• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başımı açmayı düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama çok mu günah bu yapacağım şey direk cehennemlik mi olurum bilmiyorum kafam çok karışık yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Bacım biz ne diyelim, "evet cehennemliksin" mi diyelim, "yoh yaaaw olur mu öyle şey" mi diyelim?
Benim inandığım yaratıcı onu giymişim,bunu takmışım vs beni bunlarla yargilamaz. Bana mantıksız geliyor. İyi i bir ahlaka sahip miyim, kul hakkı yedim mi, yalan iftira attım mi, cana kıydım- hirsizlik yaptım - birilerine zarar verdim mi, bununla yargılar.
Ben buna inanıyorum, bu doğrultuda düzgün insan olmaya çalışıyorum.
Kimisi Katolik hristiyandir günlük dualarını aksatmaz, pazarları kiliseye gider, çocuğunu küçük yaşta kilise okuluna verir, şu gunlerini oruçlu geçirir, cennete gideceğini umar.
Kimisi muslumandir başını kapatır , ibadetlerini yerine getirir, cennete gideceğini umar.
Hepimiz bir şeyler umuyoruz ama yolun sonunda ne ile karşılaşacağımız supriz.
Gidenler geri dönmediği için bilemiyoruz ,hiç de bilemeyeceğiz...
İçine dön, acilirsan mutlu olacağına inanıyorsan açıl. Bir şey seni huzursuz ediyorsa daha rahat kıyafet seçimleri dene, daha püfür püfür daha rüzgar geçiren kumaşlardan elbiseler al, bir yazı da öyle geçirmeye çalış

Bu konu nedense hiç masum gelmedi hayır yani açılınca cehennemlik mi olurum ne demek ya 😏 yani kapalısın her şeyi yap günah degil açıldın cehennemliksin ayrıca dinin çağdaşlıgı tarihi senesi olmaz Allah Teala dur kulum sen şu tarihlerde öldün sene bilmem kaç ta gunah günah ti ama.artık değil. Demeyecek. ......

Tesettürsüzüm ama öncelikle tesettür yakışmak için değildir. Öte yandan bu kararı iyice düşünmenizi tavsiye ederim yani bunu kesin olarak istiyor musunuz. Tesettür cennete girmenin de ölçüsü değildir. Tesettürlü olup namaz kılmayanlar olduğu gibi namaz kılıp tesettürsüz olanlar da var. Yani bu konuyu sadece Allah bilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back