Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Erkekleri boşadık böyle bir durumda tamam.
Ama bana biri de ikinci kadın olma psikolojisini anlatsın? Başka kimse bana bakmadı, sonunda bir erkek bana sevgi ilgi duydu, o da evliymiş ama beni seviyor ya, diye mi düşünüyorlar? Ikinci şıkda erkek bulabilen ama parası olmayan kadın, kendisini geçindirecek birini arıyor.
Hangisi bu kız???

KIz bana masum gelmedi. Şimdi siz 9 yıldır taciz ediliyorsunuz, en sonunda bir çocuklu ve hamile kadına bu olayı anlatmaya karar veriyorsunuz. Elinizde bir tane bile delil bulundurmaz mısınız? Özellikle kendisini aklamak için insan biriktirmeye başlar. “Bakın ben hep mesafeli oldum, bana böyle böyle yaklaştı.” filan diye. Yanlış mı düşünüyorum. Eşinizin aldattığını düşünüyorum maalesef ama olayda kızın da masum olmadığı aşikar bence.

Ee şimdi ailesi değişti de onun deyimiyle 'adi çıkmayacak mı? Valla dallasa dönmus o iş ben neticeyi çok merak ediyorum. Bence kanıt olmadan onların da ağzına laf verme derim
Ben kıza dedim bana delil getir yaptıklarını kabul ettir ekran görüntüsü at inanıcam dedim oda tamam dedi. Kız işine geldiği gibi de anlatmış olabilir
Kız oyalanmaya dayanamamış. Napsın, 9 yılda taş olsa çatlar. 😒 Baktı seninkinden hayır yok, üstüne bir de bebe yapmış, işe kendi el atmaya karar vermiş.
İnsallah yalan yere benm bu halimde bana bunları yaşatmamıştr
Kızı çaya davet edin eşinizin evde olduğu bir zaman. Odaya da kamera koyun. Kayınvalidenizden bir şey almak istiyormuş gibi çıkın evden. Çıkarken de anahtarınızı aramış da bulamamış gibi yapın. Kamera koyduğunuzu kıza da söylemeyin. Bakalım eşiniz ne yapacak
Kız benm evime hiç ç girmedi şimdi eve davet etsem eşim kaçar gider anlar bişey olduğunu
Amacı olan şeyleri de yaptı bence 🤷
😔
Evlendin susmuş, ilk çocuk olmuş susmuş ne olmuş da canına tak etmiş, hangi vaad yerine getirilmemiş acaba da sana duyurmuş. 2. kadınların intikam yöntemi eşe duyurmaktır, 9 seneden bahsediyoruz taş olsa çatlardı. İlla herkese duyurup ortalığı ayağa kaldırmaya ne gerek vardı, eşinizin annesine söylerdi eşinin annesi de uygun yolla çaresine bakardı. Neden şimdi söylüyor 2. bebeğe hamileyken. Anlayamadım ben.
Kaynanam eşimi iş üstünde yakalasa bana söylemez öyle bi kadın. Ne olmş erkek yapar kafasında. Biliyo bile olabilir
Allah aşkına kız anlatildigi gibi mutaassıp ve sert bir aileye sahipse zaten o kızı yabancı erkek olan başka bir eve tek başına yollamazlar. Kaldı ki o dediği ortamı yaratacak kadar nasıl yalnız kalabildiler
Kaynanamlara gittiğinde yaşamış bunları görümcemle arkadaşlardı. Ben evlendikten sonra elle taciz yaşamamış
Ya ben kocamın bir kızı taciz etmeye çalıştığını öğrensem biraz soğurdum sanki
Hayır arkadaşı desem bahsederdi size ne derdini anlatıyormuş acaba?

Ne desem bilemedim ya bu arada önceden ilgisi var diye düşündüm ben muhtemelen
Size söylememesi zaten arkadaş da değiller

Amacı aşktır ya da değildir belki dertleşmektir ya da sadece hoşlanıyordur eşiniz şuan kaç yaşında?

Olay bir durumun gizli yapılması benim için
Neden bir şeyi gizli yaparsın?

