- 8 Şubat 2025
- 246
- 133
- 18
- Konu Sahibi fndknannesi
-
Kadın bilmeliydiSelam kızlar aslında yıllar önce olan bir olay amabdv'de aldatma konusu var şuan ben de örnek olması açısından yazacağım.. Yani uyanık olalım biraz.
Şöyle ki 2yıl önceydi sanırım tam hatırlamıyorum yılını..Faceden miydi instadan mıydı nasıl tanıştık onu da pek hatırlamıyorum ama olayı hatırlıyorum biriyle konuşmaya başladım baya yakışıklı babyface ama. Benden güzel o derecebenim bulunduğum ilde görev yapıyormuş biraz konuştuk bu dediki ben evlenip boşandım bir tane çocuğum var bu şekilde kabul eder misin, dedim benim için sorun değil neyse baya hoşlandım tutturdu buluşalım diye ben de biraz bu şekilde devam edelim seni tanımak istiyorum fln demiştim Allah'tan buluşmamısım neyse gel zaman git zaman şunu bi arastiriyim dedim etiketlendiği fotolardan mıydı nasıl gördüm onu da çok hatırlamıyorum ama bi resim buldum bi kadınla soyadları aynı. Önce kardeşidir diye düşündüm çünkü adam o kadar rahat davranıyor ki buluşmaya fln müsait baya hatta dedi ki çocuğum birtek pazarları benimle annesi şehir dışında yaşıyor haftasonu ben alıyorum demişti. Onun dışında müsait çok rahat her dkk konuşuyoruz fln... Hiç şüphelenmedim yani. Kadının da profili gizli bu arada. Ama içime de bi kurt düştü açtım facesini buldum kadının ne göreyim bununla sarmaş dolaş resimler meğersem evlilermiş eşi başka şehirde görev yapıyor öğretmen. Bu da herkese biz ayrıldık diyor burda kadını aldatıyor instadan fake hesaptan baktım daha 1hafta önce eşiyle çocuğunun doğum gününü yapmışlar. Şaştım kaldım hemen hesap sordum tabi yok bitti benim evliliğim sadece kâğıt üstünde dedi geçen hafta sarmaş dolaş kutladıkları doğum günü fotosunu atıp şimdi eşine söyliycem seni dedim korkudan her yerden engelledi tabi ama eşine söylememiştim sizce söylemeli miydim? Ayy sen orda görev yap tayinlerin ayrı olmasını fırsat bil herkese boşandım de kadına çok üzüldüm çok da hanım hanımcık.. Birşey söylemek istemedim üzülmesin diye ..Benimle olmadıysa da başkalarıyla olmuştur o kesin. Bu da böyle bir hikaye kızlar erkolar kapatılsın
Mesajların ekran görüntüsü vardı tabi ama bilmiyorum kadını üzmek istemedim kıyamadım nasılsa o it rahat durmamıştır ben değilsem bir baskasında yakalanır illa kiBen olsam kesinlikle adama haber bile vermeden kadına durumu anlatıp, varsa ekran görüntüleri onları da atardım.
Ya üzmek istemedimKadın bilmeliydi
Bende olsam kadina kiyamazdim nasilsa su testisi su yolunda kirilirSelam kızlar aslında yıllar önce olan bir olay amabdv'de aldatma konusu var şuan ben de örnek olması açısından yazacağım.. Yani uyanık olalım biraz.
