Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Adam ile kıızn ilişkisi olduğu kesin bariz ortada. Kızın ailesi fazla tutucuymuş konu sahibi öyle anlatmıştı.Kız ailesinden korktuğu için alacağı tepki yüzündenden taciz edildiğini söyledi kendince madur olduğunu düşğndğrecek insanlara..
Daha lise 1e giderken başıma taciz olayı geldi ilk korktum o eve bi daha gitmedim, sustumOkuluma gelip beni çağırınca görüşme için ailemi aradım size bir şey mi oldu diye falanca okula gelmiş de dedim. Yoo falan dediler o cevabı alınca gene yanına gitmedim. Ve başıma artık bir şey geleceğini düşündüğümden durumu aileme anlattım. Ben çocuk aklımda bunu yaptım bu kızın susması için hebele hübele olması lazım. İnsan kendine bunu nasıl yapar 9 sene!

şu an mune olsam konu sahibini arayıp detayları öğrenmemek için zor tutardım kendimi :KK70:
iyi ki moderatör değilim :KK70:
İşte bazılarının merakı masumane oluyor ama bazılar gerçekten o üyeyi araştırmaya girişiyor ve ifşa da ediyor. ben bunu daha önce gördüm. Konu sahibine inanamayıp ifşa edenler oldu malesef

Böyle çirkin ilişkilerde baba, amca, abi, bacım vs gibi sıfatlar kullanmaları özellikle oluyormuş arkadaşlar. Başbaşayken de bunları kullanalım ki eşlerin ve diğer kişilerin yanında ağzımızdan kaçırıp açık vermeyelim, bir suçlanma durumunda "aa ben ona abi/bacım diyorum, herkes biliyor, böyle bir çirkinliği nasıl yakıştırabiliyorsun bize" diye zeytinyağı misali üste çıkabilelim kurgusuyla özellikle tercih ediyorlar. Bir itiraf sitesinde okumuştum ve hukukçu arkadaşım da bunun genellikle böyle olduğunu doğrulamıştı. Adiliği yapan iğrençliğine kılıfını da bir çok yönden hazırlıyor yani.

bu da mantıklı
bence hoşlarına bile gidiyor bu durum

Daha lise 1e giderken başıma taciz olayı geldi ilk korktum o eve bi daha gitmedim, sustumOkuluma gelip beni çağırınca görüşme için ailemi aradım size bir şey mi oldu diye falanca okula gelmiş de dedim. Yoo falan dediler o cevabı alınca gene yanına gitmedim. Ve başıma artık bir şey geleceğini düşündüğümden durumu aileme anlattım. Ben çocuk aklımda bunu yaptım bu kızın susması için hebele hübele olması lazım. İnsan kendine bunu nasıl yapar 9 sene!
İşte benim kafamda oturtamadığım şeyde bu 9 yıl sustu neden neden şimdi adamın karısına anlatıyor ..madem herşeyi göze aldı Savcıya git, şikayet et ailene anlat. neden adamın karısına anlatıyosun. adamdan intikam almaya çalışıyo olabilir diye düşünüyor insan ister istemez .

şu an mune olsam konu sahibini arayıp detayları öğrenmemek için zor tutardım kendimi :KK70:
iyi ki moderatör değilim :KK70:

Moderatörsen fake, trolleme, erkek üyelik vs durumlar haricinde gördüğünü bildiğini duyduğunu saklamakla yükümlüsün.
Editör/Moderatörler için öncelikli kural ketumluk😉

Bana göre bu manyak adama kızın kesinlikle saplantısı var. Yıllarca oyalamıştır kızı, daha fazlasını istediğinden hırslanmışa benziyor bence.sizin dediğiniz gibi bi ötelenmişliğin intikamını almışa benziyor. Ben kendi yaşadığım hikayede kadına durumu anlatamadım hiç...

Moderatörsen fake, trolleme, erkek üyelik vs durumlar haricinde gördüğünü bildiğini duyduğunu saklamakla yükümlüsün.

ya ben de ketum olurdum canım o kadar da değil..
ama işi gücü toparlayıp istifayı basıp moderatör olmak için ne gerekiyorsa yapacağım
neler yaptığını çok merak ettiğim iki üye daha var :KK70:

Kızlar içine kapanık her komuta gore hareket eden o kadar gariban kiz var ki gercekten . Ailesi sert bir yapiya sahipse korkmustur .Adamda zaten ara sıra konuşmaya çalişmış cok ustune dusmedigi icin kizda cok onemsememis . Belki de artik bikmis karisi hamile hala benimle konusuyor diye vicdan azabi cekmis olabilir . Sadece tahmin ediyorum . Ya da kotu niyetliyse ayrilsinlar diye adim atmis olabilir . Cok fazla detay alabileceginizi sanmiyorum

Mune başkan, ben kimseye söylemem, içime atarım dedikoduları söz. :KK53: Sizinle pmden dedikodu ederiz belki? Kimsenin bilmediği dedikodular, uuu çok havalı. :KK70:

Kızlar içine kapanık her komuta gore hareket eden o kadar gariban kiz var ki gercekten . Ailesi sert bir yapiya sahipse korkmustur .Adamda zaten ara sıra konuşmaya çalişmış cok ustune dusmedigi icin kizda cok onemsememis . Belki de artik bikmis karisi hamile hala benimle konusuyor diye vicdan azabi cekmis olabilir . Sadece tahmin ediyorum . Ya da kotu niyetliyse ayrilsinlar diye adim atmis olabilir . Cok fazla detay alabileceginizi sanmiyorum
Evet sizin anlattığınız gibi olma ihtimalide varr. Birde şu ihtimali düşünüyorum. Adam çıkıp derse iki kadın birlikte bana komplo düzenlediler ..ben kızla abi olarak konuştum karım evde yokken bana mesaj attı eşimin isteği üzerine. ses kaydında taciz olayı ispatlayamaz. kız adamın eşi evde yokken kendi ayağıyla adamın yanına gitmiş.Adam eşini aldatmış bu açık ve net.. taciz olayı kafa karıştırıyo sadece.

Konu sahibi de tam ne olduğu anlatmadı bence bişeyler saklıyor bu yüzden bu konu boş ve eksik.
Kesinlikle öyle diğer bayan taciz edilmiş demek ki.o kız için de üzüldüm.9yil az değil sistematik tacize uğramış demek ki.kucuk bir yer ise yaşadıkları yer çevreyi dusunup konuşmadı ki demek ki.adam baskı ve tehdit etmiş olabilir.

Kesinlikle öyle diğer bayan taciz edilmiş demek ki.o kız için de üzüldüm.9yil az değil sistematik tacize uğramış demek ki.kucuk bir yer ise yaşadıkları yer çevreyi dusunup konuşmadı ki demek ki.adam baskı ve tehdit etmiş olabilir.
Son gelişmeleri okuyun bence

X