Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Bi yüzgöz olunmuşluk sezdim Calcifer. Bu adamın ilk vukuatı değil, birkaç kere de affedilmiş. Adamın rahatlığı onu gösteriyor.

evet bu da mantıklı.

tamamen sizin gibi düşünüyorum.

Rezil herif kanıtlamış ne olduğunu, daha neyi kanıtlayacaksa!

Bu kadar zor bir durumda bile aldığınız kararlar çok doğru ve yerinde. Lütfen bebeğinizin de bu stresi ve şoku hissetmekte olduğunu hatırlatın sık sık kendinize.
Ailenizden de destek alarak kendinize ait yeni bir ev ve yeni şartlarla inşAllah miss gibi de bir hayat kuracağınıza inanıyorum ben

Sadece avukatla bir an önce olması gereken her ayrıntıyı ve taleplerinizi konuşun ve hemen uygulamaya geçsin. Çünkü planlar yapıp aldatmayı kabul etmemeleri, bazı durumları ispatlayamamanız ve evi terk etmiş olmanız nedeniyle hak kayıplarına uğramanız söz konusu olmasın.

Ailesine haklı çıkma savaşıyla da hiç yormayın kendinizi bence. Amcanın tavrından ve sizin anlattıklarınıza göre tahminimce oğlumuz yapmaz, yaptıysa erkektir, aklı kaymıştır, kadın dediğin kocasını bırakır gider mi o.. ya, vb sinir ve ruh sağlığınızı bozucu yorumlar alacaksınız. Siz avukatınıza, haklarınızı almaya ve yeni hayatınıza odaklanın.

Son düzenleme:
Ama İşte öyle olsa bebek yapmazdı diye düşünüyorum 5 aylık hamile.

MoonfacedMom konunu baştan beri okuyorum. Allah selamete çıkarsın seni ve yavrularını. O adama ne söylense az gelir. Ona bir evlat vermişsin, ikinci hamilelik onun getirdiği hormonal ve fiziksel sıkıntıları çekerken adamdaki rahatlik..Allah bu adami ve bunun gibileri bildiği gibi yapsın..

Bi yüzgöz olunmuşluk sezdim Calcifer. Bu adamın ilk vukuatı değil, birkaç kere de affedilmiş. Adamın rahatlığı onu gösteriyor.
Ben de aynısını hissettim. Yani "sadece onu kullanmak istedi" demesi bile adamın karakterini ortaya döküyor.

Ama İşte öyle olsa bebek yapmazdı diye düşünüyorum 5 aylık hamile.
Bazıları sırf çocuğuma kardeş olsun düşüncesiyle yapıyor. Bunu da ben insani karşılıyorum ama doğru bulmuyorum. Burada sırf çocuğum olsun diye kendini insan yerine koymayan kocalık yapmayan adamlardan tüp bebek yapmaya çalışan kadınları okudum ben. Olmaz bir şey değil yani

ya araları iyi değildi madem de neden 2 yıldır bebek olsun diye uğraşıyor ki?
baksana önceki konuları hep dualar, niyetler...
Bence de
baktı 2.bebe yola girmiş, kızın bi gözü açıldı bi telaşa girdi, benle kim evlenecek şu saatten sonra diye. Ondan harekete geçti

şu kesinlikle doğru.
Bir de bu aldatanlar da hep bir ayrılıcam ayırılcam der hep de karısı hamile kalır ne hikmetse!

Çünkü adam çok eşliliğe alışmıştır. bir tarafta evi var yemeğinin yapıldığı, çamaşırlarının yıkandığı yuva diye adlandırdığı yer, diğer tarafta da onu heyecanlandıran bir kaçamak şehvet yuvası. Bu Kaçamak yüzünden yuvasını yıkanı hiç görmedim. Çünkü oradaki amaç belli. O kadınla evlene çok nadirdir. Çünkü kadını tanımıyordur bile sadece amaç seks. Eminim adam kendi kendine her defasında bu son ailemi bırakamam diyordur

ya eşini anlıyorum ki zaten
ben konu sahibini anlamıyorum
eşimle çok mutsuzum dur bir çocukla kolay olur 2 tane yapayım da ayrılmak daha zor olsun diye mi düşünüyorlar nedir?

ya eşini anlıyorum ki zaten
ben konu sahibini anlamıyorum
eşimle çok mutsuzum dur bir çocukla kolay olur 2 tane yapayım da ayrılmak daha zor olsun diye mi düşünüyorlar nedir?
ben de anlamadım orayı ama bazıları ne kadar evlilikleri kötü de olsa çocuk olsun diye uğraşıyor ve yapıyor

Böyle çirkin ilişkilerde baba, amca, abi, bacım vs gibi sıfatlar kullanmaları özellikle oluyormuş arkadaşlar. Başbaşayken de bunları kullanalım ki eşlerin ve diğer kişilerin yanında ağzımızdan kaçırıp açık vermeyelim, bir suçlanma durumunda "aa ben ona abi/bacım diyorum, herkes biliyor, böyle bir çirkinliği nasıl yakıştırabiliyorsun bize" diye zeytinyağı misali üste çıkabilelim kurgusuyla özellikle tercih ediyorlar. Bir itiraf sitesinde okumuştum ve hukukçu arkadaşım da bunun genellikle böyle olduğunu doğrulamıştı. Adiliği yapan iğrençliğine kılıfını da bir çok yönden hazırlıyor yani.

Toparlanana kadar ailenizde kalmanız en doğrusu evet. Doğumdan sonra da (lohusalık bitince) ailenize yakın bir yer tutun ki bebek konusunda yardımcı olsunlar yoksa çok zorlanırsınız. Beklemenizi değil bir an evvel avukata gitmenizi tavsiye ediyorum ki pazartesi gittiniz sanıyordum ben. Çocuklar ve sizin maddi manevi menfaatiniz için vakit kaybetmeden gidin.

Benim aklima takilan neden konu sahibi amcasini ariyor o adamin anasi babasi yokmu.
Birde konu sahibinin annesi babasi bunlari bilmiyormu nasil sessiz kaldilar karsi tarafdaki ailenin hala haberi yok dedi çünkü.

Allah ım yar ve yardımcın olsun. beyinsiz eşinide rabbim 2 dünyada kahrı perişan etsin. Mum gibi arasın seni sürüm sürüm sürünsün insallah .

Mss yapma. Kızın konusu burada zaten neden profile yönlendiriyorsun ki? Bu işin sonu üyeyi ifşaya kadar gider. O sorumluluğu alabilecek misin?

şu an mune olsam konu sahibini arayıp detayları öğrenmemek için zor tutardım kendimi
iyi ki moderatör değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…