Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Rabbim yardımcın olsun canım

Çok üzüldüm gerçekten. Allah belasını versin.
İyi bir avukat bulup, sağlam tazminat ve nafaka alın inşallah. Zaten hamilesiniz bir de hiçbir hakimin karaktersiz kocanıza acıyacağını sanmıyorum. Kolay olmuyor ama oluyor. Annem de 2 çocukla kaldı ortada, iş yok, mesleği yok amaç başardık üçümüz. Siz de yapacaksınız inşallah.

Allah hayırlı kapilar açsın inşallah,çok üzüldüm inanın,insan çocuklarının babası karakterli olsun istiyor ama bazen olmuyor işte..bundan sonra dimdik durun ve önünüze bakın,Allah onun layigini verir zaten

Allah yardımcın olsun. Şu hamile halinle seni üzen o adam beter olsun

Ahh ya çok geçmiş olsun...Keşke benim yazdığım komplo teorileri gibi olsaydı ama değilmiş, çok üzüldüm konu sahibi ama anladığım kadarıyla çok güçlü bir kadınsınız herşeyi en güzeliyle başaracağınıza inanıyorum. iç sızınızın en kısa zamanda dinmesini dilerim

Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.
Yazıklar olsun rezillere!!!

Allah yardimcin olsun moon

keşke o kız akıl hastası bir takıntılı çıksaydı. çok üzüldüm. ancak bu güçlü ve kararlı duruşunuzu çok takdir ettim.
kolay değil ama emin olun öyle bir baba ile çocuk büyütmek çok daha zor.
siz böyle dik durun zaten işler kendiliğinden yola girer.

AA evet hatırlıyorum bence barıştı o bukadar olaydan sonra yazmamış olabilir

yine konu sahibi konuyu detaylı yazmadan bir şeyler yazıp çıkmış
şimdi sonuç ne adam aldatmış mı taciz mi etmiş, ne olmuş ne bitmiş anlamadık ki?
Kadın sadece aldatsa diyor, adam ağır sapık. Yahu kız evladı hiç mi gelmiyor böylelerinin aklına aklım almıyor.
Allah yardımcın olsun, imtihanın ağır. Evlatlarınla bundan sonraki her adımın kolay olsun

tam anlatmamış ki
hani kızla sapıkça fantazi gibi mi
yoksa kıza taciz mi belli olmuyor mesajda
aldattığı zaten kesindi o cepte de...

Plan yapmış olmana çok mutlu oldum. Ne yapacağım edeceğim diyerek sizlanmak yerine güçlü bir kadın, güçlü ötesi durması gereken bir anne gibi davrandığın için tebrik ediyorum seni . İnşallah 1 yıl sonra tekrar bir başlık açarsın düzenini oturttuğunu söylersin

Canim senin adina cok uzuldum nasil bir yol izliycem diyorsan daha dogrusu nasil kanit elde ederim diyorsan ewe gizli kamera koy kiza da soyle ben gidince gel konustur onu fln diye yani ne bileyim ben olsam oyle yapardim en azindan elinde kanit olur

Güzel kadın,

Öncelikle kendi ayakları üzerinde durmaya karar vermiş olmanı ayakta alkışlıyorum. Kızlarına harika örnek olacak mükemmel bir annesin. Hiçbir kadın böyle bir durumu kabullenmemeli, affetmemeli. Alacağın tüm kararlarda yolun açık olsun, dilerim hayatının bundan sonrası mutluluk ve huzurla dolu olsun.

tam anlatmamış ki
hani kızla sapıkça fantazi gibi mi
yoksa kıza taciz mi belli olmuyor mesajda
aldattığı zaten kesindi o cepte de...

benimde anladığım tek şey adamın gerizekalı olduğu oldu.
9 senedir aralıklı taciz etttiğim telefonlarımı açmayan insan 9 senenin sonunda evime gelmeye karar veriyor kendiliğinden üstelik bende bülbül gibi şakıyorum kesinlikle gerizekalı olmalıyım bu durumda.

ya da harbi çok çok sapık gözü döndü ya gerizekalı ya da taciz değil bunların ilişkisi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…