Aaa 9 yıl boyunca aramış kızı çüş kız neden konuşmuş ben rahatsız olurdum 9 sene beklenir mi beklenmez

Bu kıza nasıl güveniyorsunuz bilmiyorum yok bana kanıt getirecek bilmem ne diye belki eşinizle anlaşacaklar kanıt falan yalan olacak
Eşim 32 yaşında. Ben eşimden soğudum zaten. Kıza bırakıp beklemicem eşimin telefonunda bende arama yapıcam illaki çıkarır mevlam karşıma.
Emin olmadan harekete geçme. Belki kız eşine aşık. Eşin yüz vermedi. Buda seni aradan çıkarmak istiyor. Diğer komsuyada bu yüzden anlattı. Doğru söylüyorum göstermek için. İki çocuğun var. Emin ol önce. İnşallah kız yalan söylüyordur.
Emin olmadan harekete geçmem zaten canm bekliyorm kanıtım olunca gerekeni yapıcam.
MoonfacedMom MoonfacedMom canimm ciddimisin??😔
Allah yardimcin olsun. Mutlakaaa mutlakaaaa delilleri toplaaa😞
😔Malesef canm
Bu kızın profili nasıl sözüne güvenilir mi yoksa yarım akıllı bir tip mi?
Valla ben güvenmiyorum sevmemde kendisini
Hayir. Gercek biri malesef. Onun bunu yasamis olmasina cok uzuldum😔
😔
Valla akıl akıldan üstündür. Burada demişler düşününce çok mantıklı geldi. 9 yıl taciz etmiş , insan bir der iki der patlar sonunda. Günahını almak gibi olmasın ama belki de zaten ilişkileri vardı. Vaatler vardı... Olmayınca karşı tarafında canını yakmanın ve ortalığı ayağa kaldırmanın en kolay yolu olan sizinle iletişime geçti.
Herşey olabilir. Güvenim kalmadı kimseye
Eyvahhh 😩 hamilesiniz üstelik.
Korkunç bişey umarım doğru değildir.
Araştırın detaylıca.
😔

Ama bana biri de ikinci kadın olma psikolojisini anlatsın? Başka kimse bana bakmadı, sonunda bir erkek bana sevgi ilgi duydu, o da evliymiş ama beni seviyor ya, diye mi düşünüyorlar? Ikinci şıkda erkek bulabilen ama parası olmayan kadın, kendisini geçindirecek birini arıyor.
Hangisi bu kız???
Bazıları 2.olmayı seviyor. Karıları erkekleri boşayınca onlar da bırakıyor, eski tadı kalmıyor çünkü. Adamın çok zengin olması lazım ilelebet yapışmaları için.

Bana esinizin bu kizi kullanma gibi bir niyeti oldugu gibi geldi. Kusura bakmayin. Kiz kafadan ameliyat oldu yazmissiniz. Kolay heder olarak mi gördü acaba. Neler okuyoruz.

Eşiniz kızla görüşüyor artık cinsel amaçlı mı duygusal mı bilemem. Belli ki kız da istiyor (istemese engeller konuşmaz vs) ama eşiniz boşanacağım diye oyalıyor ya da boşanmam diyor. Kıza söyleyin arama kaydı vs değil mesajlaşsın eşinizle, mümkünse whatsapptan mesajlaşsın ama eşinizin numarası gözüksün (kaydetmesin eşinizin numarasını) size de ekran görüntülerini atsın. Açık açık sormasını isteyin eşinle boşanacak mısın beni seviyor musun neden sürekli evine çağırıyorsun gibi. Ayrıca kızla siz de mesajlaşın eşim seni ne zamandır taciz ediyor vs şeklinde. Eğer kanıt getirmezse eşinizi alın karşınıza kızın attığı mesajları gösterin, ailelerine gösterin bakalım ne olacak. Bu durumda korkması gereken son kişi sizsiniz. Ben böyle bir şüpheyle o adamla da o kızla da aynı apartmanda yaşayamazdım. Ki bence sizden önce de bir ilişkileri vardı zaten (burada bir üyeye de benzer bi şeyler olmuştu mor ruj muydu adı neydi hatırlayamadım meğer komşunun kız kardeşiyle eşinin eskiden de ilişkisi varmış vs). Lütfen maddi manevi haklarınızı sonuna kadar alın bu insanlardan. Aklım sizde kalacak, güçlü kalın. Sevgiler.

Son düzenleme:
MoonfacedMom MoonfacedMom kız da bir iş var diye düşünüyorum hala. 9 senedir fırsat buldukça ara ara yoklamış ama o da gorumcenlere gitmeye devam etmis:KK51:

Benm anneme gittiğimi söylemiş dertleşelim bize gel falan demiş kızda ben evde yokum diye gitmemiş. Zaten bize gitmesi imkansız herkes birbirini tanır ve apartman aile apartmanı beni şüphelendi ren o oldu. Kız deseki dışarı çağırdı inanıcam

anlatamıyorum galiba🙈
kız aradı ya en son hani laf alamamış eşinizin ağzından. kız arayınca ne konuşmuşlar

Hayatım kayınvaliden belki oğlunun yaptığı çapkınlığa göz yumar da şimdi kızın ailesi de duyacak komşular herkes duyacak. Bir genç kız var ortada. İkisi de bekar olsa birbirlerini beğenmişler der herkes ama adam evli eşi hamile kız taciz edildiğini söylüyor. Kaynanan kafasında biri için bile bu kadarı fazla. Kız, zamanında kayınvalidene “x teyze oğlunuz beni rahatsız ediyor ailem duymadan siz kulağını bükün. Yoksa çok kötü şeyler olur.” neden demedi? Neden hala görümcenin evine girip çıkmaya devam etti? İnsan tacize uğradığı yerin önünden geçerken bile anksiyete krizine girer, bu kız hiçbir şey yokmuş gibi devam etmiş. Beklemiş beklemiş uygun zaman olarak şimdiyi mi bulmuş.

