- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.309
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Rabbim yardımcın olsun canımSes kaydını aldım çoğalttım. Konuşmak için geldi ama herşey ortada inkar edecek bişey yok kendimi kanıtlıcam dedi neyini kanıtlayacak bilmiyorum. Dinlediklerim karşısında buz kesildim neler konuşuyo kızla midem kaldırmıyor. Sapıklık yani aldatmadan öte. Ailesi evde değil amcasına anlattm. Aranızda çözün beni aşar dedi. Ben annemdeym o farklı şehirde gidemedm gitsem napıcam yapmış yapacağını zaten. 1 hafta kadar toparlanıp avukata gidicem avukatın yönlendirmesiyle eşyalarımı almak istiyorum kızımın giyeceği kıyafeti yok 2 günlüğüne gelmiştim çünkü. Ev tutmam lazım ailemle yaşamak istemiyorum. Artık ayaklarımın üzerinde durup kızlarıma güçlü anne olmak zorundayım. Doğuma kadar ailemle idare edicem işe kimse almıyo. Doğumdan sonra toparlanıp iş arayıp kızımı okula vericem düzenimi oturturum inşallah 1 sene içinde.
Allah yardımcın olsun. Şu hamile halinle seni üzen o adam beter olsunSes kaydını aldım çoğalttım. Konuşmak için geldi ama herşey ortada inkar edecek bişey yok kendimi kanıtlıcam dedi neyini kanıtlayacak bilmiyorum. Dinlediklerim karşısında buz kesildim neler konuşuyo kızla midem kaldırmıyor. Sapıklık yani aldatmadan öte. Ailesi evde değil amcasına anlattm. Aranızda çözün beni aşar dedi. Ben annemdeym o farklı şehirde gidemedm gitsem napıcam yapmış yapacağını zaten. 1 hafta kadar toparlanıp avukata gidicem avukatın yönlendirmesiyle eşyalarımı almak istiyorum kızımın giyeceği kıyafeti yok 2 günlüğüne gelmiştim çünkü. Ev tutmam lazım ailemle yaşamak istemiyorum. Artık ayaklarımın üzerinde durup kızlarıma güçlü anne olmak zorundayım. Doğuma kadar ailemle idare edicem işe kimse almıyo. Doğumdan sonra toparlanıp iş arayıp kızımı okula vericem düzenimi oturturum inşallah 1 sene içinde.
Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.Ses kaydını aldım çoğalttım. Konuşmak için geldi ama herşey ortada inkar edecek bişey yok kendimi kanıtlıcam dedi neyini kanıtlayacak bilmiyorum. Dinlediklerim karşısında buz kesildim neler konuşuyo kızla midem kaldırmıyor. Sapıklık yani aldatmadan öte. Ailesi evde değil amcasına anlattm. Aranızda çözün beni aşar dedi. Ben annemdeym o farklı şehirde gidemedm gitsem napıcam yapmış yapacağını zaten. 1 hafta kadar toparlanıp avukata gidicem avukatın yönlendirmesiyle eşyalarımı almak istiyorum kızımın giyeceği kıyafeti yok 2 günlüğüne gelmiştim çünkü. Ev tutmam lazım ailemle yaşamak istemiyorum. Artık ayaklarımın üzerinde durup kızlarıma güçlü anne olmak zorundayım. Doğuma kadar ailemle idare edicem işe kimse almıyo. Doğumdan sonra toparlanıp iş arayıp kızımı okula vericem düzenimi oturturum inşallah 1 sene içinde.
Allah yardimcin olsun moonSes kaydını aldım çoğalttım. Konuşmak için geldi ama herşey ortada inkar edecek bişey yok kendimi kanıtlıcam dedi neyini kanıtlayacak bilmiyorum. Dinlediklerim karşısında buz kesildim neler konuşuyo kızla midem kaldırmıyor. Sapıklık yani aldatmadan öte. Ailesi evde değil amcasına anlattm. Aranızda çözün beni aşar dedi. Ben annemdeym o farklı şehirde gidemedm gitsem napıcam yapmış yapacağını zaten. 1 hafta kadar toparlanıp avukata gidicem avukatın yönlendirmesiyle eşyalarımı almak istiyorum kızımın giyeceği kıyafeti yok 2 günlüğüne gelmiştim çünkü. Ev tutmam lazım ailemle yaşamak istemiyorum. Artık ayaklarımın üzerinde durup kızlarıma güçlü anne olmak zorundayım. Doğuma kadar ailemle idare edicem işe kimse almıyo. Doğumdan sonra toparlanıp iş arayıp kızımı okula vericem düzenimi oturturum inşallah 1 sene içinde.
