Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

9 yıldır susmusmu ve sizden yalnızca 2 yaş küçük. Neden katlanmis bu tacize ve 9 yıl siz farketmedinizmi herhangi bir sey
Ben pek inanmadım. 9senedir var olsaydı bir ilişki ne olursa olsun 9 senede sadece gel dertleşelim, arayayım, mesaj atayımla kalmazi ya biterdi ya ileri giderdi. Biraz yalan var gibi geliyor bana. Ya daha fazlası var ya da böyle bir şey hiç yok. Bence kızı çağır, kızın telefonundan sen eşine mesaj at. Konuşma ne yöne gidecek bakalım. sen o komşu kızıymışsın gibi yazış, ağzından laf al.

Ne alakası var? Bu kadın sonuçta bir kanıt bulurum kurtulurum diye bu kızla muhatap zaten, belli. Belli ki zaten yolunda giden bir evlilikleri yok, kurtulmaya bakıyor. Ama daha birşey belli değil, ciddi şüpheler var ama. Çoğunun kızın hayal ürünü olmadığını nerden biliyoruz?
Kızın dediği doğru mu yalan mı bu araştırılabilir o tarz yorumlara lafım yok. Ancak doğruysa neden şimdi söylediğinin hiçbir önemi yok en azından şu an için.

Adami nerede savunmusum size guzel guzel okuduğunuzu yanlis anlamissiniz.yazmisim nezaketen evet yanlis anlamisim ama sizinde bu dusunceniz yanlis diyebilirsiniz hala hatanizda israr edip hatanizi kabul etmek yerine olmayan birseyi savunuyorsunuz

Kızın dediği doğru mu yalan mı bu araştırılabilir o tarz yorumlara lafım yok. Ancak doğruysa neden şimdi söylediğinin hiçbir önemi yok en azından şu an için.
Elalemin kadını olsa ben de sorgulamam, ama bu komşu kızı, hani öyle 3-5 yıllık değil, baya 20 - 30 yıllık komşuluk gibi duruyor, muhtemelen küçük bir yer, muhtemelen yabancısı değiller, muhtemelen ebeleri dedeleri de komşu idi. Tabi ki sorgulanır, yanıbaşında böyle bir sinsi var, tamam asıl hesap sorulması gereken kocadır, ama böyle birinin içinde olması da çok korkunç ya. Resmen susmuş 9 yıl, artık işine ne gelmediyse şimdi konuşuyor.

Kız bu olayın neresinde ne kadar dahil olmuş hala anlamadım.
bir haltlar yediği belliydi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

oturmadı bu olay kafamda hiç.
kız hiç konu sahibesinin evine gitmemişti bugüne kadar adam kızı arıyor telefonları açmıyordu güya.
bu adam salak mı kız dün akşam kendiliğinden mesaj atıyor sonra 9 senede olmayan şey oluyor kız eve geliyor falan.
ilişkileri olsa sormaz mı kıza niye abi yazdın diye?
danışıklı dövüş olsa sen benim yuvamı mı yıkmak istiyorsun demez.
geriye kızın saf salak olma ihtimali kalıyor olayların bu şekilde ilerlemesi için🙈

kız hiç konu sahibesinin evine gitmemişti bugüne kadar adam kızı arıyor telefonları açmıyordu güya.
bu adam salak mı kız dün akşam kendiliğinden mesaj atıyor sonra 9 senede olmayan şey oluyor kız eve geliyor falan.
geriye kızın saf salak olma ihtimali kalıyor olayların bu şekilde ilerlemesi için🙈
Bence cidden saf salak hatta zeka olarak da yarım olabilir bunu bilen eş kişisi de faydalanmak istiyor gibi geldi bana.

Ya bu hikayede inanılmaz boşluklar var. Kim nerde kiminle ne yapıyor belli değil. ne kadar samimiler değiller belli değil.
Kız beni taciz etti diyor ama adam kıza 2 kere rahatladım diyor.

Sizi yeniden alıntıladım zira gece okuduğum bir haber sonrası yozlaşma kelimesinin az bile kaldığına kanaat getirdim, dünyanın çivisi çıkmış.
Yayın yasağı getirilmiş o yüzden detaya giremiyorum ama VAZGEÇME isimli bir tv programında 12 yaşından beri annesi tarafından köydeki erkeklere 1 kilo patates için bile satıldığını iddia eden bir kızım hayat hikayesi yayınlanmış, gerçekse kanım dondu.

Bu nedir yahu? Biri baldızıyla ilgili Google araması yapar, biri gözü dışarıda kocasını pamuklara sararken kızkardeşim kocamı ayarttı deyip tüm suçu kardeşine yıkar, biri kocasını ifşa etmek yerine birlikte olduğunu iddia ettiği kadınların adını yazarak ifşa eder, bir yerleşim yerinde koca koca kişiler 12 yaşındaki bir çocuğu😡
Kimi yengesiyle, kimi komşusuyla, kimi el kadar çocuklara, kimi hayvancıklara!

İnsanoğlu resmen çıldırmış, gel de güven, gel de insan sev, biz ne ara bu kadar kötü olduk?
Vicdan merhamet dahi yok olup gitmiş.

Valla kusura bakmayın hanımlar ama artık delirtecek şeyler yaşanınca isyan edesi geliyor insanın.
Korkunç ötesi. İnsanlık adına denilecek tek bir kelime yok.

Kiz mesajlarda isine geleni atti ses kaydini da duzenlemeyi becerseydi onu da yapardi kizda adamda leş gibi🤮

haa evet konu sahibi başka bir kadına o istemeden birşeyler yapması zoruma gitti gibi bir mesaj atmış. bana da tuhaf geldi.
hani karşılıklı rıza ile olsa hafifletici sebep mi olacaktı bilemedim.
adamın attığı o mesaj bile çok kötü.
hadi diyelim, karım yokken sıkılıyorum'dan kastı o yokken özlüyorum gibi birşey olsun, bunu hangi erkek neden komşu kızına yazsın ?
Bakalım ki adam gerçekten atmış mı böyle bir mesaj. Kız tamamen uyduruyor da olabilir. Bu konunun sonunda tuhaf şeyler çıkacak gibi geliyor.

Bugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem
Eksik bir şeyler var bu konuşmalarda.

X