Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Amacı olan şeyleri de yaptı bence

Evlendin susmuş, ilk çocuk olmuş susmuş ne olmuş da canına tak etmiş, hangi vaad yerine getirilmemiş acaba da sana duyurmuş. 2. kadınların intikam yöntemi eşe duyurmaktır, 9 seneden bahsediyoruz taş olsa çatlardı. İlla herkese duyurup ortalığı ayağa kaldırmaya ne gerek vardı, eşinizin annesine söylerdi eşinin annesi de uygun yolla çaresine bakardı. Neden şimdi söylüyor 2. bebeğe hamileyken. Anlayamadım ben.

Amacı olan şeyleri de yaptı bence
Allah aşkına kız anlatildigi gibi mutaassıp ve sert bir aileye sahipse zaten o kızı yabancı erkek olan başka bir eve tek başına yollamazlar. Kaldı ki o dediği ortamı yaratacak kadar nasıl yalnız kalabildiler

Ya ben kocamın bir kızı taciz etmeye çalıştığını öğrensem biraz soğurdum sanki
Hayır arkadaşı desem bahsederdi size ne derdini anlatıyormuş acaba?

Ne desem bilemedim ya bu arada önceden ilgisi var diye düşündüm ben muhtemelen
Size söylememesi zaten arkadaş da değiller

Amacı aşktır ya da değildir belki dertleşmektir ya da sadece hoşlanıyordur eşiniz şuan kaç yaşında?

Olay bir durumun gizli yapılması benim için
Neden bir şeyi gizli yaparsın?

Aaa 9 yıl boyunca aramış kızı çüş kız neden konuşmuş ben rahatsız olurdum 9 sene beklenir mi beklenmez

Bu kıza nasıl güveniyorsunuz bilmiyorum yok bana kanıt getirecek bilmem ne diye belki eşinizle anlaşacaklar kanıt falan yalan olacak

Emin olmadan harekete geçme. Belki kız eşine aşık. Eşin yüz vermedi. Buda seni aradan çıkarmak istiyor. Diğer komsuyada bu yüzden anlattı. Doğru söylüyorum göstermek için. İki çocuğun var. Emin ol önce. İnşallah kız yalan söylüyordur.

MoonfacedMom canimm ciddimisin??
Allah yardimcin olsun. Mutlakaaa mutlakaaaa delilleri toplaaa

Bu kızın profili nasıl sözüne güvenilir mi yoksa yarım akıllı bir tip mi?

İşte sadece bir iddia,9 yıldır kız sustu sustu da şimdi mi açıldı ağzı demezler mi adama
Kız çevre baskısından korkuya susmuş. Kafası estikçe taciz ediyo zaten her zaman değil bu 9 senenin belirli zamanları yaşamış bunu
Bende onu dedim işte. Başka bir ş var bunun içinde. Taciz olmadığına eminim ama. Karşılıklı rızalı ilişki gibi
Olabilir içlerini bilemiyorum
Madem oyle kiz ses kaydi yuklesin telefonuna acr ydi sanirim uygulama
Kayit alsin size atsin
O zaman cagresine
Tam adını söylersen uyaraym oda indirsin
Bu kız daha öncede babasının ona zarar vermek istediğini anlatmıştı. Dr lara bile mektup yazıp babasını anlatmış o yüzden hayal kuruyo olma ihtimali geldi aklıma. Ayrıca kemalim yapar böyle bişey erkek değilmi herşey beklerim
Ben olmama ihtimalini eledikten sonrada danışıklı dövüş gibi düşündüm yada kız bile isteye aşikar etti.
Kızın ilgisi olabilir hiç sevgilisi vs olmamış hoşuna gidiyor olabilir
simdi ne yapmayi dusunuyorsunuz ?
Delil toplayıp avukata götürücem olması gerekeni yapıcam
ilişkileri vardı sonra kız istemedi yada adamla kadın boşansın ben evleneyim diye mi acaba. her türlü çirkin iş.
delil toplayın,tanık resim ,arama kaydı falan.
Allah yardımcınız olsun çokzor
Sağol canm bende elimi güçlendirmeye çalışıyorum bakalım neler olacak
Yavrum kocanı tanıyamamışsın kızı nasıl iyi tanıyacan.
Evet hiç tanımamışım hemde yazık 12 seneme
Evet kesinlikle demek istediğim buydu. Kız daha önce de babası için bişeyler anlatmıştı beni öldürmeye çalışıyo falan diye o zamanda pek inanmak istememiştm. Hastanede dr lara mektup yazıp babasını anlatmış. Kendini ifade edemiyor. Hayal ürünü olabileceğini düşündüm o yüzden
Kendisi de hamile çıkmasın da.
Sanmam
Valla aşık olsa saygıda duyucamda böylesi daha midemi bulandırıyor yoksa rahatlatmıyo beni. Evet sorunluydu zaten buda bi mana oldu delil bulursam zaten devam etmem bitmiştir
Eşine , yuvasına sadakatsizlik yapan kim varsa Allah belasını versin. Bu kadar net.

