Başıma öyle bir bela aldım ki!!!

Hepinize tek tek cevap vermek istiyorum ama bir sürü yorum gelmiş öncelikle herkese çok teşekkür ederim cevaplarınız için böyle olacağını hiçbi şekilde tahmin edemezdim eski konuda da yazmışım "çok efendi, çok düzgün birisi" diye. Ne kadar aptalmışım. Biriniz demişsiniz abin it kopukla arkadaşlık etmese böyle olmazdı diye. Abim it kopukla arkadaşlık edecek biri değil inanın ki. Bu çocuk zaten abimin doğrudan arkadaşı değildi. Abimin arkadaşının arkadaşıydı. Ben ne kadar tanıyosam abim de hemen hemen o kadar tanıyor o çocuğu. Kimileriniz de 3 yıllık erkek arkadaşının ahı tuttu demişsiniz, kim bilir belki de gerçekten öyledir gerçi o hiçbi zaman öğrenmedi benim yeni biriyle beraber olduğumu.

Bu arada ben 3 yıllık erkek arkadaşıma karşı yanlış hiçbişey yapmadım. Sadece başkasına aşık oldum ve bunu farkettiğim anda da ona daha fazla haksızlık yapmamak için karşıma alıp konuştum düzgün bi şekilde ayrıldım. Böyle olacağını nerden bilebilirdim ki

Hayat o kadar tuhaf ki. Eski konumda size 3 yıllık erkek arkadaşımla, yeni aşık olduğum kişinin karakter özelliklerini yazıp kıyaslama yapmışım. Erkek arkadaşım çok kaba ama aşık olduğum kişi çok düzgün çok efendi yazmışım

Şimdi tam tersi oldu. 3 yıllık erkek arkadaşım bana 1 kez olsun el kaldırmadı ama 1 aydır birlikte olduğum kişi bana vurdu.

İşler tersine döndü eskiden kıyasladığım şeylere bakın bi de şimdi kıyasladığım şeye bakın Çok üzgünüm gerçekten... Ben sadece mutlu olmak istemiştim. Gel gör ki hata yapmışım yağmurdan kaçarken doluya yakalandım

Son düzenleme:
tam manyakmış gerçekten...
şok halinde okudum...
ama şunu söyleyeyim korktuğunu belli etme..
bişey yapabileceğini zannetmiyorum...
kafasında kurmuş resmen herşeyi...

Telefonumu değiştirmedim ki, hattımı değiştirdim. Gerek eski mesajlar, gerek rehber, gerek son aramalar olsun hepsi telefonda kayıtlıydı. Ben zaten yeni bi ilişkiye başladığım için 3 yıllık ilişkimden kalan bütün izleri silmiştim telefonumdan ama onun dışında gerek ailemle, gerek arkadaşlarımla olan mesajlarım duruyordu. Baktım hepsi çok dolmuş tek tuşla sildim. Bunda ne var ki anlayamıyorum yani bunca kavga kıyametin bi mesaj ve son aramalarım silinmesi yüzünden çıktığına inanamıyorum. Hep haberlerde, gazetelerde okurdum duyardım inanmak gelmezdi içimden. Bu kızlar manyak mı böyle deli erkekleri buluyorlar derdim. Benim başıma gelmez zannederdim ama yaşamadan görülmüyomuş. O efendi, o oturaklı tavırlarının arkasında resmen bi ruh hastası varmış hala inanamıyorum. Nasıl saklamış benden bugüne kadar o yüzünü yaa

Senin konularını az çok biliyorum.Bu kişinin senin için daha iyi olacağını düşünmüştüm ama şeytan çıkmış.

Ben sana büyük olarak,babanla abine mutlaka söylemeni öneriyorum.
Tek başına başaçıkamazsın ve sanırım annen de üstesinden gelecek yapıda değil.
Abinin arkadaşı olduğuna göre abin mutlaka bilmeli ve belki babana abin anlatsa daha iyi olabilir.
Babana anlatırken,arkadaşımdı,niyeti ciddiydi,uygun gördüm ama böyle oldu diye başlayabilir.

Bu tipler abine söylerim,babanı ararım diye de tehdit edebilir ve buluşmaya zorlayabilir.
O yüzden önce sen anlat böylece korkun kalmasın.
Onun tehditlerine boyun eğeceğine ailene açıklama yapmak daha güvenli.

mesajları sakladığınızı ondan korkmadığınızı eğer bu şekilde devam ederse mesajlarla birlikte savcılığa gidiceğinizi söyleyin bence.
havlayan köpekte ısırmaz, korktuğunuzu belli etmeden siz onu korkutun bence.

hemen savcılığa gıtmelısın bence
mesajları felan sakın sılme, şahıdınde var çeksın cezasını

ayrıca bence babanada söylemelısın, sen söyleyemezsen bıle annen söylesın.
annenın değıl ama babanın kalbıne ınebılır

sok oldum okurken.. ne manyaklar var dunyada ya.. allah yardimcin olsun..
korkma bi halt edemez.. cigeri bes para etmez. adam olsa erkekligini sende ispatlamazdi. nefret ediyorum boyle erkeklerden..

Gelen gideni aratır derler ya öyle .
Eski konunu hatırladım canım .
Nasıl da hevesliydin
Savcılığa git en iyisi tek çözüm .