Şöyle ki 2yıl önceydi sanırım tam hatırlamıyorum yılını..Faceden miydi instadan mıydı nasıl tanıştık onu da pek hatırlamıyorum ama olayı hatırlıyorum biriyle konuşmaya başladım baya yakışıklı babyface ama. Benden güzel o derecebenim bulunduğum ilde görev yapıyormuş biraz konuştuk bu dediki ben evlenip boşandım bir tane çocuğum var bu şekilde kabul eder misin, dedim benim için sorun değil neyse baya hoşlandım tutturdu buluşalım diye ben de biraz bu şekilde devam edelim seni tanımak istiyorum fln demiştim Allah'tan buluşmamısım neyse gel zaman git zaman şunu bi arastiriyim dedim etiketlendiği fotolardan mıydı nasıl gördüm onu da çok hatırlamıyorum ama bi resim buldum bi kadınla soyadları aynı. Önce kardeşidir diye düşündüm çünkü adam o kadar rahat davranıyor ki buluşmaya fln müsait baya hatta dedi ki çocuğum birtek pazarları benimle annesi şehir dışında yaşıyor haftasonu ben alıyorum demişti. Onun dışında müsait çok rahat her dkk konuşuyoruz fln... Hiç şüphelenmedim yani. Kadının da profili gizli bu arada. Ama içime de bi kurt düştü açtım facesini buldum kadının ne göreyim bununla sarmaş dolaş resimler meğersem evlilermiş eşi başka şehirde görev yapıyor öğretmen. Bu da herkese biz ayrıldık diyor burda kadını aldatıyor instadan fake hesaptan baktım daha 1hafta önce eşiyle çocuğunun doğum gününü yapmışlar. Şaştım kaldım hemen hesap sordum tabi yok bitti benim evliliğim sadece kâğıt üstünde dedi geçen hafta sarmaş dolaş kutladıkları doğum günü fotosunu atıp şimdi eşine söyliycem seni dedim korkudan her yerden engelledi tabi ama eşine söylememiştim sizce söylemeli miydim? Ayy sen orda görev yap tayinlerin ayrı olmasını fırsat bil herkese boşandım de kadına çok üzüldüm çok da hanım hanımcık.. Birşey söylemek istemedim üzülmesin diye ..Benimle olmadıysa da başkalarıyla olmuştur o kesin. Bu da böyle bir hikaye kızlar erkolar kapatılsın
Yani fiziksel birşey olmadı sonuçta olsaydı o hırsla ortalığı ayağa kaldırabilirdim ya da bazıları meselâ kendini kandırıyor öğrenip adam kağt üstünde diyince inanıp devam ediyor inanmak işine geldiği için öyle de yapmadım. Bazı kadınlar gerçekten çok bencil bunun örneğini de gördük yani. Ben hiçbir suçum olmamasına rağmen kendimi kötü hissettim direk bitirmeme rağmen kendimi kötü hissettim hatta kadına kıyamadım. Erkekler evet az değil ama kadınlar daha fena bence. Bu tip konularda hiç kimsenin aptal olduğunu kandırıldığını düşünmüyorum bak nasıl öğrendim öğrendiğim anda bitirdim hatta öyle bir azarladım ki adamıBende olsam kadina kiyamazdim nasilsa su testisi su yolunda kirilir
Bir tane sadakatsiz yuzunden kac hayat kirildi uzuldu dokundugu herseyi kirlettiYani fiziksel birşey olmadı sonuçta olsaydı o hırsla ortalığı ayağa kaldırabilirdim ya da bazıları meselâ kendini kandırıyor öğrenip adam kağt üstünde diyince inanıp devam ediyor inanmak işine geldiği için öyle de yapmadım. Bazı kadınlar gerçekten çok bencil bunun örneğini de gördük yani. Ben hiçbir suçum olmamasına rağmen kendimi kötü hissettim direk bitirmeme rağmen kendimi kötü hissettim hatta kadına kıyamadım. Erkekler evet az değil ama kadınlar daha fena bence. Bu tip konularda hiç kimsenin aptal olduğunu kandırıldığını düşünmüyorum bak nasıl öğrendim öğrendiğim anda bitirdim hatta öyle bir azarladım ki adamıkağt üstünde dediğinde kimi kandırıyorsun sen. Karşısında kanmak isteyen biri yoktu tabi...
Sağolun inşBir tane sadakatsiz yuzunden kac hayat kirildi uzuldu dokundugu herseyi kirletti
Size de uzuldm emeginizi,ilginizi,hayallerinizi zamaninizi calmis ama siz temiz tarafta kalmayi secmissinz ins bundan karsiniza iyi insan cikar sizi hakedecek..