Allah belasını verince colugum çocuğum üzülür diye beddua da edemiyoruz ki layığıyla. Ah yine evlatları düşünüyoruz

Ben eşimin başkalarıyla bişey yaşayıp yaşamadığını bilemem ki belkide onu da yaptı güvenim kalmadı. Dediğin gibi de olabilir kızıda sevmem zaten güvenim tam değil delil bekliyorum o yüzden
İster aşk olsun ister sex olsun. İkisi de mide bulandırıcı ikisi de ihanet.
Kesinlikle. Ama aşk olsa yine bu kadar midem bulanmazdı

Valla akıl akıldan üstündür. Burada demişler düşününce çok mantıklı geldi. 9 yıl taciz etmiş , insan bir der iki der patlar sonunda. Günahını almak gibi olmasın ama belki de zaten ilişkileri vardı. Vaatler vardı... Olmayınca karşı tarafında canını yakmanın ve ortalığı ayağa kaldırmanın en kolay yolu olan sizinle iletişime geçti.

Ya bir de komşu olayı görmemiş kız sadece onunla paylaşmış paylaştığının ne kadarı doğru? Bilinmez
Ayrıca ben bu nahoş durumu 3. Kişilerle paylaşmazdım

Bu biraz mantıksız geldi ama arıyor mu arıyor o da sizin değerlendirmenize kalmış

çünkü kız da normal normal cevap vermiş.sen ne diyosun ne saçmalıyosun ,herkese rezil ederim bırak peşimi bile dememiş ki

Gözümle gördüğümü bile 3 kez ovusturup tekrar bakarım,kimseye güven olmuyor. Ses kaydı almayı bilmeyen akıllı telefon kullanıcısı kaldı mı?

Ah be moon cok uzuldum bebek istiyordun oldu insallah dogru olmaz bunlar soktayim

Ne gibi sorun vardı ki?

Sakin kalmaya çalışıyorum bugün baya zorlandım şok oldm ama annemdeym belli etmemek için sustum sakin kaldm evde olsam kıyamet kopmuştu
Olayın içinde baska seyler onu hissediyorum. 9 seneden bahsediyoruz. Adam 9 senede cinsellik olsa amacı elbet bulurdu diye düsünüyorum ben.

Ee sormazlar mı adama madem 9 senede rahatsız etti arayarak neden kız hattını degistirmemis hiç?
Neden özel numaralara kapatmamıs hattını?

Bazı erkekler evliliklerinde ahlak dısı hareket davranış yapma arzusunu tatmayı cok seviyor ve heyecan veriyor bu davranıslar onlara. Kızın problemini bildigi icin belki bisey anlamaz etmez sagdan soldan bir sey patlarsa bahane olarak problemine sıgınırım diyerek kızı rahatsız ediyor olabilir. Ama yok cidden bu ihtimalden ziyade 9 sene malum biseyler patladı elbette ki kız söyleme gereği duydu.

En iyi ihtimalle bu kızın birtakım psikolojik sorunları var. Bütün bunlar kendi hayal dünyası da olabilir. Eşinin renk vermemesi kafa karıştırmıyor değil. Eğer bir müddet altından korkulan şey çıkmazsa her şeyi eşine ve kızın ailesine anlat. Az buçuk insanların anlık tepkilerinden birşeyler anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…