Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatmaya pek niyeti yok gibikonu sahibi aydınlat bizi
valla bana da öyle geliyor bu sessizlik hayra alamet değilAnlatmaya pek niyeti yok gibi
Anket hazırladığına göre pekte masum bi konuşma olmamış anlaşılan
Konu sahibini korkuttunkonu sahibi arazi daha taşlayacaktıke artık bunu da söylettirdin yani
gaz vereyim dedim birazcıkkk konuşmanın içeriği masumsa zaten sıkıntı yokKonu sahibini korkuttun
Not: Dünden beri giriş yapmamış giriş yapınca yazar heralde
Bekarken erkek bi arkadasinizla sadece arkadas kalamiyor musunuz? İlla akliniz mi kayiyor?Bu konuda eski kafali olabilirim ama evlendikten sonra evli bir kadin olarak neden bir erkekle gorusesin ki. Bu arkadas senin arkadasin olsa bile ben uygun gormuyorum. Belki ailecek taniyorsunuzdur o erkegi, o zaman olabilir ama benim yani ne gibi bir paylasimim olabilir ki evlendikten sonra? Ailecek gorusulurse o gorusme orda kalir, ozel telefonda facebookta konusmalar cok sacma. Ayni sekilde kocaminda kiz arkadaslariyla gorusmesini uygun bulmam. Bana gore siz cok yanlis yapmissiniz. Bu tur konusmalar tehlikelidir, ucu bir yerlere cikabilir, istenmeyen konusmalar olsa insan kocasina nasil aciklar? Yok arkadas karsiyim ben.
Bekarken erkek bi arkadasinizla sadece arkadas kalamiyor musunuz? İlla akliniz mi kayiyor?
Cok degisik bi dusunce tarzi.
Benim kastettigim eger arkadasiniz erkekse zarari ne oluyor? Bekarken gorusup evliyken gorusmuyormussunuz ya, bekarken her an bi sey olabilir diye bakip rahat oldugunuz icin mi gorusmek normal geliyor? Onu anlayamamistim sadece. Bakis aciniz ilginc geldi de sasirdim, yoksa begenip begenmemek benim haddime degil.Konu sahibi bekar bir bayan degil evli bir bayan. Ben de evli bir bayanin penceresinden baktim olaya. Bekar olsaydi cevabim farkliydi, siz konuyu mu yanlis okudunuz? Aklimin bir yere kaydigi felan yok. Ben su an bekarim, normal sekilde gorustugum erkek arkadaslarim da var. Bunda bir anormallik yok zaten. Ama evlendikten sonra kendileriyle baglantim kalmaz, arkadasligim biter. Evli olmakla bekar olmak farkli seyler. Bir erkek arkadasim evli olsa, sahsen onunla gorusmem, ya karisi beni yanlis anlarsa? Kendimi boyle bir durumun icine dusurmek istemem. Hele gunumuzde herkesin birbirini yanlis anladigi bir devirde. Evet evli olsam da, erkek arkadaslarimla konusma seklim ayni kalir, ben mesafelerini cok iyi belirleyen bir insanim fakat yine de arkadas kalmam.
Bu benim kendi dusuncem, kendi bakis acim. Evlendikten sonra gorusen gorusur ben onlara zaten yorum yapmadim. Herkesin dusuncesine saygim var. Ben gorusmem. Begenip begenmemek size kalmis.