Ya bir de komşu olayı görmemiş kız sadece onunla paylaşmış paylaştığının ne kadarı doğru? Bilinmez
Ayrıca ben bu nahoş durumu 3. Kişilerle paylaşmazdım

Bu biraz mantıksız geldi ama arıyor mu arıyor o da sizin değerlendirmenize kalmış
Eşimin ağzından bu olayı doğrulayacak bi kanıt olsa zaten ikisininde canı cehenneme
çünkü kız da normal normal cevap vermiş.sen ne diyosun ne saçmalıyosun ,herkese rezil ederim bırak peşimi bile dememiş ki
Yok gayet safa yatıp konuşmuş kız da halinden memnun yani
Gözümle gördüğümü bile 3 kez ovusturup tekrar bakarım,kimseye güven olmuyor. Ses kaydı almayı bilmeyen akıllı telefon kullanıcısı kaldı mı?
Telefon kullanmayı bile bilmiyo canm çoğu şeyi sorar çevresine uyanık bi kız değil
Ah be moon cok uzuldum bebek istiyordun oldu insallah dogru olmaz bunlar soktayim 🥲
😔Rabbimin imtihanı işte canm
Olayın içinde baska seyler onu hissediyorum. 9 seneden bahsediyoruz. Adam 9 senede cinsellik olsa amacı elbet bulurdu diye düsünüyorum ben.

Ee sormazlar mı adama madem 9 senede rahatsız etti arayarak neden kız hattını degistirmemis hiç?
Neden özel numaralara kapatmamıs hattını?

Bazı erkekler evliliklerinde ahlak dısı hareket davranış yapma arzusunu tatmayı cok seviyor ve heyecan veriyor bu davranıslar onlara. Kızın problemini bildigi icin belki bisey anlamaz etmez sagdan soldan bir sey patlarsa bahane olarak problemine sıgınırım diyerek kızı rahatsız ediyor olabilir. Ama yok cidden bu ihtimalden ziyade 9 sene malum biseyler patladı elbette ki kız söyleme gereği duydu.
Dediğin gibi düşünüyorum bende. 9 sene boyunca sürekli taciz olmuyo canı sıkıldıkça kızla uğraşmış. Kızın demesinde böyle
En iyi ihtimalle bu kızın birtakım psikolojik sorunları var. Bütün bunlar kendi hayal dünyası da olabilir. Eşinin renk vermemesi kafa karıştırmıyor değil. Eğer bir müddet altından korkulan şey çıkmazsa her şeyi eşine ve kızın ailesine anlat. Az buçuk insanların anlık tepkilerinden birşeyler anlarsın.
Öyle yapıcam ses çıkmazsa ilk annesinle konuşucam kızının psikolojisi nasıl diye olayı anlatmadan dinlicem ciddi bişe varsa annesini uyarırım
Hangisi bu kız???
Başka kimse bakmadı eşimde ilgi gösterince hoşuna gitti. Eşimde borç gırtlağa kadar zaten borç ödemekten bıktm amacı ayırmaksa tepe tepe kullansn kocamı
KIz bana masum gelmedi. Şimdi siz 9 yıldır taciz ediliyorsunuz, en sonunda bir çocuklu ve hamile kadına bu olayı anlatmaya karar veriyorsunuz. Elinizde bir tane bile delil bulundurmaz mısınız? Özellikle kendisini aklamak için insan biriktirmeye başlar. “Bakın ben hep mesafeli oldum, bana böyle böyle yaklaştı.” filan diye. Yanlış mı düşünüyorum. Eşinizin aldattığını düşünüyorum maalesef ama olayda kızın da masum olmadığı aşikar bence.
Kız uyanık bişey değil çoğu şeyi bilmiyo telefon kullanmayı bile
Bazıları 2.olmayı seviyor. Karıları erkekleri boşayınca onlar da bırakıyor, eski tadı kalmıyor çünkü. Adamın çok zengin olması lazım ilelebet yapışmaları için.
Nerdeee ancak kocamın borcunu ödüyorum. Alsın tepe tepe kullansn

Kızın size söyleme amacı nedir? Kanıtlarla çıkması gerekiyordu
Ve madem arıyor sürekli en basit arama kaydında vardır
Demedi mi size " inanmıyorsan kayıtları göstereyim " diye.

