Başıma ne geldi!

Karisina kesinlikle sòylerddim ben.
Sóylenmeli neden yanina kalsin, kadinayazik kendini mutlu evliligi var saniyor demekki.

Söylediniz mi ? Siz olsanız o kadın yerinde bilmek istermiydiniz??

Kadına söylerdim ben.

Kadın bir ömür aldatılıp haberi olmadan enayi yerine koyulup o adamla evliliğine devam edip daha çok üzüleceğine o an ben olsam ekran kaydı alır, adamdan gizli şekilde kadına söylerdim. O an üzülürdü evet ama en azından bir ömür habersiz şekilde kendisini aldatan eşiyle yaşamazdı. Empati kurmaya çalışırdım. "Ayyy bir de bu şerefsiz pislik herif hiçbir şey yokmuş gibi karısıyla yatıyor, ondan her türlü hizmet bekliyordur , kadına yazık" diye düşünürdüm. Ama olay çok önceden olmuş, iş işten geçmiş ...

Ben bu tarz şeylerin haber edilmesine karşıyım benden değil Allah'tan bulsun derim ama bu herife bunu yapmak mustehak . Çok arsız ve yüzsüz güzel bir boşanma tazminati + nafaka öderse belki düzelebilir .

Çok doğru söylüyosunuz ama profili normaldi yani arkadaşlarınn resimlerinden fln da baktım doğruydu profili işte o resimlerin bir tanesinde buldum karısını....Ama çok haklısınız devir kötü gerçekten

Benzer bir şey yaşamıştım
Bütün ekran görüntülerini kadına attım
Boşandılar
Çok da iyi oldu
Erkoyu kapattım
Hahaha ben yapamadım ama bence o erkoda kapanır bigün. Biri düğmesine basar illaki adamdaki akla bak tayini fırsat bilmiş karısınn başka şehirde yaşadığını frsat bilmiş herkese biz boşandık diyor şaka gibi bu erkolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…