Adam guveninizin de katili ins Mevlasini bulur cidden
Benim de arkadasim vardi kontoru bittiginde beni esinden ariyordu adam tabi numarami kaydetmemis bense her seferinde bu numara kim demeyeym de kaydetmistm adam durumlar paylasiyor Bir sari geldi tum dunyami aydimlatti arkadasim esmer muhtsmelen onu ve yaknlarini engelledi beni unuttu sanirim bende soyleyp soylememe arasinda cok kaldm siz ustelik magdur olan taraftasnz duygularinzi kullandi zor ins gorup goreceginz bu sondur iyilerle rastlasn
Evet esi sacma sapan durumlar yapiyordu sarisin guzellemeli arkadasima degildi paylastiklari arkadasm esmer mhtemelen sarisin biri icin atiliyordu durumlarSağolun inşsizin olayı tam anlamadım ben biraz daha açar mısınız yani arkadaşınızın aldatıldığını mı öğrendiniz ve bunu söylemediniz diye anladım doğru mu?
Yani bilemedim benim durumum daha farklı ben kadını tanımıyorum ama o sizin arkadaşınız..Kendinizi onun yerine koyun sizin başınıza aynısı gelse onun size söylemesini ister miydiniz? Cevabınız evetse söyleyin derim çünkü aptal yerine koyulmak çok daha acıtıyor bunu da yaşadım meselâ. Hayatımda biri vardı bir sürü yanlış anlaşılmalar sebebiyle ayrılmıştık daha sonrasında bir yerde adım geçmiş o da arkamda durmamış ayrılmışız bitmiş gitmiş niye dursun ki çok kısa bir biliktelikti doğru dürüst beni tanımıyordu bile..Bir de ayrılan taraf bendim. Yani arkamda durmaması normaldi benim için ama bunu duyan yakınım bana sevilmiyor damgası vurmuş. Ben bu ilişkimden sonrasında bahsederken o dahil herkes arkamdan gülüyormuş sevilmiyorki niye anlatıyor diye...Yani gelip ben onu anlatırken bile böyle böyle demiş diye söyleyebilirlerdi bana. O kadar ağır geldi ki bu bana anlatamam... Çok samimi değilseniz bile arkadaşsınız sonuçta. Bence bilmesi lazım eğer söylemeyecekseniz de lütfen kimseye anlatmayın ki arkadaşınız aptal durumuna düşmesin hiçbir yerde benim gibiEvet esi sacma sapan durumlar yapiyordu sarisin guzellemeli arkadasima degildi paylastiklari arkadasm esmer mhtemelen sarisin biri icin atiliyordu durumlar
Soylesem mi demesem mi gunlerce cok dusundum ama arkadasim bobrek hastasi uzulmesi hastaligini tetikliyo o yuzden susmayi tercih ettm
Çok var canım ya... Bence kimse benim eşim yapmaz demesin fırsat bulunca pek alâ yapıyorlar çatır çatır hem de. Yani herşey fırsat meselesi.. Bugün bdvye biri konu açtı meselâ nişanlısı bir kzla aynı evde kalmak zorunda kalcakmış falan baktım herkes linçledi nisanlısına güvenmiyor diye...Öyle değil işte fırsat meselesi benim bi tanıdığım hep şey derdi...Erkekler pistir. Fiziksel değil anladınız ne demek istediğimiBana da eşiyle ortak hesabından birisi mesaj yazmıştı, profil fotoğrafında eşiyle ikisi vardı. Yaptığın korkunç, bir de eşin görecek diye hiç mi utanman yok demiştim. Eşim görmez ki diye pişkin pişkin cevap vermişti. Tek yazdığı eminim ben olmamışımdır. Listesinde eşinin kişisel hesabını göremedim o yüzden şikayet edememiştim bu olay da benim içimde kaldı böyle.
