocama çok yanlış cümleler konuştum konunun stresi ve şaşkınlığı ile.
çok üzgünüm. katiyen bunları yaşamayı haketmeyen bir adam. çok ilgili, sevecen, aile babası bir eşim var ve ben onun kıymetini sanırım bilemedim. Allah beni kahretsin... Bu durumun açıklamasının olmadığını olay ortaya çıkınca farkettim. hala bana karşı fazlasıyla ilgili ve beyefendi davranıyor. Bu da beni daha da yerin dibine sokuyor. bu suçluluk psikolojisini atamıyorum. bana gerçekten yaptığımın doğru olup olmadığını anlatabilecek olan var mı? daha özür bile dileyemedim. midem allak bullak. Önerileriniz var mı? Ne yapmalıyım? anket ile de anlamaya çalışacağım. önerisi olmayan ankete katılabilir mi?
Ben eşinizde sizde biraz genişsiniz dedim olay oldu :) demek istediğimiz aynı sizinle.bakalım size ne beddualar gelecek :)Kocam baska bi kizla arkadascada sohbet etse kabul etmem o yuzden bende istemedigim bi seyi ona yapmam esiniz gene cok iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?