Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Konuyu okurken mat_ruj geldi aklıma tekrar okudum konuyu forumcak ne üzülmüştük umarım iyidir şimdi.
Bu konuda çok garip ne çıkacak altından bakalım.Konuda boşluk çok fazla.

Konu sahibinin eşi zaten leşş o konuda herkes hemfikir konu sahibide gerekeni yapacağını belirtmiş zaten.alanda verende memnun apaçık ortada her yönü ile. ama taciz konusunda kızın doğruyu söylediği muamma.. Baskıcı ailede yetişen bir kız (konu sahibinin yazdığına ithafen) nasıl olurda istediği zaman karısı evde olmayan adamın evine çat kapı gidebilir ki daha öncede gitme ihtimali çok yüksek.Konu sahibin görümcesi ile arkadaşmış neden görümcesi değilde komşusu olan kadına anlatıyor herşeyi.Ki komşu kadın aynı zamanda konu sahibininde çok samimi olduğu kişi.Bence adamla kızın arasında anlaşamadıkları bir konu oldu, kızda kendimi nasıl aklayabilirim bu mevzudan diye düşünüp madur edebiyatı yapıyorda olabilir.. Herkes kendi bakış açısından değerlendirmiş konuyu. Benim bakış açımda bu şekilde.. Doğru veya değil ama gerçekten konuda çok ama çok boşlukları var..

Allahım bu nedir ya?
Konu garip, kız garip eş garip
Allah yardımcınız olsun ne diyilebilir bilmiyorum

Gerçekten olaylar çok hızlı ve saçma ilerledi. Üye eski ve tanınmış olmasa fake diyeceğim, o derece...

Ama doğru olduğunu düşünerek ben de o kızın hiç masum olmadığını düşünenlerdenim.

Şimdi kendimi düşünüyorum beni taciz eden bir adamın evine, bu olayı karısına ispatlamak için dahi olsa gitmem.

Dört duvar, tecavüze mi uğrayacağım, ses kaydını aldığımı söyleyip cinayete mi kurban gideceğim belli değil.

Ayrıca karısına da güvenemem. Yarın öbür gün yok öyle bir şey kız kocamın yanına benden habersiz gitti dese ne halt yiyeceğim.

Tüm bunlar ışığında kız o eve daha önce de gitti diyorum. Ve hatta buna neredeyse eminim.

Koca kişisini konuşmaya bile değmez bana göre, o mesajlaşmaları ve arama kayıtlarını gördüğüm anda kızla iletişimimi keser, daha ispat aramazdım.

Bence aralarında bir ilişki yok bu arada.

Kız kıt akıllı olabilir, hormonların etkisiyle taciz, bir erkeğin ilgisi hoşuna gidiyor olabilir ama adamın niyeti tamamen cinsellik bana göre...

Bu kızın yıllarca sessiz kalmasından yüz bulmuş, istemem yan cebime koy tavırlarına halleniyor pis herif.

Son olarak, ikisini de herkese rezil ederim.

O çok mütasıp baskıcı aile de bilir kızlarının ne halt yediğini... Onu da öylece bırakmam.

Bütün mahalleye rezil et terbiyesizi

Kız bence ailesinden çekindiği için saf ayağına yatıyor..Evli erkekle birlikte olduğu için alacağı tepkiden korkuyor da olabilir.Şu durumda insanın aklına herşey geliyor malesef..

Sanki önceden aralarında cok sey gecmis gibi bir diyalogları var. Çok rahat rahat “rahatladım” diyor orada. Taciz ne, rahatlama ne? Sanki önceden cok sey yasanmıs gibi... sanki kız sürekli “herseyi esine söyleyecem” diye diye adam sakin sakin “yuvamı mı yıkacaksın” cevap vermis gibi.

Ahh mooncum Rabbim sana kolaylık versin kendini bırakma sakın evlatların için güçlü durmaya calıs. Biran evvel bosanma davanı ac yalnız kızların dedigi gibi komşu kızı masum degil kesinlikle yoksa bunca zaman susmazdı. O kızada manevi tazminat davası aç mutlaka onuda ailesine herkese rezil et yuva yıkmak neymis gorsun

Kız bence ailesinden çekindiği için saf ayağına yatıyor..Evli erkekle birlikte olduğu için alacağı tepkiden korkuyor da olabilir.Şu durumda insanın aklına herşey geliyor malesef..

aileden korkan adamın karısına gider mi peki? nerden tutsan elinde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…