Ben onun uzulup hastaligi tetiklenir diye korktugumdan dilimi tuttum baskasina asla soylemedim soylemem deYani bilemedim benim durumum daha farklı ben kadını tanımıyorum ama o sizin arkadaşınız..Kendinizi onun yerine koyun sizin başınıza aynısı gelse onun size söylemesini ister miydiniz? Cevabınız evetse söyleyin derim çünkü aptal yerine koyulmak çok daha acıtıyor bunu da yaşadım meselâ. Hayatımda biri vardı bir sürü yanlış anlaşılmalar sebebiyle ayrılmıştık daha sonrasında bir yerde adım geçmiş o da arkamda durmamış ayrılmışız bitmiş gitmiş niye dursun ki çok kısa bir biliktelikti doğru dürüst beni tanımıyordu bile..Bir de ayrılan taraf bendim. Yani arkamda durmaması normaldi benim için ama bunu duyan yakınım bana sevilmiyor damgası vurmuş. Ben bu ilişkimden sonrasında bahsederken o dahil herkes arkamdan gülüyormuş sevilmiyorki niye anlatıyor diye...Yani gelip ben onu anlatırken bile böyle böyle demiş diye söyleyebilirlerdi bana. O kadar ağır geldi ki bu bana anlatamam... Çok samimi değilseniz bile arkadaşsınız sonuçta. Bence bilmesi lazım eğer söylemeyecekseniz de lütfen kimseye anlatmayın ki arkadaşınız aptal durumuna düşmesin hiçbir yerde benim gibi
Ne güzel bir arkadaşmışsın sen maşallah sana keşke benimde etrafımda senin gibi insanlar olsaydı. Ben o ilişkimi anlatırken sözde arkadaşım bana güldü düşünebiliyormusun yüzüme yüzüme... Tmm çok iyi bir arkadaş değildik belki ama ne bileyim düşmanca bir tavır değil mi bu. Evet sen söyleme canım üzme arkadasını ama çok güvensen bile anlatma birine sakınBen onun uzulup hastaligi tetiklenir diye korktugumdan dilimi tuttum baskasina asla soylemedim soylemem de
Uc kurusluk dedikodu masasinda arkadasimi meze yapip harcamam
Bilse ayrilamaz isi yok ailesi yok cok cok uzulur sadece diye dusundm
Asla soylemem dostum dedigim kisinjn onun olmadigi ortmda acaba dedirtmemNe güzel bir arkadaşmışsın sen maşallah sana keşke benimde etrafımda senin gibi insanlar olsaydı. Ben o ilişkimi anlatırken sözde arkadaşım bana güldü düşünebiliyormusun yüzüme yüzüme... Tmm çok iyi bir arkadaş değildik belki ama ne bileyim düşmanca bir tavır değil mi bu. Evet sen söyleme canım üzme arkadasını ama çok güvensen bile anlatma birine sakın
Eğer şimdiye kadar güvenip birine anlattığın olduysa söyle arkadaşına çünkü senin güvendiğin kişiye arkadaşın güvenmiyor olabilir. Çok hassas konular ama şimdiye kadar söylemediysen kimseye bundan sonra da söyleme ve üzülmesin arkadasın
Çok teşekkür ederim şuan sevdiğim biri var ben de onun için amin diyeyimAsla soylemem dostum dedigim kisinjn onun olmadigi ortmda acaba dedirtmem
Cok goruyorm canimli askimli konusup birbirinin en ozelini anlatip kin kusan elestiren meze.eden
Sizin gercek dostunuz da olmamis dilerim.bundan sonra hersey guzel olur
Ama yine Allah in sevdigi kuluymussunz ucurumun kenarindan donmussunuz
Guvenip yolunuza devam edip duyuldugunda dusunsenize guvenmekten baska yanlisiniz yok Allah saklasn ikinci kadin pozisyonunan da dusebilirdinzn
Iyi kalpli akilli kadinlarin sezgileri acik oluyo
Bunu da arkanizdaki heybeye atip onunuze guzellikler cikar onunuzdek8 heybenizde mutluluklar guven.aidiyet,aski iliklerinize kadar yasatacak biri cikar karsinza
3.kisilere yaptgim dualar kabul oluyo genelde kendimden ziyade Amin diyorm
Iki cihanda gozaydinliginiz olsn o kisi hakkinzds hayrlisi olsn AminnnÇok teşekkür ederim şuan sevdiğim biri var ben de onun için amin diyeyimarkadasınız da inş. sağlığına biran önce kavuşsun çook amin
Keşke karısına söyleseydin, ş...r....siz herif yaaa...Selam kızlar aslında yıllar önce olan bir olay amabdv'de aldatma konusu var şuan ben de örnek olması açısından yazacağım.. Yani uyanık olalım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?