anlamadım canım normal okul arkadaşıyla hepimiz görüşüyoruz bunun için kocadan izne gerek yokKızlar merhaba
Nasıl anlatmalıyım bilmiyorum aslında. Başka bir adam ile hem telefon ile hemde facebook tan görüştüm ve eşim öğrendi... Bu benim üniversiteden eski bir okul arkadaşım. sadece telefon ile falan konuşuyorduk. Kocam bunu birkaç yıl önce öğrenmiş ancak çok sabırlı ve anlayışlı birisi ve hiç açmadı konuyu. Dün akşam bana konuyu açtı ve ben ne diyeceğimi şaşırdım. Buna benzer bir konu daha açılmış ve "kocanın tanımadığı bir adam ile konuşmak aldatmadır..." demiş herkes. ben kocamın bütün eski bayan arkadaşları ile aile olarak görüştüm ve tanıyorum. üçüyle de ailecek görüşüyoruz. ama ben böyle yapmadımhatta kocama çok yanlış cümleler konuştum konunun stresi ve şaşkınlığı ile.
çok üzgünüm. katiyen bunları yaşamayı haketmeyen bir adam. çok ilgili, sevecen, aile babası bir eşim var ve ben onun kıymetini sanırım bilemedim. Allah beni kahretsin... Bu durumun açıklamasının olmadığını olay ortaya çıkınca farkettim. hala bana karşı fazlasıyla ilgili ve beyefendi davranıyor. Bu da beni daha da yerin dibine sokuyor. bu suçluluk psikolojisini atamıyorum. bana gerçekten yaptığımın doğru olup olmadığını anlatabilecek olan var mı? daha özür bile dileyemedim. midem allak bullak. Önerileriniz var mı? Ne yapmalıyım? anket ile de anlamaya çalışacağım. önerisi olmayan ankete katılabilir mi?
Benim kastettigim eger arkadasiniz erkekse zarari ne oluyor? Bekarken gorusup evliyken gorusmuyormussunuz ya, bekarken her an bi sey olabilir diye bakip rahat oldugunuz icin mi gorusmek normal geliyor? Onu anlayamamistim sadece. Bakis aciniz ilginc geldi de sasirdim, yoksa begenip begenmemek benim haddime degil.
İleride kullanır mi derken neyi kastettiniz? ?Çok pişmanım... nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum. Sizce ileride bunu bana karşı kullanır mı ?
Sana harfiyen katiliyorum .. benim dusuncelerimde bu sekilde..Bu konuda eski kafali olabilirim ama evlendikten sonra evli bir kadin olarak neden bir erkekle gorusesin ki. Bu arkadas senin arkadasin olsa bile ben uygun gormuyorum. Belki ailecek taniyorsunuzdur o erkegi, o zaman olabilir ama benim yani ne gibi bir paylasimim olabilir ki evlendikten sonra? Ailecek gorusulurse o gorusme orda kalir, ozel telefonda facebookta konusmalar cok sacma. Ayni sekilde kocaminda kiz arkadaslariyla gorusmesini uygun bulmam. Bana gore siz cok yanlis yapmissiniz. Bu tur konusmalar tehlikelidir, ucu bir yerlere cikabilir, istenmeyen konusmalar olsa insan kocasina nasil aciklar? Yok arkadas karsiyim ben.
Bana karı koca biraz geniş geldiniz
Benim kastettigim eger arkadasiniz erkekse zarari ne oluyor? Bekarken gorusup evliyken gorusmuyormussunuz ya, bekarken her an bi sey olabilir diye bakip rahat oldugunuz icin mi gorusmek normal geliyor? Onu anlayamamistim sadece. Bakis aciniz ilginc geldi de sasirdim, yoksa begenip begenmemek benim haddime degil.
Karşımızda bizim kıymetimizi bilmeyen bir eş olsa da,doğruluktan vazgeçmemeliyiz.öncelikle Allah için sonra kendimize duyduğumuz saygı için...Ilahi adalete inanirim ama bu ne simdi kadin evinde coluguna cocuguna bakar fedakardir anactir evcimendir ama dayak yer hakaret edilir asagilanir koca tarafindan..
Birde kadin vardir elin adamlariyla telefonda face de esinden gizli piskin piskin konusur konusurken sadakat aklina gelmez is isten gecince ayyy pardon yaa deyip pisman olur ve boyle kadina beyefendi bi adam denk gelir konusunu bile acmaz eyy allahim yaa hayat iste armutun iyisini.. misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?