- 9 Aralık 2021
- 50
- 84
- 8
- 26
- Konu Sahibi Gonuldagii
-
Aç deyince açacak mısınız? Bunun sorumluluğu sizde . Bizi alet etmeyin böyle şeylereMerhaba ben yaklaşık 1 buçuk yıldır tesettürlüyüm. Ama asla mutlu değilim, aslında kendi isteğimle kapandım ama sonradan pişman oldum. Özellikle yazın bana eziyet oldu, boğuldum sanki çok sıcak bir yerde yaşıyorum. Kendime de hiç yakıştıramıyorum günaha giriyorum biliyorum ama elimde değil. Açılmak istiyorum zaten kapanmadan önce de açık giyinen biri değildim. Ama çok mu günah bu yapacağım şey direk cehennemlik mi olurum bilmiyorum kafam çok karışık yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba ben yaklaşık 1 buçuk yıldır tesettürlüyüm. Ama asla mutlu değilim, aslında kendi isteğimle kapandım ama sonradan pişman oldum. Özellikle yazın bana eziyet oldu, boğuldum sanki çok sıcak bir yerde yaşıyorum. Kendime de hiç yakıştıramıyorum günaha giriyorum biliyorum ama elimde değil. Açılmak istiyorum zaten kapanmadan önce de açık giyinen biri değildim. Ama çok mu günah bu yapacağım şey direk cehennemlik mi olurum bilmiyorum kafam çok karışık yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Başımı kapattım destek bekliyorum diye sormamış ki şimdi açılırken soruyor. Ay günahına ortak olamam benBunu cevrende ilim irfan sahibi birilerine sorsaydin ya..Boyle sorulara herkes cevap vermemeli bence.
Bana,actim ve desteklerinizi bekliyorum seklinde bir konu gibi geldi.
Yanlis dusunuyorsam da kusura bakma simdiden..
ALO FETVA,190..Başımı kapattım destek bekliyorum diye sormamış ki şimdi açılırken soruyor. Ay günahına ortak olamam ben
Merhaba ben yaklaşık 1 buçuk yıldır tesettürlüyüm. Ama asla mutlu değilim, aslında kendi isteğimle kapandım ama sonradan pişman oldum. Özellikle yazın bana eziyet oldu, boğuldum sanki çok sıcak bir yerde yaşıyorum. Kendime de hiç yakıştıramıyorum günaha giriyorum biliyorum ama elimde değil. Açılmak istiyorum zaten kapanmadan önce de açık giyinen biri değildim. Ama çok mu günah bu yapacağım şey direk cehennemlik mi olurum bilmiyorum kafam çok karışık yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Kapandı o hatALO FETVA,190..
Vs :)
Biz cehennemlik dersek açılımıcan mı?Merhaba ben yaklaşık 1 buçuk yıldır tesettürlüyüm. Ama asla mutlu değilim, aslında kendi isteğimle kapandım ama sonradan pişman oldum. Özellikle yazın bana eziyet oldu, boğuldum sanki çok sıcak bir yerde yaşıyorum. Kendime de hiç yakıştıramıyorum günaha giriyorum biliyorum ama elimde değil. Açılmak istiyorum zaten kapanmadan önce de açık giyinen biri değildim. Ama çok mu günah bu yapacağım şey direk cehennemlik mi olurum bilmiyorum kafam çok karışık yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Simdi onun turevinde ne var ki..Kapandı o hat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?