- Konu Sahibi MoonfacedMom
Hepimiz amcayi bekliyozne oldu en son ben kaçırdım, 3 5 sayfa geriye gittim ama bir şey anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz amcayi bekliyozne oldu en son ben kaçırdım, 3 5 sayfa geriye gittim ama bir şey anlamadım
Eşiyle yaşadığı sorunlara aileyi karıştıranlar genelde onlardan birşeyleri düzeltsin diye medet umuyor. Yoksa seni aldatmış koca için amcanın dediklerinin ne önemi var ?dimi halbuki kv kp de var yani.
amca bilirkişi mi?
ayrıca ne alaka amca git al eşyalarını aç davayı olsun bitsin. amcadan icazete gerek mi var.
Evet ya 2 gündür ben de konu sahibinin bütün yazılarını okuyorum. Kaçırdığım yazılar mı var diyorum.Hikaye öyle kopuk ki kimse birbirine bağlayıp anlamlı bir senaryo oluşturamıyor
İsikdan rahatsiz olup isigi kapatip devam ediyor Allah affetsin sinirlerim bozuldu takip ediyodum konuyu vazgecdin cok asti beniKiz adamin karisi yokken eve gidiyor ve kayit yapmayi bilmeyen kiz bir anda ekipmani kuruyor ve kayda basliyor. Adam tam prezervatifi hazirliyor ki isigi farkediyor kayit orada kesiliyor. Valla okurken ve yazarken acayip gerizekali hissettim kendimi :) kiz bir hisimla evden kaciyor ve kaydi kurtariyor. o kadar korkan kiz cevreye herkes kimin ne oldugunu gorsun demeye basliyor. profilden kiza inanma diyoruz, konu sahibi kizi sorgulayacak durumda degilim diyor. is basa dustu biz sorguluyoruz :)) konu sahibi anlasmali bosanmak istiyor biz de puruz cikmamasi icin kollari sivadik iste :)
Şöyle diyeyim benim tel Android kilitliyken kamera yeri açılıp kayıt yapılır veya foto çekilir onu biliyorum. Diğer telefonlarda nasıl bilemem. Ama o kadar kurguyu düşünebilen kız flaslı video cekmeyi nasıl akıl etti bilmiyorum. Hiç mi insan ışığını kapatmaz. Ayrıca çok korkan adam alır o telefonu parçalar zaten aile Apartmanı olan bir eve o kızı çağıracak kadar gözü dönmüş olması?birde kamera kaydıysa bu tırtıklı pre olayı telde şifre falan olması ne alaka onu da anlamadım ben.
adam telin ışığını görüp uyandıysa kamera kaydıdır diye düşünüyorum e tel kapalı değil yani alır kızın elinden siler kaydı.
Boşanmazsa bu kız moonun üstüne kuma gelecek Calcifer, aha buraya yazıyorum. Ben kendine de dedim, en azından yüzde yetmişi böyle çıkacak, eminim.Bu mesajdan sonra boşanacağını düşünmüyorum
Bende diyorum bu aile apartmanında hiç kimse görmeyecek mi? Nasıl ikisi de korkmuyor ya?Boşanmazsa bu kız moonun üstüne kuma gelecek Calcifer, aha buraya yazıyorum. Ben kendine de dedim, en azından yüzde yetmişi böyle çıkacak, eminim.
Moon demişti ki, kocam bu kızı cinsellik amacıyla kullanıyor. Hayır, başka kadın mı kalmadı, 1000 yıllık komşu kızı ile risk alsın? Ailesi öldürür diyor moon, ortaya çıkarsa sağlam rezillik çıkacak, aileler düşman olacak. 3 kuruşluk zevk için bu riske girilir mi? Bu adamın bu kıza zaafı var yani. Cinsellik değil olay. Moon daha yokken bir olaylar olduğunu da düşünüyorum, amcanın rahatlığı da bana normal gelmedi. Bence zamanında bu kızın aklı ile alakalı özel durumlarından dolayı moonun kocasına layık görülmedi, moonun kocası da ailesini karşısına alıp evlenmeye yeltenmedi. Ne oldu ise özellikle kadınlar arasında üstü kapatıldı, kızın ailesindeki erkekler duymadan. Sonra moon evlendi kocası ile. Ama adamın aklında kaldı, kızdan 9 yıl boyunca el çekmedi. Bu saftirik kızı da, iyi bir evlilik hayatımız yok, beraber yatmıyoruz ilk çocuktan sonra diye hep kandırdı. Ama moonun karnı 2.kez şişince kızın gözü açıldı.
