Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

valla ben calci inanıyor diye inanmaya çalışıyorum iki gündür🙈 tüm suç C Calcifer da.
Valla ben konuyu anlatisindan bile bir şey anlamadım, sizler anladınız mı ?
Tırtıklı prezervatif.
Farkedilince TV sesini açmaya gitme
Hele bu TV sesi açma kısmı bana çok saçma geldi.
Videoda mi gördü ?
Ses kayıtsa eğer TV sesi açmaya gittiğini nereden biliyor ?
Bir de ben anlatımından hiç bir şey anlamadım.
Konunun başından beridir bana su durumu anlayan birisi yazsin lutfen.
Hakikaten ne anladınız ?

Yok ya bu olay alan memnun veren memnun anlasmasiyla kapanir

Cocuklar etkilenmesin diye bir avukata danismak yerine amcasini cagirmis, amca ben karsimam demis. Bu gun yine aramis amca gelecekmis sanirim. Velayete amca karar verecek demek 🙄 olayda o kadar esksik, o kadar kopukluk var ki.

Son düzenleme:
Cocuklar etkilenmesin diye bir avukata danismak yerine amcasini cagirmis, amca ben karsimam demis. Bu gun yine aramis amca gelecekmis sanirim. Velayete amca karar verecek demek 🙄 olayda o kadar eskisk, o kadar kopukluk var ki.
İste onu diyorum.
Öyle saçma ilerliyor ki
Üstelik konudaki detaylar çok kopuk.
Doğru düzgün olayı bile bilmiyor kimse ha.

valla ben calci inanıyor diye inanmaya çalışıyorum iki gündür🙈 tüm suç C Calcifer da.
Ya üye bilindik bir üye. Eğer bizi yiyorsa benim bu aşka inanacım bitecek :KK43:
1632931015084.png

İste onu diyorum.
Öyle saçma ilerliyor ki
Üstelik konudaki detaylar çok kopuk.
Doğru düzgün olayı bile bilmiyor kimse ha.

Olayin yarisi buradan, kayit kismi profilden anlatilmis. olayda cok eksik bilgi var hicbirimiz de net anladik diyemeyiz. Tamam konu sahibine uzulduk, uzulelim de ama olaylar hic ortusmuyor.

Cocuklar etkilenmesin diye bir avukata danismak yerine amcasini cagirmis, amca ben karsimam demis. Bu gun yine aramis amca gelecekmis sanirim. Velayete amca karar verecek demek 🙄 olayda o kadar eskisk, o kadar kopukluk var ki.
İlk karışmam diyen amca bekle ben hallediyorum diyor şimdi de

Ya üye bilindik bir üye. Eğer bizi yiyorsa benim bu aşka inanacım bitecek :KK43:
Eki Görüntüle 2924274
Calcin gözünü seveyim konunun neyini anladın? Sadece aldatılma ben başka şey anlamadım.. . Hanım bize herşeyi anlatmak istemiyorsa saygı duyarım ama bari böyle yapıp bizide yipratmasin.Keske hiç acmasaymis konuyu.

İlk karışmam diyen amca bekle ben hallediyorum diyor şimdi de

Konu sahibi aldatiliyor ama avukata gitmek yerine kimse benim yanimda degil diyor. O kadar anlayisli biri ki donunu almak yerine aldatildigi icin anlasmali bosanmak istiyor ve bunu isterken calismiyor ve bir geliri de yok ama adamla anlasmali bosanmak lazim demek. Sonuc amcaya bagli simdi amca gelecekmis bekleniyor. Davayi falan da amca acarsa sasirmam.

Valla ben konuyu anlatisindan bile bir şey anlamadım, sizler anladınız mı ?
Tırtıklı prezervatif.
Farkedilince TV sesini açmaya gitme
Hele bu TV sesi açma kısmı bana çok saçma geldi.
Videoda mi gördü ?
Ses kayıtsa eğer TV sesi açmaya gittiğini nereden biliyor ?
Bir de ben anlatımından hiç bir şey anlamadım.
Konunun başından beridir bana su durumu anlayan birisi yazsin lutfen.
Hakikaten ne anladınız ?

yok başından beri oturmadı kafamda mevzu. anlamak için başlarda bir sürü şey sordum ama cevap alamadım.
hazır şimdi beklemeye geçmiş ya konu sahibesi detaylı şekilde şöyle şöyle oldu diye anlatırsa anlarız belki🤷‍♀️

Calcin gözünü seveyim konunun neyini anladın? Sadece aldatılma ben başka şey anlamadım.. . Hanım bize herşeyi anlatmak istemiyorsa saygı duyarım ama bari böyle yapıp bizide yipratmasin.Keske hiç acmasaymis konuyu.
Bilmiyorum kafam karıştı :KK43:

Konu sahibi aldatiliyor ama avukata gitmek yerine kimse benim yanimda degil diyor. O kadar anlayisli biri ki donunu almak yerine aldatildigi icin anlasmali bosanmak istiyor ve bunu isterken calismiyor ve bir geliri de yok ama adamla anlasmali bosanmak lazim demek. Sonuc amcaya bagli simdi amca gelecekmis bekleniyor. Davayi falan da amca acarsa sasirmam.

birde kamera kaydıysa bu tırtıklı pre olayı telde şifre falan olması ne alaka onu da anlamadım ben.
adam telin ışığını görüp uyandıysa kamera kaydıdır diye düşünüyorum e tel kapalı değil yani alır kızın elinden siler kaydı.

Amca :

Konu iyice çorba olmuş.

Prezervatifler, gizli çekim, yakalanma falan. 🥴

Hem kızın ailesi duysa öldürür diyorsunuz, hem de kız birkaç kişiye daha söylemiş diyorsunuz.

Amca başta ben karışmam diyordu, şimdi başka şey diyor. Siz neden amca üzerinden ilerliyorsunuz onu da anlamadım.

dimi halbuki kv kp de var yani.
amca bilirkişi mi?
ayrıca ne alaka amca git al eşyalarını aç davayı olsun bitsin. amcadan icazete gerek mi var.

birde kamera kaydıysa bu tırtıklı pre olayı telde şifre falan olması ne alaka onu da anlamadım ben.
adam telin ışığını görüp uyandıysa kamera kaydıdır diye düşünüyorum e tel kapalı değil yani alır kızın elinden siler kaydı.

Kiz adamin karisi yokken eve gidiyor ve kayit yapmayi bilmeyen kiz bir anda ekipmani kuruyor ve kayda basliyor. Adam tam prezervatifi hazirliyor ki isigi farkediyor kayit orada kesiliyor. Valla okurken ve yazarken acayip gerizekali hissettim kendimi :) kiz bir hisimla evden kaciyor ve kaydi kurtariyor. o kadar korkan kiz cevreye herkes kimin ne oldugunu gorsun demeye basliyor. profilden kiza inanma diyoruz, konu sahibi kizi sorgulayacak durumda degilim diyor. is basa dustu biz sorguluyoruz :)) konu sahibi anlasmali bosanmak istiyor biz de puruz cikmamasi icin kollari sivadik iste :)

X