Bencede baban abin annen hepsi senin çekirdek ailen bence bilmek onların hakkı.ne olur belki biraz kızarlar ama anne baba hiç kızgın kalamaz ki çocuğuna :) hiç çekinme bence onlar kaç yıldır görmüş geçirmişler.inşallah her şey düzelir.Allah yar ve yardımcın olsun canım benim .

Okurken yoruldum; soluk soluğa kaldım, yorum yapacak ne gücüm ne enerjim kaldı..:97:

okuduğumda birden başıma gelenleri anımsadım.tüylerim diken diken oldu. allah kolaylık versin. benim de erkek arkadaşım var.ancak bana ilgisi olan başka bir kişi aramızın bozuk oldugu durumlarda sürekli benimle ilgileniyordu.hayatımda kimsenin göstermediği inceliği gösteriyordu . neredeyse bütün arkadaşlarımız ortak önceden de tanıyorduk birbirimizi. bir kaç defa dışarı çıktık arkadaşlarla.beraber zaman geçirdik. sonra ona hiç umut vermediğim halde beni kendisine ait bir şey olarak görmeye başladı. evimin kapısına geldi defalarca . erkek arkadaşımı aramakla aramı bozmakla tehdit etti. onunla dışarı çıkmıyorum diye kolumdan tutup yollarda sürükledi. her gün evime kadar takip etti. çalışıyordum işe gitmeye korkar hale gelmiştim.adıma face hesabı açıp bir kaç arkadaşımı ekleyip saçma sapan mesajlar attı. ettiği küfürleri saymıyorum bile.

böyle insanlar deli oluyor takıntılı. mutlaka etrafındaki insanlarla konuş fikirlerini al. rahatsız ederse şikayet et. bu kadarını yapan daha fazlasını da yapar. seni yıpratır.

Ben teselli etmeden ziyade konunu okumuş biri olarak sorularımın cevabını istiycem.
Erkek arkadaşından ayrıldın ve bi'kaç günde bu çocukla başladın?
Yani bu demek oluyo ki acele işe şey karışır-mış.
Sonuçta sevgilin varken her nekadar aşık olduğunu sandığın adamı incelesen bile alıcı gözle bakamıyosun.
Açıkcası ben 3 yıllık bi'ilişki biter bitmez dakkasında yeni bi'ilişkiye başladığın için sağlıklı bir analiz yapabildiğini sanmıyorum.
Boşluktaydın ve o adam sana düzgün gözüktü. Çünkü hemen hemen her insan kendini belli eder gerek bi'kavgada, bi'espride bi'konuşmada az buçuk denge sorunu olduğunun sinyallerini çizer, çizer de biz görmek istemeyiz.
Verilmiş sadakan varmış, abine ve babana durumu anlat belli bi'zamanda tek dolanma etrafta lütfen.
Bi'de bi'süre kalbini rafa kaldır ki sağlıklı bi'ilişkinin temellerini atabilmen için enerjin olsun.
Geçmiş olsun.

kesinlikle tehditlere boyun eğmemelisin boyun eğdiğini sessiz kalıp korkutuğunu anladığı anda tepene daha çok binecek ..

ben olsam s... git kime ne anlatırsan anlat deyip bi güzel tehdit ederdim o erkeklik taslıyosa sen de ona erkeklik kabadayılık taslıcakısn .. bu arada çantanda felan biber gazı taşımayı unutma ve ailene bu konuyu anlatmandada fayda var ..

Krakol git dap suç dıyırusu yap numarasını ver msjları çıkart görsün örekesini

Canım ona bu yaptıklarının yanına kalmayacağını söylemelisin bence. Bir de şu taktik iyidir; onun sana güvenmemesinin, böyle şiddet göstermesinin her şeyi bitirdiğini ve seni tamamen kaybettiğini söyle eğer konuşmaya çalışırsa. Seni ne sanıyor bu dengesiz. Baktın tehditleri iftiraları iyice artıyor, durmak bilmiyor, o zaman hemen savcılığa gidiyorsun annenle ailenle birlikte. Teker teker yaptıklarını anlatıyorsun. Çünkü bir noktadan sonra bu psikopatlar durmak bilmiyor Allah korusun sen harekete geçmedikçe iyice azıtır bu.

Sana mesajlar attığı hattını kırıp at. İstemediğini biliyorum ama babana durumu anlat. Baban, manyak bir adamın dediklerindense kendi kızına inanacaktır.

Bundan sonra da kimseye güvenme. Çok aşık olduğunu düşünsen bile kendine şu soruyu sor: "Ben bu insanı ne kadar tanıyorum?"

Dün akşam anneme baya uzun mesajlar atmış, tehdit edercesine. Annem de ona gayet güzel bi şekilde cevabını vermiş. Ondan korkmadığımızı, benim sahipsiz olmadığımı, bikez daha rahatsız ederse savcılığa gideceğimizi vs bir sürü şey yazmış. O saat bu saattir bi daha beni hiç aramadı. Bıçak gibi kesildi resmen. Belki de hatasını anlamıştır. Allah böyle tipleri düşmanıma vermesin gercekten çok kötüyüm etkisinden çıkamadım hala. Bu arada hepinizin tek tek yorum yapan ellerine sağlık. Iyi ki varsınız çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…