Ve diyemeden edemeyeceğim ne saçma sapan bir ortam orası .

yabu
yahu konu sahibi kendisi yazdi 9 yildir hergun taciz etmiyirmus. araliklarla kadin evde yokken eve gel dertleselim diyormus ve cinsel icerikli konusmaya calisiyormus . yani hergun her hafta degil aadece konu sahibi evde yokken . konu sahibiylede evlenmeden once bikere elle taciz etmis .ya hic mi tv izlemiyorsunuz insanlar senelerce tacize tecavuze ugruyor korkudan sesini cikaramiyor. kizda cok kapali bir cevredeymis korkmus sinmis olabilir .

Eşimin ağzından bu olayı doğrulayacak bi kanıt olsa zaten ikisininde canı cehenneme

Yok gayet safa yatıp konuşmuş kız da halinden memnun yani

Telefon kullanmayı bile bilmiyo canm çoğu şeyi sorar çevresine uyanık bi kız değil

😔Rabbimin imtihanı işte canm

Dediğin gibi düşünüyorum bende. 9 sene boyunca sürekli taciz olmuyo canı sıkıldıkça kızla uğraşmış. Kızın demesinde böyle

Öyle yapıcam ses çıkmazsa ilk annesinle konuşucam kızının psikolojisi nasıl diye olayı anlatmadan dinlicem ciddi bişe varsa annesini uyarırım

Başka kimse bakmadı eşimde ilgi gösterince hoşuna gitti. Eşimde borç gırtlağa kadar zaten borç ödemekten bıktm amacı ayırmaksa tepe tepe kullansn kocamı

Kız uyanık bişey değil çoğu şeyi bilmiyo telefon kullanmayı bile

Nerdeee ancak kocamın borcunu ödüyorum. Alsın tepe tepe kullansn
İşiniz vs var mı boşanırsanız ne nasıl olacak diyeceğim tabş bu durumda sorulmaz ama
Kusura bakmayın

Ayrıca içimde kaldı şunu da eklemek istiyorum bu olay gerçekse o iki yüzlü pisliğe diyin ki madem o kızda gözün vardı benimle niye evlendin niye çocuk yaptın aşağılık mahlukat. Yarın pazartesi çarşıya diye çıkıp lütfen bir avukatla da görüşün. Çok sinirlendim ve üzüldüm gece gece. Keşke bu tipleri bir yere koysalar da gidip dövebilsek 😁

yabu
yahu konu sahibi kendisi yazdi 9 yildir hergun taciz etmiyirmus. araliklarla kadin evde yokken eve gel dertleselim diyormus ve cinsel icerikli konusmaya calisiyormus . yani hergun her hafta degil aadece konu sahibi evde yokken . konu sahibiylede evlenmeden once bikere elle taciz etmis .ya hic mi tv izlemiyorsunuz insanlar senelerce tacize tecavuze ugruyor korkudan sesini cikaramiyor. kizda cok kapali bir cevredeymis korkmus sinmis olabilir .
Aslında mevzu şu kız telefondan engelleyebilir, sosyal medyadan engelleyebilir. İnsanlar da nunu neden yapmadı ki diyor. Adamla birlikte yasamak zorunda değil, sürekli bir arada değil. Aramalarını cevaplamaya devam ediyor vs vs. Korkup sinse (bir şantaj vs yoksa) tam olarak bu dediklerimi yapıp engeller görünce kaçar vs. Tacize uğradığınız bir insanın bırakın telefonlarını cevaplamayı onla karşılaşabilme ihtimalimizin olduğu yerlere bile gitmiyorsunuz. Taciz o kadar berbat hissetirebilen bir şey. Bırakın telefondan engellemeyi gördüğünüz yerde kaçıyorsunuz genelde.

Demek ki kızın canına tak demiş artık. Bana doğru söylüyor gibi geldi. Güvendiğim biride bunu doğruladı diyorsunuz, demek ki olay gerçek.

Bunu ortaya çıkarmak için kızın buluşma teklif etmesini falan istemeyin, bunca zaman reddetmiş şimdi buluşalım derse eşiniz şüphelenir. Olağan davranın, annenizdeymişsiniz zaten eğer tacizleri doğruysa yine arayacaktır eşiniz. Belki biraz zaman alır ama sonuca ulaşırsınız.

Kıza görüşmeleri kaydetmesini söyleyin, ararsada ekran görüntüsünü size göndersin.

Eşinizin telefon kayıtlarına ulaşamaz mısınız? Birde kızı gizli numaradan arıyor demişsiniz, demek 2. telefonu yada ikinci bir hattı var. Evi, arabayı arayın, çantası varsa ona bakın. Hat varsa cüzdanındada olabilir.

X