Umarm kız yalan söylüyordur
Emin olmayı bekliyorum delilim olmadan bişey yapmam zaten
Dertleşmek istiyorum demiş o hep öyle arıyomş
Sakin kalmaya çalışıyorum bugün baya zorlandım şok oldm ama annemdeym belli etmemek için sustum sakin kaldm evde olsam kıyamet kopmuştu
9 yıldır hergün aramamış canm. Kafası estikçe aradığını söyledi. Elle taciz etmek istemesi de bekarken olmş
Arama kayıtlarını attı ama konuşmaları bilmediğim için bişey diyemiyorum. Belki bişey sordu belki babası arattırdı bişey sordu. Belki başkasıyla konuştu eşimin telefonundan. Mahalleli herkes birbirini tanır. Böyle ihtimaller olduğu için elle tutulur delil lazm bana
Aynen çevre baskısından korkmuş. Dediğin gibi kafasına estikçe aramş. Yoksa kimse dayanamaz
Herşey olabilir kimseye güvenim kalmadı. Kız telefonu açamıyor zaten ailesi sıkı. Özelden aranınca merak etmiş aklıma onun olacağı gelemedi dedi. Musait değildim zaten kısa kestim kapadm dedi. Sürelerini görmedm onuda isterim yarn
Evet şuan kız ağır basıyo delil getirse bende işime bakıcam
Sağol canm. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
9 yıl öncesi elle taciz etmeye çalışmış 9 yıl içinde de bi kaç kere arayıp sözle taciz etmiş
Delil bulayım yapıcam canm
Hayır öncesi de var 9 yıllık evliliğim bekarken elle taciz etmeye çalışmış evliyken sözle taciz
Kız biraz sessiz bir kız ailesi sert. Duyulursa adım çıkar diye korktm dedi