- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bende kafamdan amalıat oldum neden uydursunki ?Kemalim yapmaz öylemı ?Insanların eksıklerıyle bu denlı dalga gecılmez.Uydurmak ıcın şizofren yada akıl melekelerının yerınde olmaması gerek .Onlarında amalıatı yok .Bugün komşumun kızı aradı benden 2 yaş küçük. Senle bişey konuşmak istiyorum ama moralin bozulabilir dedi olsun anlat dedim. Musait değilim dedi mesaj at dedim başladı yazmaya.
Eşin sen evden gidince beni arıyo dertleşelim diyo dedi.
bize gelsene canm sıkılıyo diyo ben de salağa yatıyorum belli etmiyorum dedi.
(Bu arada kaynanamlar üst katımda oturuyor)
Daha öncede ben görümcenlere gelirdim odada tek kalınca yanıma yaklaşırdı bana dokunmaya çalışırdı. Bende görümcenin yanına kaçardm dedi.
Tabi başta kıza inanmak istemedm. Bu kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor hayal mi kuruyor diye düşündüm. Başka bi komşumu aradm güvendiğim bi ablam. Bu konuyu belli etmeden sordm kızın uydurma ihtimali olabilir mi diye ve bu komşumda bu konuyu kızın onlada paylaştığını söyledi. Kızın yalan söylemediğini ama eşiminde bi yanlışını görmediğini iyice araştır falan dedi. Bütün gün düşündüm kıza tekrar yazdm. Bana yardımcı olmasını istedim eşimin ağzından laf almasını boşanma davası için bana delil toplamasını istedim kızda kabul etti. Bu akşam biraz konuşturmaya çalıştı ama eşim asla ağzından bişey kaçırmadı gayet normal konuştu. Daha önce aramış onu onun aramalarını attı.
Size sormak istediğim ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim. Bana destek olun lütfen
Ben olmama ihtimalini eledikten sonrada danışıklı dövüş gibi düşündüm yada kız bile isteye aşikar etti.Bende onu dedim işte. Başka bir ş var bunun içinde. Taciz olmadığına eminim ama. Karşılıklı rızalı ilişki gibi
simdi ne yapmayi dusunuyorsunuz ?Bekliyorum eşimin haberi yok zaten kanıtım olmadan bişey demem
Kız bayılıyodu ama kafasında hasar kaldımı bilmiyorum. 9 seneden de fazla her zaman değilmiş zaman zaman ayarıp yapıyomş. Çokta bilgiye sahip değilim. Kanıt getirmeden de bişey yapamıyorum
Annemdeym şuan. Yarn deneyecek arayacak
Eşim aramış
Kız kafayı takmış olabilir ama eşimin amacı aşk değil orası kesin. Elimde bişey yok ki ne yapabilirim
9 senenin önceside de var malesef
Söyledim kaydedicek. Bende dedim keşke çocuğum olmadan söyleseydin bende işimi bilirdim dedim. Korktm beni yanlış anlarsn diye dedi
Bakalım bende kanıt olmadan 2 tarafıda suçlamak istemiyorum
Benm anneme gittiğimi söylemiş dertleşelim bize gel falan demiş kızda ben evde yokum diye gitmemiş. Zaten bize gitmesi imkansız herkes birbirini tanır ve apartman aile apartmanı beni şüphelendi ren o oldu. Kız deseki dışarı çağırdı inanıcam
Sık değilde kısa kısa konuşmalar olmuş bişeyleri bahane edip eve çağırmış kız benşm evde olmadığımı öprenince gitmemiş
Yok 9 yıldır ara ara arayıp eşimde annesine gitti canm sıkıldı dertleşelim mi diye arıyomş işi yatak muhabbetine götürmeye çalışıyomş. Kız rahat bir kız değil ailesi sıkı öyle rahat telefonda da konuşamaz mesajlaşamazda kızı iyi tanıyorm. Kız belki sevmiş olabilir eşimin amacı tamamen kullanmak
ilişkileri vardı sonra kız istemedi yada adamla kadın boşansın ben evleneyim diye mi acaba. her türlü çirkin iş.Ayrıca bu işin içinde bir bit yeniği var.
