Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

ben kızın uydurduğunu düşünmüştüm. ama şimdi nedense ilişkilerinin olduğunu düşündüm. çok geçmiş olsun. allah sizin gücünüze güç katsın.

Ben en başından beri Taciz ediyor olayına inanmadım. O kadar insan varken neden karısına anlatma ihtiyacı duydu 9 sene sonra! Önce ailene dersin masumsan! Karısıyla tehdit etmezsin. Ne halt yediklerini Allah bilir.

benimde anladığım tek şey adamın gerizekalı olduğu oldu.
9 senedir aralıklı taciz etttiğim telefonlarımı açmayan insan 9 senenin sonunda evime gelmeye karar veriyor kendiliğinden üstelik bende bülbül gibi şakıyorum kesinlikle gerizekalı olmalıyım bu durumda.
Yok adam bekarken zaten taciz ediyormuş. Evlenince de mesajlaşma ve arama devam etmiş. Hatta eşi yokken evine çağırmış. Kız korkmuş güya üstünü kapatmış. Sonradan da eşine söylemeye karar vermiş. Aralarında ne var tam anlayamadık. Konu sahibi boşanacak ve ağır sapıkça isteklerde bulunmuş kızdan. Ses kaydını alıp çoğaltmış. Adam hala kanıtlayacağım öyle bisey yok diyormuş

ya da harbi çok çok sapık gözü döndü ya gerizekalı ya da taciz değil bunların ilişkisi vardı

ilişkileri olmasını eledim ben kendi içimde😂
çünkü kız konu sahibesine kanıt sunmak için mesajlaştığı gün x abi diye yazmış hep ilişkileri olsa adam demez mi hayırdır ne abisi diye.
buradan vardığım sonuç yine adamın gerizekalı olduğu.

çünkü kız konu sahibesine kanıt sunmak için mesajlaştığı gün x abi diye yazmış hep ilişkileri olsa adam demez mi hayırdır ne abisi diye.

aa evet yaa çok mantıklı
nasıl bu detayı ben anlamlandıramadım

Yok adam bekarken zaten taciz ediyormuş. Evlenince de mesajlaşma ve arama devam etmiş. Hatta eşi yokken evine çağırmış. Kız korkmuş güya üstünü kapatmış. Sonradan da eşine söylemeye karar vermiş. Aralarında ne var tam anlayamadık. Konu sahibi boşanacak ve ağır sapıkça isteklerde bulunmuş kızdan. Ses kaydını alıp çoğaltmış. Adam hala kanıtlayacağım öyle bisey yok diyormuş

ağır sapıkça istekler neymiş?
ben konu sahibesinin yazdıklarında göremedim sadece iki kere rahatladım demesini yazmış.
bunu komşu kızına yazmak yada söylemek içinde gerizekalı olmak gerekiyor be oğlak kızı🙈
risk bu.

Ben en başından beri Taciz ediyor olayına inanmadım. O kadar insan varken neden karısına anlatma ihtiyacı duydu 9 sene sonra! Önce ailene dersin masumsan! Karısıyla tehdit etmezsin. Ne halt yediklerini Allah bilir.
Adam ile kıızn ilişkisi olduğu kesin bariz ortada. Kızın ailesi fazla tutucuymuş konu sahibi öyle anlatmıştı.Kız ailesinden korktuğu için alacağı tepki yüzündenden taciz edildiğini söyledi kendince madur olduğunu düşğndğrecek insanlara..

ben konu sahibesinin yazdıklarında göremedim sadece iki kere rahatladım demesini yazmış.
bunu komşu kızına yazmak yada söylemek içinde gerizekalı olmak gerekiyor be oğlak kızı🙈
risk bu.
Sado mazo takılıyorlar kızla sanırım. amaç karşılıklı çıkar ilişkisi

risk bu.
Zaten bunların arasında bi sexting dönüyordu bence. Belki gerçeğe bile dökülmüştür. Yoksa dediğin gibi çok saçma. Kız masum olsa asla konuşmaz yazışmazdı. En kötü söyleyemedi korktu çevresinden desek bir daha asla iletiiim kurmazdı ve kimsenin haberi olmazdı. Ama bunlar sevgili gibi mesajlaşıp araşıyor. Bide evlenemedi kızıştı demiş kocası önceden kız için eşine. Tövbe yarabbm

evet ama bu istek değil durum belirtmiş🙈
sapıkça istekleri olmuş ya kızdan neymiş onlar onlarla ilgili kayıt var mı anlamadım ben.