Ses kaydını aldım çoğalttım. Konuşmak için geldi ama herşey ortada inkar edecek bişey yok kendimi kanıtlıcam dedi neyini kanıtlayacak bilmiyorum. Dinlediklerim karşısında buz kesildim neler konuşuyo kızla midem kaldırmıyor. Sapıklık yani aldatmadan öte. Ailesi evde değil amcasına anlattm. Aranızda çözün beni aşar dedi. Ben annemdeym o farklı şehirde gidemedm gitsem napıcam yapmış yapacağını zaten. 1 hafta kadar toparlanıp avukata gidicem avukatın yönlendirmesiyle eşyalarımı almak istiyorum kızımın giyeceği kıyafeti yok 2 günlüğüne gelmiştim çünkü. Ev tutmam lazım ailemle yaşamak istemiyorum. Artık ayaklarımın üzerinde durup kızlarıma güçlü anne olmak zorundayım. Doğuma kadar ailemle idare edicem işe kimse almıyo. Doğumdan sonra toparlanıp iş arayıp kızımı okula vericem düzenimi oturturum inşallah 1 sene içinde.
AA evet hatırlıyorum bence barıştı o bukadar olaydan sonra yazmamış olabiliraldatıldığını yurtdışından evine geldiğinde yataktaki lekelerden şüphelenip kapıcının kamera görüntülerinü göstermesiyle anlamıştı adam aylarca sevgilisini eve getirmişti. sonra ailesinin yanına gitti yazıcam size eşim yanıma gelecek konusmaya dedi ve kayboldu burda meraktan kaldık hepimiz
arada yazmış konu sahibi aldattığı kesinleştiyine konu sahibi konuyu detaylı yazmadan bir şeyler yazıp çıkmış
şimdi sonuç ne adam aldatmış mı taciz mi etmiş, ne olmuş ne bitmiş anlamadık ki?
Kadın sadece aldatsa diyor, adam ağır sapık. Yahu kız evladı hiç mi gelmiyor böylelerinin aklına aklım almıyor.yine konu sahibi konuyu detaylı yazmadan bir şeyler yazıp çıkmış
şimdi sonuç ne adam aldatmış mı taciz mi etmiş, ne olmuş ne bitmiş anlamadık ki?
Kadın sadece aldatsa diyor, adam ağır sapık. Yahu kız evladı hiç mi gelmiyor böylelerinin aklına aklım almıyor.
Allah yardımcın olsun, imtihanın ağır. Evlatlarınla bundan sonraki her adımın kolay olsun
Plan yapmış olmana çok mutlu oldum. Ne yapacağım edeceğim diyerek sizlanmak yerine güçlü bir kadın, güçlü ötesi durması gereken bir anne gibi davrandığın için tebrik ediyorum seni . İnşallah 1 yıl sonra tekrar bir başlık açarsın düzenini oturttuğunu söylersinSes kaydını aldım çoğalttım. Konuşmak için geldi ama herşey ortada inkar edecek bişey yok kendimi kanıtlıcam dedi neyini kanıtlayacak bilmiyorum. Dinlediklerim karşısında buz kesildim neler konuşuyo kızla midem kaldırmıyor. Sapıklık yani aldatmadan öte. Ailesi evde değil amcasına anlattm. Aranızda çözün beni aşar dedi. Ben annemdeym o farklı şehirde gidemedm gitsem napıcam yapmış yapacağını zaten. 1 hafta kadar toparlanıp avukata gidicem avukatın yönlendirmesiyle eşyalarımı almak istiyorum kızımın giyeceği kıyafeti yok 2 günlüğüne gelmiştim çünkü. Ev tutmam lazım ailemle yaşamak istemiyorum. Artık ayaklarımın üzerinde durup kızlarıma güçlü anne olmak zorundayım. Doğuma kadar ailemle idare edicem işe kimse almıyo. Doğumdan sonra toparlanıp iş arayıp kızımı okula vericem düzenimi oturturum inşallah 1 sene içinde.
Güzel kadın,Ses kaydını aldım çoğalttım. Konuşmak için geldi ama herşey ortada inkar edecek bişey yok kendimi kanıtlıcam dedi neyini kanıtlayacak bilmiyorum. Dinlediklerim karşısında buz kesildim neler konuşuyo kızla midem kaldırmıyor. Sapıklık yani aldatmadan öte. Ailesi evde değil amcasına anlattm. Aranızda çözün beni aşar dedi. Ben annemdeym o farklı şehirde gidemedm gitsem napıcam yapmış yapacağını zaten. 1 hafta kadar toparlanıp avukata gidicem avukatın yönlendirmesiyle eşyalarımı almak istiyorum kızımın giyeceği kıyafeti yok 2 günlüğüne gelmiştim çünkü. Ev tutmam lazım ailemle yaşamak istemiyorum. Artık ayaklarımın üzerinde durup kızlarıma güçlü anne olmak zorundayım. Doğuma kadar ailemle idare edicem işe kimse almıyo. Doğumdan sonra toparlanıp iş arayıp kızımı okula vericem düzenimi oturturum inşallah 1 sene içinde.
tam anlatmamış ki
hani kızla sapıkça fantazi gibi mi
yoksa kıza taciz mi belli olmuyor mesajda
aldattığı zaten kesindi o cepte de...
benimde anladığım tek şey adamın gerizekalı olduğu oldu.
9 senedir aralıklı taciz etttiğim telefonlarımı açmayan insan 9 senenin sonunda evime gelmeye karar veriyor kendiliğinden üstelik bende bülbül gibi şakıyorum kesinlikle gerizekalı olmalıyım bu durumda.