Bu kız neden bunu ortaya çıkarmaya çalışıyor illa ki?!
Yavrum kocanı tanıyamamışsın kızı nasıl iyi tanıyacan.Bekliyorum eşimin haberi yok zaten kanıtım olmadan bişey demem
Kız bayılıyodu ama kafasında hasar kaldımı bilmiyorum. 9 seneden de fazla her zaman değilmiş zaman zaman ayarıp yapıyomş. Çokta bilgiye sahip değilim. Kanıt getirmeden de bişey yapamıyorum
Annemdeym şuan. Yarn deneyecek arayacak
Eşim aramış
Kız kafayı takmış olabilir ama eşimin amacı aşk değil orası kesin. Elimde bişey yok ki ne yapabilirim
9 senenin önceside de var malesef
Söyledim kaydedicek. Bende dedim keşke çocuğum olmadan söyleseydin bende işimi bilirdim dedim. Korktm beni yanlış anlarsn diye dedi
Bakalım bende kanıt olmadan 2 tarafıda suçlamak istemiyorum
Benm anneme gittiğimi söylemiş dertleşelim bize gel falan demiş kızda ben evde yokum diye gitmemiş. Zaten bize gitmesi imkansız herkes birbirini tanır ve apartman aile apartmanı beni şüphelendi ren o oldu. Kız deseki dışarı çağırdı inanıcam
Sık değilde kısa kısa konuşmalar olmuş bişeyleri bahane edip eve çağırmış kız benşm evde olmadığımı öprenince gitmemiş
Yok 9 yıldır ara ara arayıp eşimde annesine gitti canm sıkıldı dertleşelim mi diye arıyomş işi yatak muhabbetine götürmeye çalışıyomş. Kız rahat bir kız değil ailesi sıkı öyle rahat telefonda da konuşamaz mesajlaşamazda kızı iyi tanıyorm. Kız belki sevmiş olabilir eşimin amacı tamamen kullanmak
Siz amaliat yazınca aklıma müge anliya çıkanlar geldi ama konuyu dagitmayalim doğrusu ameliyatBende kafamdan amalıat oldum neden uydursunki ?Kemalim yapmaz öylemı ?Insanların eksıklerıyle bu denlı dalga gecılmez.Uydurmak ıcın şizofren yada akıl melekelerının yerınde olmaması gerek .Onlarında amalıatı yok .
Aynen öyle. Hani eşinden ayrılacaktın karın ikinciye hamile. Beni daha fazla oyalamana izin vermeyeceğim deyip harekete geçti kız. İBen olmama ihtimalini eledikten sonrada danışıklı dövüş gibi düşündüm yada kız bile isteye aşikar etti.
Ne güzelSiz amaliat yazınca aklıma müge anliya çıkanlar geldi ama konuyu dagitmayalim doğrusu ameliyat
yani olay tacizden ziyade kizi kullanmak ve esi aldatmak . kiz ameliyat falan ol.us kinu sahibide soyluyor belliki hassas bir durumu var belki algilari bile tam degil ama zaten onveden durumu baskalarinada bildirmis .este hemen konu sahibi evden gidince mesaj atmis gel dertleselim diye .Ben olmama ihtimalini eledikten sonrada danışıklı dövüş gibi düşündüm yada kız bile isteye aşikar etti.
Kendisi de hamile çıkmasın da.ilişkileri vardı sonra kız istemedi yada adamla kadın boşansın ben evleneyim diye mi acaba. her türlü çirkin iş.
delil toplayın,tanık resim ,arama kaydı falan.