biliyorum o durum belirtme bile sapıkça yani
geri kalan istekleri ayrı merak ettim
konu sahibi de yoğun muhtemelen bir kaç saat sonra yazar
uzun anlatamayabilir tabi kolay bir durum değil sonuçta.

Zaten bunların arasında bi sexting dönüyordu bence. Belki gerçeğe bile dökülmüştür. Yoksa dediğin gibi çok saçma. Kız masum olsa asla konuşmaz yazışmazdı. En kötü söyleyemedi korktu çevresinden desek bir daha asla iletiiim kurmazdı ve kimsenin haberi olmazdı. Ama bunlar sevgili gibi mesajlaşıp araşıyor. Bide evlenemedi kızıştı demiş kocası önceden kız için eşine. Tövbe yarabbm
Kızın bekareti gitmiş de olabilir. Belki yıllardır evlilik vaadi ile kandırılıyordu, baktı adam karısını bırakmıyor, baktı 2.bebe yola girmiş, kızın bi gözü açıldı bi telaşa girdi, benle kim evlenecek şu saatten sonra diye. Ondan harekete geçti. Adamın rahatlığını nedeni kızın bu kadarına cesaret edemeyeceğini düşündüğünden, bir de karısı boşamaz kucağında bir bebe karnında bir bebe ile diye.

belki sapıkça ilişki bu...
abi de bana falan diyor özel fantazi bu
düşündükçe aklıma farklı farklı şeyler geliyor.

değişik bir şey var ama bende çözemedim.
bekarken taciz etmiş olsa bile hadi söylemedin üstünü örttün. e adamı neden engellemiyorsunda zırt pırt arıyor? telefonu açmadığını söylemiş ya rahatsızsan engelle yani.

belki sapıkça ilişki bu...
abi de bana falan diyor özel fantazi bu
düşündükçe aklıma farklı farklı şeyler geliyor.
Bunlar 1000 yıllık komşu, adam belki doğduğu günü biliyor kızın. 1000 yıllık ağız alışkanlığı, değişmez kolay kolay.

kızın ilgi hoşuna gidiyordu herhalde ses etmiyordu sonradan kendi kendine dürüstlük indi üstüne de konu sahibesine söyleyeyim dedi herhalde.
Moon da olayı yarım yamalak anlattı hep. eşiyle normal ilişkileri nasıldı onu bile bilmiyoruz. Benim duyduğuma göre araları çok iyi değilmiş eşiyle. Zaten olayı çok çabuk kabullendi yani benim eşim yapmaz hiç demedi. Bu da daha önce ya böyle bir durum oldu ya da yeltendi diye düşündürdü beni

Kızın bekareti gitmiş de olabilir. Belki yıllardır evlilik vaadi ile kandırılıyordu, baktı adam karısını bırakmıyor, baktı 2.bebe yola girmiş, kızın bi gözü açıldı bi telaşa girdi, benle kim evlenecek şu saatten sonra diye. Ondan harekete geçti. Adamın rahatlığını nedeni kızın bu kadarına cesaret edemeyeceğini düşündüğünden, bir de karısı boşamaz kucağında bir bebe karnında bir bebe ile diye.
Aynen neden kız bu kdr bekleyip hamile haliyle söylemeyi seçtiyi cevaplıyor bu.

Bence tüm bu gelişmeler adamla kızın oyunu. Adam karısına gösterilecek mesajlar kısımda kızı da yakmamak için abi demesine ses etmedi.

X