Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

taciz edilme psikoloji farkli bir sey, genelde psikolojik olarak problemleri olan kisiler, evde problem olan kisiler tacize daha acik oluyor. taciz eden kisiler de genelde psikolojik olarak zayif olan insanlari tespit edebilme konusunda becerikli oluyorlar, mesela onlerine bir suru insan koyun, hangisini manipule edebilirim anlayabiliyorlar. ayrica taciz edilen insan farkli duygulari bir arada yasayabilir, mesela taciz edilirken bundan biyolojik olarak zevk aldigi icin cok buyuk bunalima giren insanlar var. yani bu insanlarin celiskili davranmalari taciz olmadigini gostermiyor.

bu arada bence kizla beraber is yapmaniz cok mantiksiz olmus, yok telefon mesajlari yollama, yok arayip denetme, zaten bir sekilde acik verirdi ama siz taktik olmadan bam bam diye dalmaya karar vermissin. ne diyelim olay dogru ciksa bir dert dogru cikmasa ayri dert,

Sanki önceden aralarında cok sey gecmis gibi bir diyalogları var. Çok rahat rahat “rahatladım” diyor orada. Taciz ne, rahatlama ne? Sanki önceden cok sey yasanmıs gibi... sanki kız sürekli “herseyi esine söyleyecem” diye diye adam sakin sakin “yuvamı mı yıkacaksın” cevap vermis gibi.
+1
Öncesi olmasa dan diye rahatladım falan diyemez bence de. Bariz bir tanıdıklık var. Kız olayı patlattı işte, olan bu. Konu sahibine iyilik olsun diye değil de intikam amaçlı yapmış olma olasılığı yüksek bence de.

+1
Öncesi olmasa dan diye rahatladım falan diyemez bence de. Bariz bir tanıdıklık var. Kız olayı patlattı işte, olan bu. Konu sahibine iyilik olsun diye değil de intikam amaçlı yapmış olma olasılığı yüksek bence de.
Kızda kendini ele vermemek için “karına göstercem” ayağı yapıyor kadına atmak icin. Artık bunu kaç kere dediyse adam da rahat rahat “yuvamımı yıkacaksın” demis. Yoksa ilk defa duysa panikler korkar.

Kızda kendini ele vermemek için “karına göstercem” ayağı yapıyor kadına atmak icin. Artık bunu kaç kere dediyse adam da rahat rahat “yuvamımı yıkacaksın” demis. Yoksa ilk defa duysa panikler korkar.
Bence de bir gariplik var diyalogda. Ortalama bir erkek böyle bir tehdite çok başka tepkiler verir. En azından yuvamı mı yıkacaksın demez, ondan eminim. Ağzına geleni saysa, sövse, karşı tehdit falan yapsa mesela, alışıldık tepkiler derdim. Yurdum erkeği pisliğini örtmek için bunları yapar çünkü.

Bence de bir gariplik var diyalogda. Ortalama bir erkek böyle bir tehdite çok başka tepkiler verir. En azından yuvamı mı yıkacaksın demez, ondan eminim. Ağzına geleni saysa, sövse, karşı tehdit falan yapsa mesela, alışıldık tepkiler derdim. Yurdum erkeği pisliğini örtmek için bunları yapar çünkü.
Onu diyorum bende böyle bi’ sakinlik var.

Birde aklıma bir sey daha geliyorda yazdılar mı bilmiyorum ama icimde kalmasından iyidir. Kızla adam plan yapma ihtimali geliyor aklıma. Konu sahibinin ögrenmesi icin adam kıza “söyleyebilirsin böyle seyler yapabiliriz en azından senin ona yazmanla ögrenir bosanırız” gibisinden plan yapma ihtimali olabilir. Çünkü bu sakinliğin bi’ açıklaması da bu.

Çözün bu olayı aslanlarimmmmmmmm Visenyaa Visenyaa

Onu diyorum bende böyle bi’ sakinlik var.

Birde aklıma bir sey daha geliyorda yazdılar mı bilmiyorum ama icimde kalmasından iyidir. Kızla adam plan yapma ihtimali geliyor aklıma. Konu sahibinin ögrenmesi icin adam kıza “söyleyebilirsin böyle seyler yapabiliriz en azından senin ona yazmanla ögrenir bosanırız” gibisinden plan yapma ihtimali olabilir. Çünkü bu sakinliğin bi’ açıklaması da bu.
Visenyaa, ilişkisi olan bir adama aynı tehditi yapmıştım. Ya peşimi bırakırsın ya da gider kıza söylerim gibisinden aba altından sopa göstermiştim. Hiç de bunun gibi mıy mıy yuvam muvam demedi. Bastı küfrü tabi. Sonra bir güzel üste çıktı, sanırsın o bana değil, ben sarktım buna. Sonra da çat diye engeli bastı. :deli: İddia ediyorum ki geneli üste çıkar.
Kıza karşı fazla yumuşak adam bence de.

Visenyaa, ilişkisi olan bir adama aynı tehditi yapmıştım. Ya peşimi bırakırsın ya da gider kıza söylerim gibisinden aba altından sopa göstermiştim. Hiç de bunun gibi mıy mıy yuvam muvam demedi. Bastı küfrü tabi. Sonra bir güzel üste çıktı, sanırsın o bana değil, ben sarktım buna. Sonra da çat diye engeli bastı. :deli: İddia ediyorum ki geneli üste çıkar.
Kıza karşı fazla yumuşak adam bence de.
İliskisi var bunlarin

Bana da öyle geldi. Adı tam konmamış olsa bile, bir tür ilişki var, o kesin. İster takılmaca, ister tam teşekküllü sevgililik. Ama bir şey var, kesin.
Bence kız adama aşık ama adam bunu kullanıyor ha ne dersin?

O kızla adam işbirliği yapıyor olabilir.

Teyzemin oğlu bir kadınla aşk yaşıyormuş. Kadın hamile kalmış. İkisi anlaşmış. Kadın teyzemin oğlunun karısına mesaj atmış " kocan seni aldatıyor" diye. Delilleri de dökmüş ortaya.

Velhasil kadın, kuzenimi evden kovdu. Kuzenim aldattığı kadınla ve yeni oğluyla beraber bir hayat kurdu. Olan önceki eşe ve iki çocuğuna oldu.

X