Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Bende kafamdan amalıat oldum neden uydursunki ?Kemalim yapmaz öylemı ?Insanların eksıklerıyle bu denlı dalga gecılmez.Uydurmak ıcın şizofren yada akıl melekelerının yerınde olmaması gerek .Onlarında amalıatı yok .

simdi ne yapmayi dusunuyorsunuz ?

Ayrıca bu işin içinde bir bit yeniği var.
Bu kız neden bunu ortaya çıkarmaya çalışıyor illa ki?!
ilişkileri vardı sonra kız istemedi yada adamla kadın boşansın ben evleneyim diye mi acaba. her türlü çirkin iş.
delil toplayın,tanık resim ,arama kaydı falan.
Allah yardımcınız olsun çokzor

Yavrum kocanı tanıyamamışsın kızı nasıl iyi tanıyacan.

Siz amaliat yazınca aklıma müge anliya çıkanlar geldi ama konuyu dagitmayalim doğrusu ameliyat

Ben olmama ihtimalini eledikten sonrada danışıklı dövüş gibi düşündüm yada kız bile isteye aşikar etti.
Aynen öyle. Hani eşinden ayrılacaktın karın ikinciye hamile. Beni daha fazla oyalamana izin vermeyeceğim deyip harekete geçti kız. İ

Ben olmama ihtimalini eledikten sonrada danışıklı dövüş gibi düşündüm yada kız bile isteye aşikar etti.
yani olay tacizden ziyade kizi kullanmak ve esi aldatmak . kiz ameliyat falan ol.us kinu sahibide soyluyor belliki hassas bir durumu var belki algilari bile tam degil ama zaten onveden durumu baskalarinada bildirmis .este hemen konu sahibi evden gidince mesaj atmis gel dertleselim diye .
bana kiz kotu niyetli gibi gelmedi . daha cok zora girmemek icin susmus gibi

Aynen öyle. Hani eşinden ayrılacaktın karın ikinciye hamile. Beni daha fazla oyalamana izin vermeyeceğim deyip harekete geçti kız. İ
Valla ben diger güveniyorum dediği komşu kadına da güvenmiyorum. Madem kız gelip sana anlattı koşarak gitsene karısına anlat,kızla yuzlestir,konu sahibinin ona gelmesini beklemiş,harekete geçerdim ben olsam,ama kaldı ki o yaşta bir genç kızın kendi aklı fikri de vardır,ses kaydı almayı beceremiyormus tirtttr

Niye ısrarla eşimin amacı ask değil diye yazıyorsunuz? Amacı cinsellikse 9 yıldan fazladır bunun için başkası hatta başkalarını bulurdu bir şekilde. Niye bir komsu kızını seçsin bunun için?

Ben konunun tek taraflı birşey olduğunu da düşünmedim açıkçası. Aralarında birşeyler geçmiş, istenilen şekilde sonuçlanmayınca kız size söylemiş gibi geldi daha çok.

Yapmamistir diye dusunmek istiyorum.hamile esini komsu kiziyla hemde 9 yil boyunca aldatmamistir umarim
Umarm kız yalan söylüyordur
Boşanmak için gerçekten emin olmayı beklerdim ben olsam.
Kocanızı savunmak istemiyorum ama iftira da olabilir.
Durduk yere haksız duruma düşmeyin bir yazışma, fotograf görmeden konuyu açmayın kimseye bence
Emin olmayı bekliyorum delilim olmadan bişey yapmam zaten
Ben nedense pek inanmadim kiza.. ne diyerek konusturmaya calisti esini?
Dertleşmek istiyorum demiş o hep öyle arıyomş
Sakin kalmaya çalışıyorum bugün baya zorlandım şok oldm ama annemdeym belli etmemek için sustum sakin kaldm evde olsam kıyamet kopmuştu
9 yıldır devam ediyorsa bunda başka iş var bence bunlar sevgiliydi. Bugün yarın ayrılacağım eşimden deyip kızı oyaladı. O da eşine söylerim dedi ve söyledi. MoonfacedMom
9 yıldır hergün aramamış canm. Kafası estikçe aradığını söyledi. Elle taciz etmek istemesi de bekarken olmş
Sen gördün mü arama kayitlarini?
Yani biri beni 9 yil taciz etse, ilk basta numarami degistirirdim bidaha da o eve gitmezdim. Normalde kadinlar hep haklidir derim ama bu sefer sanki kadin dogruyu konusmuyor gibi geldi.
Arama kayıtlarını attı ama konuşmaları bilmediğim için bişey diyemiyorum. Belki bişey sordu belki babası arattırdı bişey sordu. Belki başkasıyla konuştu eşimin telefonundan. Mahalleli herkes birbirini tanır. Böyle ihtimaller olduğu için elle tutulur delil lazm bana
Aynen çevre baskısından korkmuş. Dediğin gibi kafasına estikçe aramş. Yoksa kimse dayanamaz
Herşey olabilir kimseye güvenim kalmadı. Kız telefonu açamıyor zaten ailesi sıkı. Özelden aranınca merak etmiş aklıma onun olacağı gelemedi dedi. Musait değildim zaten kısa kestim kapadm dedi. Sürelerini görmedm onuda isterim yarn
Şimdi ya kız doğru da söylüyordur ya da eşiniz de gözü vardır. Ancak oratada arama kaydı varsa kızın sözü daha ağır basıyor. İyi gözlemleyin.
Evet şuan kız ağır basıyo delil getirse bende işime bakıcam
Sağol canm. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Bu taciz değil yalnız, bildiğin sevgiliymiş bunlar. 9 yıldır tacize kimse göz yummaz
9 yıl öncesi elle taciz etmeye çalışmış 9 yıl içinde de bi kaç kere arayıp sözle taciz etmiş
Canım kurtul gitsin inşallah şu adamdan. Başka da bir şey demiyorum
Delil bulayım yapıcam canm
9sene kızın iddiası değil mi? Ben mi yanlış okudum
Hayır öncesi de var 9 yıllık evliliğim bekarken elle taciz etmeye çalışmış evliyken sözle taciz
Evet kız öyle demiş. Yani 9 yıl ise konu çok daha başka

İşte sadece bir iddia,9 yıldır kız sustu sustu da şimdi mi açıldı ağzı demezler mi adama
Kız biraz sessiz bir kız ailesi sert. Duyulursa adım çıkar diye korktm dedi

Ee şimdi ailesi değişti de onun deyimiyle 'adi çıkmayacak mı? Valla dallasa dönmus o iş ben neticeyi çok merak ediyorum. Bence kanıt olmadan onların da ağzına laf verme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…