Başına gelen var mi, iç dudakta siğil gibi birşey

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
Afedersiniz ama dış degil bildiğiniz iç dudağın icinde ucu kırmızı yuvarlak şişik canımı yakan siğil mi uçuk mu bilmiyorum birsey cıkmış...tuvaletimi yaparken acımıyor ama malum birleşme esnasında ki olamadı inanılmaz acıyor..Başına gelen var mi

Bartolin kisti veya apseside olabilir. Doktora görünmeniz gerekiyor.Geçmiş olsun.

Basit bi sivilcede olabilir değişik bi hastalik belirtiside biz nasil bilelim bacımm ...
Bende sivilce cikiyo mesela kocaman oluyo inanilmaz acıyor geçiyor kendi kendine

Bu tip şeyleri teşhis ve tedavi etmek için yüzyıllardır çalışan insanlar var. Doktor diyoruz kendilerine.
Yapma yaaa...yani insani sizin tarzınızda konuşmaya teşvik ve tahrik ediyorsunuz...lakin kafanızın tek yönlü çalışması verebilecek cevaplardan en kötüsünü seçmeye engel olamamış...buraya sordum diye doktora gitmeyecek miyim yani...daha dün farkettim çalıştığım için doktora gidemedim hemen cumartesi gidecegim...memnun oldunuz mu...

Ya elbet bilemezsiniz de daha önce böyle birset başına gelen var mi....siz hastalık ya da vücutta değişik birsey gördüğünüzde doktora görünseniz bile arkadaşlarınızla konuşmaz misiniz??? Buraya yazınca niye garip oluyor

BUnu ben de anlayabilmiş değilim. Bazı üyeler resmen monolog yapıyor ama bir arkadaş kitleleri var burda chatleşiyorlar. Hiç sorun olmuyor. Bazıları da bir şey dahi sorsa vay bunun yeri burası mı deyip yerin dibine sokuyorlar. Bunun bir kesin hükmü yok mu

Haklisiniz bazıları sırf laf söyleyebilmek için tetikte bekliyor. Bu mantıkla bu foruma hastalıkla ilgili hiç konu açılmaması lazım.
Daha önce smear vermiş miydiniz

Haklisiniz bazıları sırf laf söyleyebilmek için tetikte bekliyor. Bu mantıkla bu foruma hastalıkla ilgili hiç konu açılmaması lazım.
Daha önce smear vermiş miydiniz
Laf çarparak konuşanlar varken tutup ben ceza yedim ...2gün siteye girememek beni nasıl kahretti anlatamam...Nasil bir site hala anlamadim şu site millet birbirinin ağzına ediyor afedersiniz ben ne yazdiysam kurallara aykırı yazmışım...vah vah...ya sıktım ucu beyaz kabarcık kırmızı ama sıkınca rahatladı..ama dediginiz gibi smear yaptıracagim nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…