Allah yardımcınız olsun çokzor
Valla ben diger güveniyorum dediği komşu kadına da güvenmiyorum. Madem kız gelip sana anlattı koşarak gitsene karısına anlat,kızla yuzlestir,konu sahibinin ona gelmesini beklemiş,harekete geçerdim ben olsam,ama kaldı ki o yaşta bir genç kızın kendi aklı fikri de vardır,ses kaydı almayı beceremiyormus tirtttrAynen öyle. Hani eşinden ayrılacaktın karın ikinciye hamile. Beni daha fazla oyalamana izin vermeyeceğim deyip harekete geçti kız. İ
Allah belasını verince colugum çocuğum üzülür diye beddua da edemiyoruz ki layığıyla. Ah yine evlatları düşünüyoruzEşine , yuvasına sadakatsizlik yapan kim varsa Allah belasını versin. Bu kadar net.
olur mu olur. çünkü mantıksız olan yerler varKendisi de hamile çıkmasın da.
Umarm kız yalan söylüyordurYapmamistir diye dusunmek istiyorum.hamile esini komsu kiziyla hemde 9 yil boyunca aldatmamistir umarim
Emin olmayı bekliyorum delilim olmadan bişey yapmam zatenBoşanmak için gerçekten emin olmayı beklerdim ben olsam.
Kocanızı savunmak istemiyorum ama iftira da olabilir.
Durduk yere haksız duruma düşmeyin bir yazışma, fotograf görmeden konuyu açmayın kimseye bence
Dertleşmek istiyorum demiş o hep öyle arıyomşBen nedense pek inanmadim kiza.. ne diyerek konusturmaya calisti esini?
Sakin kalmaya çalışıyorum bugün baya zorlandım şok oldm ama annemdeym belli etmemek için sustum sakin kaldm evde olsam kıyamet kopmuştuEski bi’ konu geldi aklıma. Komşusunun kız kardesi sürekli ders çalışma bahanesiyle kocasıyla takılıyorlardı. Sonra kız hamile kalmıstı. Bosanmıslardı. Çok etkisinde kalmıstım olayın. Umarım toparlanmıstır.
Bence cok sakin davranın fevri davranmayın. Gözle bir şeyler görünceye duyuncaya kadar bekleyin. Kızda pek masum gibi gelmedi bana 9 sene nedir nasıl beklemis de su an ne yapmısta dayanamayıp söylemis. Takip edin.
9 yıldır hergün aramamış canm. Kafası estikçe aradığını söyledi. Elle taciz etmek istemesi de bekarken olmş9 yıldır devam ediyorsa bunda başka iş var bence bunlar sevgiliydi. Bugün yarın ayrılacağım eşimden deyip kızı oyaladı. O da eşine söylerim dedi ve söyledi.MoonfacedMom
Arama kayıtlarını attı ama konuşmaları bilmediğim için bişey diyemiyorum. Belki bişey sordu belki babası arattırdı bişey sordu. Belki başkasıyla konuştu eşimin telefonundan. Mahalleli herkes birbirini tanır. Böyle ihtimaller olduğu için elle tutulur delil lazm banaSen gördün mü arama kayitlarini?
Yani biri beni 9 yil taciz etse, ilk basta numarami degistirirdim bidaha da o eve gitmezdim. Normalde kadinlar hep haklidir derim ama bu sefer sanki kadin dogruyu konusmuyor gibi geldi.
Aynen çevre baskısından korkmuş. Dediğin gibi kafasına estikçe aramş. Yoksa kimse dayanamazniye katlanmis diye sormayi cok abes buluyorum . kiz cevre baskisindan korkmus olabilir bu bir .
ikincisi surekli yapmamis olabilir adam mesala her haftabyazmiyodurda 3 4 ayda bir kafasina esince boyle konusuyodur . oyuzden kizdan eski aramalari mesajlari alip baksa telefonundan daha iyi olur .bide konu sahibi evde yokken yaziyirmus kinu sahibi gene 2 3 gun ortadan kaybolursa boyle bir oryam hazirlayip bekleyebilir .evde yokken kica mesaj atip ararsa elinde delil olur .
