- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.599
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Adam tam bir pislik orası net.Işin en igrenc tarafi bu adam kizla dalga geciyormus.konu sahibi o yuzden şok oldu bence esi o kiz deli falan diye dalga geciyormus.bu erkekler cok adi nasil guvenicez
İşte aklı başında her kadın, "suyuna gitmenin" bel altı konuşmak demek olmadığını bilir. Kociş delisi değilseniz, şu durumda aklayamazsınız adamı. Mümkün değil yani.O mesajların başı sonu öyle değildi diye sonuna kadar inkar edebilir, kız hasta kafasında kurmuş, eskiden beri bana takıntısı vardı, yakamdan düşmesi için çok uğraştım ama diye bir konuşma bile yapılabilir, ahlaklı adamları tenzih ederim ama gözü fıldır fıldır olanlar her türlü yalanı söyler.
Adamın rahatlığı belki de kızın hasta oluşundandır, rahatça sıyrılırım diye düşünmüş bile olabilir.
Ortada bir taciz yoksa ve bir şeyler yaşanmışsa bu iki tarafında onayıyla olmuş onda sizle hemfikirim.
Bunu diğer sayfalarda yazmıstım. Hastalıgını baz alarak rahat rahat takılıyor olabilir diye. Hani birseyler patlarsa öne sürerim sıyrılırım diye. Tüm ihtimalleri göz önünde bulundurduk.
Adam kızın hastalığını bahane ederse hiç şaşırmayacağım, aldatan erkekler zaten sıyrılmak için her türlü bahaneye sığınıyor ama bir yandan bu kızın durumu özel, adam baştan bunu kullanarak kıza istediğini yapmış da olabilir, taciz var deniyor belki gerçekten önce öyle başladı.Işin en igrenc tarafi bu adam kizla dalga geciyormus.konu sahibi o yuzden şok oldu bence esi o kiz deli falan diye dalga geciyormus.bu erkekler cok adi nasil guvenicez
Rosa valla mantık sizin söylediğinizi doğru kabul ediyor ama evliliklerde öyle mantık dışı şeyler yaşanıyor ki skeçler yanında normal kalır.İşte aklı başında her kadın, "suyuna gitmenin" bel altı konuşmak demek olmadığını bilir. Kociş delisi değilseniz, şu durumda aklayamazsınız adamı. Mümkün değil yani.
Eskiden komedi programları olurdu, absürt skeçler falan olurdu ya hani? Eğer onların birinde yaşamıyorsak, gerçek dünyada bunun izahı olamaz Mune ya, olmasın da zaten.
Bence bu adam bu kızı kale almıyor. Yapabileceğini düşünmüyor.Onu diyorum bende böyle bi’ sakinlik var.
Birde aklıma bir sey daha geliyorda yazdılar mı bilmiyorum ama icimde kalmasından iyidir. Kızla adam plan yapma ihtimali geliyor aklıma. Konu sahibinin ögrenmesi icin adam kıza “söyleyebilirsin böyle seyler yapabiliriz en azından senin ona yazmanla ögrenir bosanırız” gibisinden plan yapma ihtimali olabilir. Çünkü bu sakinliğin bi’ açıklaması da bu.
Çok cidden böyleleri.nasil mideleri var anlamıyorum.Rosa valla mantık sizin söylediğinizi doğru kabul ediyor ama evliliklerde öyle mantık dışı şeyler yaşanıyor ki skeçler yanında normal kalır.
Ya burada açılmış konularda bile evli oldukları adamları değil de birlikte olunan kadınlara küfür edenleri okuduk, kocalar pamuklara sarılıyor, her dediklerine inanılıyor, yemin ediyorum çizdiği profille bu kadın asla eşini affetmez dediğim kadınlar eşlerini affetti de 2., 3. çocuğu bile doğurdu.
Adamlar zaten yapıp edip yakalanınca karşı tarafı suçlamaya programlı, sanırsınız bu erkekler 5 yaşında bebe de karşılarındaki şeytani kadınlar lolipopla kandırmış
Valla ne diyeyim Mune hanım, siz de haklısınız.Rosa valla mantık sizin söylediğinizi doğru kabul ediyor ama evliliklerde öyle mantık dışı şeyler yaşanıyor ki skeçler yanında normal kalır.
Ya burada açılmış konularda bile evli oldukları adamları değil de birlikte olunan kadınlara küfür edenleri okuduk, kocalar pamuklara sarılıyor, her dediklerine inanılıyor, yemin ediyorum çizdiği profille bu kadın asla eşini affetmez dediğim kadınlar eşlerini affetti de 2., 3. çocuğu bile doğurdu.
