Başka bir adam ile görüştüm ve eşim öğrendi...

Kocanızın hiç tanımadığı başka bir adam ile görüşmek, sohbet etmek aldatmak mıdır?

• Ankete Katılan
    360
bütün üyelerin yazdığı gibi mesele konuşmak değil ne konuştuğunuz ve nasıl konuştuğunuz.örneğin her gün bir kaç defa konuştuysanız sürekli msjlaştıysanız ki ben sizin durumunuzun bu şekilde olduğunu düşünüyorum,işte bu kk ya gelip konu açacak yetinmeyip anket yapacak ve eşine karşı vicdan sorgulatacak bir durumdur.belki de aldatmadır.

benim de arkadaşlarım var bazen feysten buluyoruz birbirimizi nasılsın neler yapıyorsun vs..tarzı konuşuyoruz,mesleklerimizden,çocuklarımızdan bahsedip bitiriyoruz konuşmayı o kadar.normal olanı budur.

eşinizden bunu gizlemek ihtiyacında iseniz bu aldatmaktır malesef sonuçta bir erkek ve bir kadın arasında ne konuşulabilir ki sanırım bikaç sohbet deil ...

Konuşmanın içeriğini bilmeden aldatma sayılıp sayılmayacağını nereden bilebiliriz?
Eşinizden saklama gereği duyduğunuza göre çok masum değildir herhalde.

Bana niyeyse konu masum değilmiş de esi internet gecmisinden gorsun diye bu konu acilmis gibi geldi.
Hani "bu kadarcikti" demek icin...

aynı
Bana niyeyse konu masum değilmiş de esi internet gecmisinden gorsun diye bu konu acilmis gibi geldi.
Hani "bu kadarcikti" demek icin...
aynı şeyi düşündüm biliyor musun?

hangi normal insan bir arkadaşı ile iki masum muhabbet etti diye kendisini suçlayıp bu konuyu açar?

Ne sıfatla görüştüğünüze bağlı ...
Konuşurken o beyle nasıl bir üslup kullandınız mesela ?
Nasıl bir arkadaşlık bu yani herhalde kız arkadaşınıza telefon açar gibi görüşmediniz !

Konuşmanın içeriği nedir
Yani nasl bir görüşme

Ayrıca bukadar üzüldüğünüze göre sanırım düzgün olmayan muhabbetlerdi
Bu kadar vicdanınız sızladığına göre birşeyler var diye düşünüyorum
Konuya açıklık getirseniz belki daha açık yorumlar yapabiliriz
Veya belki getirdiniz ben bir yorumlara bakayım....

Kocanın tanıyıp tanımaması değil, gizli gizli görüşmen asıl mesele. Şu an kendini suçlu hissediyorsun bu da demek oluyor ki o kişiye karşı bir şeyler hissetmişsin. Ve evet bu tam da aldatmadır!!

Bir kadın evlendikten sonra evlenmeden önceki erkek arkadaşlarıyla elbetteki görüşebilir. Bunda abes bir durum yok. Her konuştuğunu da eşine söylemek zorunda değil. Aynı şey erkek içinde geçerli. Evlenince kadın veya erkek diye ilişkiyi koparmak bana yanlış geliyor.

Ancak bu soruyu sorduğuna göre yanlış yaptığını düşündüğün şeyler var ve bu konuşma arkadaşça değil iki sevgili gibi olmuş. Bu da evet açık ve net aldatmadır.

Bu kadar icerledigine gore sen zaten aldatma iceren sohbetler etmissin ama kocanin iyi.bi insan oldugunu soyluyosun gercekten bu kadar iyiyse ilerde bunu senin.basina.kalkmaz diye dusunuyorum ama sen ki esini seviyorsan onu kaybetmetmek istemiyorsan yaptiginin hata oldugunu bidaha boyle biseyin asla tekrarlamayacagini onunla konusup ona her seferinde her davranisinda guven saglamalisn ki oda bunu unutsun bidaha ASLA boyle bisey yapma bunu yapanbkocanbolsa nasil hissederdin onu dusun tabi ki arkasasin olabilir ama gizli sakli olmasi kabuledilir degil senin yapman gerekn bu arkadsliga son verip esine guven vermek ilgilenmek

eşinize neden anlatmadınız sonuçta önemsiz havadan sudan muhabbet olsa anlatır demekki başka şeyler konusulduda anlatmıyor diye düşünmüş olabilir bende öyle düşünürdüm

Bu konunun neden buraya acildigini anlamadim ben
Konu sahibi cevap vermeden once yazmamayi düşünüyordum
Çünkü bol tartisilir bir konu birakip hic bir seye cevap vermiyorlar sonra millet oyledir boyledir diye birbirine giriyo burada
Ya fake ortalik karistirmak icin ya arkadaslarin dedigi kocasi okusun diye acilmis bir konu bu
Aldatma sayilir mi sayilmaz mi en iyi o gun konusan kadin bilir
Eger flörtez bir havayla canimli cicmli bir sekilde konusulduysa konular arkadaslarin konusamayacagi bir seyse farklı
Yoksa ahbap cavus muhabbeti ise farkli

Rahatsiz olacagin bir sey yoksa kendinden eminsen niye esimi aldatmis mi oluyorum diye konu acayim ki
Evet konustum oyle muhabbet ettik kocandan niye cekinesin ki bu durumda

Üniversite arkadaşlarımla hala görüşürüz denk geldikçe. Dostane bir muhabbeti aldatma olacağını kesinlikle düşünmüyorum ama eşinin ne düşündüğü daha önemli tabiki.

Hepinize ve her cevaba teşekkür ediyorum. İçim de şeytan "aman canim bunun ne mahsuru olabilir ki?..." ama diğer taraftan içimi kemir kemir kemiren bir gerçek var ve kocama gidip özür dilemek için yüzüm yok. Adam konuyu bile açmıyor. Bakışlarında en ufak bir kin ve öfke yok... bu beni yerin dibine sokuyor iyice. Allahım nasıl özür dileyecegim ben eşimden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…