Herşey olabilir kimseye güvenim kalmadı. Kız telefonu açamıyor zaten ailesi sıkı. Özelden aranınca merak etmiş aklıma onun olacağı gelemedi dedi. Musait değildim zaten kısa kestim kapadm dedi. Sürelerini görmedm onuda isterim yarnAdamın suçu ispatlanmamis halen.belki kız önce eşinizi kendi aradı,eşiniz geri dönüş yaptı, sonra da telefonundan kendi aramalarini sildi. Çok manyak var böyle Ali Cengiz oyunu oynayan. Konuşma süreleri ne kadar peki? Çağrı olarak mı kalmış? Ee bu kadar istekle kızı aradı,acmayinca numarayı gizleyip aradı diyelim ki cevap alamayınca bir mesaj atmaz mi eşiniz? Neden acmiyorsun diye
Evet şuan kız ağır basıyo delil getirse bende işime bakıcamŞimdi ya kız doğru da söylüyordur ya da eşiniz de gözü vardır. Ancak oratada arama kaydı varsa kızın sözü daha ağır basıyor. İyi gözlemleyin.
Sağol canm. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınSinirim bozuldu ya vallahi billahi şu dünyadan artik tiksindim yav alt tarafi adam olacaksin seveceksin sayacaksin nedir bukadar zor olanNe eş olabiliyorlar artik ne komşu ne arkadaş bu kadar niye koktu herkesin kalbi.Allah yardimcin olsun insallah yalandir ama gerceksede Rabbim yolunu hep açık etsin iyi insanlar çıkarsın karşına insallah
9 yıl öncesi elle taciz etmeye çalışmış 9 yıl içinde de bi kaç kere arayıp sözle taciz etmişBu taciz değil yalnız, bildiğin sevgiliymiş bunlar. 9 yıldır tacize kimse göz yummaz
Delil bulayım yapıcam canmCanım kurtul gitsin inşallah şu adamdan. Başka da bir şey demiyorum
Hayır öncesi de var 9 yıllık evliliğim bekarken elle taciz etmeye çalışmış evliyken sözle taciz9sene kızın iddiası değil mi? Ben mi yanlış okudum
Evet kız öyle demiş. Yani 9 yıl ise konu çok daha başka
Kız biraz sessiz bir kız ailesi sert. Duyulursa adım çıkar diye korktm dediİşte sadece bir iddia,9 yıldır kız sustu sustu da şimdi mi açıldı ağzı demezler mi adama
Ee şimdi ailesi değişti de onun deyimiyle 'adi çıkmayacak mı? Valla dallasa dönmus o iş ben neticeyi çok merak ediyorum. Bence kanıt olmadan onların da ağzına laf verme derimUmarm kız yalan söylüyordur
Emin olmayı bekliyorum delilim olmadan bişey yapmam zaten
Dertleşmek istiyorum demiş o hep öyle arıyomş
Sakin kalmaya çalışıyorum bugün baya zorlandım şok oldm ama annemdeym belli etmemek için sustum sakin kaldm evde olsam kıyamet kopmuştu
9 yıldır hergün aramamış canm. Kafası estikçe aradığını söyledi. Elle taciz etmek istemesi de bekarken olmş
Arama kayıtlarını attı ama konuşmaları bilmediğim için bişey diyemiyorum. Belki bişey sordu belki babası arattırdı bişey sordu. Belki başkasıyla konuştu eşimin telefonundan. Mahalleli herkes birbirini tanır. Böyle ihtimaller olduğu için elle tutulur delil lazm bana
Aynen çevre baskısından korkmuş. Dediğin gibi kafasına estikçe aramş. Yoksa kimse dayanamaz
Herşey olabilir kimseye güvenim kalmadı. Kız telefonu açamıyor zaten ailesi sıkı. Özelden aranınca merak etmiş aklıma onun olacağı gelemedi dedi. Musait değildim zaten kısa kestim kapadm dedi. Sürelerini görmedm onuda isterim yarn
Evet şuan kız ağır basıyo delil getirse bende işime bakıcam
Sağol canm. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
9 yıl öncesi elle taciz etmeye çalışmış 9 yıl içinde de bi kaç kere arayıp sözle taciz etmiş
Delil bulayım yapıcam canm
Hayır öncesi de var 9 yıllık evliliğim bekarken elle taciz etmeye çalışmış evliyken sözle taciz
Kız biraz sessiz bir kız ailesi sert. Duyulursa adım çıkar diye korktm dedi