Adamlar zaten yapıp edip yakalanınca karşı tarafı suçlamaya programlı, sanırsınız bu erkekler 5 yaşında bebe de karşılarındaki şeytani kadınlar lolipopla kandırmış
Kızın problemini öne sürerek “saftır ağzından bisey çıkmaz” istesede hareket ediyor olabilir evet. Ne yaparsam yapayım asla söylemez güveni veriyor belli kız. Bir diğer düşünceme gelirsek bu adam deli diyormus zaten kıza. Ama şöyle bir gerçek var deli dediği kızı arzuladığı. Hiçbir erkek beğenmediği, yükselmediği birine rahatladım demez diye düsünüyorum. Yada adamda “deli kız fantezisi var” “pasif suskun kız fantezisi” var. Fantezi yasamak ayağına bulasıyor.Bence bu adam bu kızı kale almıyor. Yapabileceğini düşünmüyor.
Kız sadece ameliyat olmus, akil sagliginda, zekada falan problem var mi yok mu orayi anlamadim benKızın problemini öne sürerek “saftır ağzından bisey çıkmaz” istesede hareket ediyor olabilir evet. Ne yaparsam yapayım asla söylemez güveni veriyor belli kız. Bir diğer düşünceme gelirsek bu adam deli diyormus zaten kıza. Ama şöyle bir gerçek var deli dediği kızı arzuladığı. Hiçbir erkek beğenmediği, yükselmediği birine rahatladım demez diye düsünüyorum. Yada adamda “deli kız fantezisi var” “pasif suskun kız fantezisi” var. Fantezi yasamak ayağına bulasıyor.
Yanlıs hatırlamıyorsam eğer diğer sayfalarda kızın hayali kuruntuları falan oluyormus öyle birseyler okumustum. Hatırlayan varsa bi çıtlatsın.Kız sadece ameliyat olmus, akil sagliginda, zekada falan problem var mi yok mu orayi anlamadim ben
Ay nerden yazdim bu mesaji, gelen bi pörtleyip şaşiriyo, her seferinde ne yazdim ki ben diye ben de bi pörtleyip şaşiriyorumEn kötüsü de kizcagizin hamile olmasi ya
Denir denir, bir arkadaşın nikahına gitmiştik, olay 27 yıl öncesine dayanıyor.Valla ne diyeyim Mune hanım, siz de haklısınız.
Gönül inanmak isterse, önünde ne durabilir ki?
Ama 9 yıl ya, bayağı bildiğin sistematik sadakatsizlik yani. Şeytana uydum da denmez ki buna? Şeytanın işi gücü yok da sana 9 sene mesai mi yaptı derler adama. Tövbe tövbe, çarpılacağım valla.
Herif zorbanın teki zaten, en son konu sahibi boşanmak istediğinde üstüne kapıyı kilitlemiş. Bir tane kucağında bir tane karnında bebe varken nereye boşanacak diye rahat.Kızın problemini öne sürerek “saftır ağzından bisey çıkmaz” istesede hareket ediyor olabilir evet. Ne yaparsam yapayım asla söylemez güveni veriyor belli kız. Bir diğer düşünceme gelirsek bu adam deli diyormus zaten kıza. Ama şöyle bir gerçek var deli dediği kızı arzuladığı. Hiçbir erkek beğenmediği, yükselmediği birine rahatladım demez diye düsünüyorum. Yada adamda “deli kız fantezisi var” “pasif suskun kız fantezisi” var. Fantezi yasamak ayağına bulasıyor.
İnanırım valla.Denir denir, bir arkadaşın nikahını gitmiştik, olay 27 yıl öncesine dayanıyor.
Neyse nikaha katıldık gelinle damadı tebrik ediyoruz salon dışında bir şeyler oluyor ama ne oldu anlamadım, ortalıkta sakinleşince benim aklımdan gitti konu öyle kapandı, arkadaşımız erkek bu arada onu da belirteyim zamanla eşiyle de samimi oldum vs vs neyse, yıllar geçti 99 depremi oldu istanbuldayız, korku panik derken bizim o vaktiyle evlenen arkadaş evimizin kapısının önünde durdu arabasıyla, arabada bir kadın, arkadaş eşimin kulağına bir şeyler diyor kadında indi arabadan, hayırdır işareti çaktım bizimkine, dedi ki X kendi evinde yakalanmış depreme, yanındakide sevgilisi, birlikteymişler korkup evi terk etmişler hatun bizim yanımızda durabilir mi diye soruyor, eşini ve çocuğunu alıp başka yere götürecekmiş yakalanmak istemiyormuş, benim devreler yandı, dedim bu adam dostunu bize emanet ediyormuş karısıyla çocuğunu alıp başka yere götürecekmiş, sokaktayız duymayan kalmadığı tabii adamla kadın arabaya nasıl bineceğini bilemedi kaçtılar.
Velhasıl döneyim ilk ana, nikah salonu dışındaki çekişme meğer bu kadın yüzündenmiş, kadınla adam eskiden beridir birlikteymiş, kadın nikahı basmak istemiş, adam hem bu kadını hem eşini yıllarca idare etmiş, karısı kabullenene kadar 2. çocukları oldu da büyüdü.
Adam boşanırken pişmanım dedi, karısı az kalsın affediyordu, sistematik olarak 8-9 yıl aldatılmış bir kadın bu da.