Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Ben anlamadim, kiz adamin evine gittiginde adam ciplak miymis, is tirtikliya ne ara gelmis, devam etse adam kendine dokundurtucakmis falan, video kaydi mi bunlar? Bu kadar anlamamam normal mi Haci? Katip sen anlamisindir kiz, beni de annat
🤣

Yeni gelin konusundan ne anladiysam bu konudan onu anladim :) o konuda tercih sonuclari bekleniyor, bu konuda amca bekleniyor.

Konu sahibinde de iyi sabır var, ne bekleyeceğim gider o apartmanda rezillik çıkarırdım. O kızı da rezil ederdim. Alan memnun veren memnun afedersiniz ya ne tacizi hâlâ. O safinaz komşu kızı konu sahibini ekarte etmek için bunu yaptı. İşin altında neler var bilemeyiz, belki hamile bile kalmış olabilir. Bu da bir ihtimal.

Calcin gözünü seveyim konunun neyini anladın? Sadece aldatılma ben başka şey anlamadım.. . Hanım bize herşeyi anlatmak istemiyorsa saygı duyarım ama bari böyle yapıp bizide yipratmasin.Keske hiç acmasaymis konuyu.
Cidden uç gündür forumdan çıkmıyoruz.sonunda barışırsa hiç şaşırmam.

Ben anlamadim, kiz adamin evine gittiginde adam ciplak miymis, is tirtikliya ne ara gelmis, devam etse adam kendine dokundurtucakmis falan, video kaydi mi bunlar? Bu kadar anlamamam normal mi Haci? Katip sen anlamisindir kiz, beni de annat
🤣
Prezervatiften sonra, daha evvel seks yapmadıklarını düşünmek biraz saflık olur. 😌 Adam hemen hazır etmiş baksana. 😀

Prezervatiften sonra, daha evvel seks yapmadıklarını düşünmek biraz saflık olur. 😌 Adam hemen hazır etmiş baksana. 😀

bide orda kızı hazırlıyor demiş ya konu sahibesi nasıl bir hazırlık bu?
ön sevişme mi nedir yani.
prezervartif elletip bak tırtıklı denip sevişmeye nasıl hazırlatılır bir insan😎

Şu komşu kızıyla ilgili hamilelik teorin daha gerçekçi gelmeye başladı. Komplo teorisyeni olduk çıktık, KK da iyice Müge Anlı’ya döndü kaç gündür birkaç konunun başını bekliyorum şahsen:skandal:

Bak cici diye prezervatifi tanittiysa demek :) 2.cocugum yolda 3.su icin bekleyelim demek icin de olabilir :) adam yahu kapat su isigi isimize bakalim demis, konu sahibi derhal amcayi aramis. valla ben bu isin icinden cikamadim.

Konuyu baştan okumadım sadece bu üyenin çocuk isteği vardı oldu mu acaba?
Oradan hatırlıyorum şimdi de aldatılma mi yaşamış?

Hazirliyor falan nerde demis ya, ben nereyi kacirdim, 3binlik puzzle i tek goz yaparim, bu konuyu bi turlu birlestiremiyorum ben 😐

İlk defa değil işte, artık çok hazırlanmasına gerek yok kızın, ç.k elle tamam. 🤣😀🤣😀

Bak cici diye prezervatifi tanittiysa demek :) 2.cocugum yolda 3.su icin bekleyelim demek icin de olabilir :) adam yahu kapat su isigi isimize bakalim demis, konu sahibi derhal amcayi aramis. valla ben bu isin icinden cikamadim.
Adam işigi mi kapattirmis, ya Allahini seven bana bi anlatif mi, nerde okuyosunuzz bunlari, benden gizli konusahibi herkese ozel msj mi atti sunu bunu yapmis diye, paranoyak olcam artik 🤣

X