- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.015
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Allahım bu nedir ya?Bugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem
Bütün mahalleye rezil et terbiyesiziBugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem
Kıyamet kopuyo benceKonusahibi nereye gitti
Kız bence ailesinden çekindiği için saf ayağına yatıyor..Evli erkekle birlikte olduğu için alacağı tepkiden korkuyor da olabilir.Şu durumda insanın aklına herşey geliyor malesef..bu ne ya hiçbişey anlamadım çok tuhaflık var bu işte.
hangi kız taciz edildiği adamın evine ses kaydı almaya ispatlamaya gider adam orda tecavüz de edebilir hiç mi korkmuyor. ya kız çok saf adam onu kullanıyor ya da kız da işin içinde.
Sanki önceden aralarında cok sey gecmis gibi bir diyalogları var. Çok rahat rahat “rahatladım” diyor orada. Taciz ne, rahatlama ne? Sanki önceden cok sey yasanmıs gibi... sanki kız sürekli “herseyi esine söyleyecem” diye diye adam sakin sakin “yuvamı mı yıkacaksın” cevap vermis gibi.Bugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem
Bakalım ki adam gerçekten atmış mı böyle bir mesaj. Kız tamamen uyduruyor da olabilir. Bu konunun sonunda tuhaf şeyler çıkacak gibi geliyor.
Malesef hersey gercek konu sahibi yazmisti kanit sunmus eşi bildigin aldatiyormus.tabi kizin bundaki rolu ne tartisilirvalla her birimiz sadece tahminlerde bulunuyoruz.
tabi komşu kızının takıntılı bir hasta olması da ihtimal.
Malesef hersey gercek konu sahibi yazmisti kanit sunmus eşi bildigin aldatiyormus.tabi kizin bundaki rolu ne tartisilir
Bende oyle dusunuyorum taciz olsa neden delil toplamak icin adamin evine gitsin.ya adam tecavuz etse bunun garantisi var miydi demekki kizda yalan soyluyoro zaman kız oyalanmaktan bıktı ve saldırma taktiğinde.
9 sene kimse taciz çekmez çünkü.
Gelişmeleri okumadım.Gelişmeleri yazmış. Bu kızın saf olduğuna ürkek olduğuna hala inanıyor musunuz?
Kız bence ailesinden çekindiği için saf ayağına yatıyor..Evli erkekle birlikte olduğu için alacağı tepkiden korkuyor da olabilir.Şu durumda insanın aklına herşey geliyor malesef..