Amcanın niyeti kızın ağzını kapatmak olabilir. Moon kocasını affetmiş gibi gözüksün, tazminat hakkını kaybetsin diye de uğraşıyor olabilir. Moon o aileden kimseye güvenip iş yapmamalı.
En fazla '' Ettim bi hata, seni bırakıp onu alacak halim yok, daha neler. '' diyecek, ne diyecek başka.Neyi ispatlayacak, niye sabret bekle diyor amcası?
İspatsa elinizde kapı gibi ses kaydı var, kızı eve almış sapıkça şeyler söylüyor, diye siz yazdınız. Ayrıca kıza 2 kere rahatladım, diyende sizin kocanız.
Tüm bunları aklayacak ne diyebilir ya da ne derse desin bunlar aklanır mı?
Kız nasıl birisi hastamı, ilişkileri var mı falan artık bunların ne önemi var? Yukarıda ki şeyleri siz kulağınızla duydunuz, gözünüzle okudunuz. Bunların mahkemede delil olup olmamasıda önemli değil. Eşiniz bunları yaptı siz biliyorsunuz. Tüm bunlara rağmen affedecek misiniz, eşinizle evliliğinize devam edecek misiniz?
Sanırım evet, affedeceksiniz.
Bilen biliyor, bilmeyen de yakıştırmaz konduramaz, öyle bir durum sanırım.Bende diyorum bu aile apartmanında hiç kimse görmeyecek mi? Nasıl ikisi de korkmuyor ya?
Bir de bu adam ise gitmiyor mu hep evde mi? Kızın ailesi çok tutucu ama maşallah kız adamın yanına istediği zaman giriyorBende diyorum bu aile apartmanında hiç kimse görmeyecek mi? Nasıl ikisi de korkmuyor ya?
Bir de bu adam ise gitmiyor mu hep evde mi? Kızın ailesi çok tutucu ama maşallah kız adamın yanına istediği zaman giriyor
Bu arada size ya demedim kusura bakmayın onlara sinirim bozuldu.Bilen biliyor, bilmeyen de yakıştırmaz konduramaz, öyle bir durum sanırım.
Bir de bu adam ise gitmiyor mu hep evde mi? Kızın ailesi çok tutucu ama maşallah kız adamın yanına istediği zaman giriyor
Evet ya bende tam bu kısmı anlamıyorum. Herhalde bunların birbirinden o kadar gözü döndü ki hiç bişeyi düşünemiyorlar. Ama kesinlikle taciz yok kesinlikleAile oyle bir aile ki is olume kadar gidebilir yazmis konu sahibi. Boyle bir aile ile yasanilan bir binaya elin kizi elini kolunu sallayarak girip cikiyor.
Mesajı ben yazdım sandım.Ben anlamadim, kiz adamin evine gittiginde adam ciplak miymis, is tirtikliya ne ara gelmis, devam etse adam kendine dokundurtucakmis falan, video kaydi mi bunlar? Bu kadar anlamamam normal mi Haci? Katip sen anlamisindir kiz, beni de annat
Aile oyle bir aile ki is olume kadar gidebilir yazmis konu sahibi. Boyle bir aile ile yasanilan bir binaya elin kizi elini kolunu sallayarak girip cikiyor.
Kafa yakan konuEvet ya bende tam bu kısmı anlamıyorum. Herhalde bunların birbirinden o kadar gözü döndü ki hiç bişeyi düşünemiyorlar. Ama kesinlikle taciz yok kesinlikle
Vallahi bende anlamadım taciz edecek adam zorla eder prezervatif mi gösterirBen anlamadim, kiz adamin evine gittiginde adam ciplak miymis, is tirtikliya ne ara gelmis, devam etse adam kendine dokundurtucakmis falan, video kaydi mi bunlar? Bu kadar anlamamam normal mi Haci? Katip sen anlamisindir kiz, beni de annat