- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bende oyle dusunuyorum taciz olsa neden delil toplamak icin adamin evine gitsin.ya adam tecavuz etse bunun garantisi var miydi demekki kizda yalan soyluyor
+1Sanki önceden aralarında cok sey gecmis gibi bir diyalogları var. Çok rahat rahat “rahatladım” diyor orada. Taciz ne, rahatlama ne? Sanki önceden cok sey yasanmıs gibi... sanki kız sürekli “herseyi esine söyleyecem” diye diye adam sakin sakin “yuvamı mı yıkacaksın” cevap vermis gibi.
Kızda kendini ele vermemek için “karına göstercem” ayağı yapıyor kadına atmak icin. Artık bunu kaç kere dediyse adam da rahat rahat “yuvamımı yıkacaksın” demis. Yoksa ilk defa duysa panikler korkar.+1
Öncesi olmasa dan diye rahatladım falan diyemez bence de. Bariz bir tanıdıklık var. Kız olayı patlattı işte, olan bu. Konu sahibine iyilik olsun diye değil de intikam amaçlı yapmış olma olasılığı yüksek bence de.
Söz konusu kendini aklamaya çalışmaksa elbette yapabilir.. İnsanları tanımak anlayabilmek gerçekten o kadar zorkiaileden korkan adamın karısına gider mi peki? nerden tutsan elinde kalıyor
Bence de bir gariplik var diyalogda. Ortalama bir erkek böyle bir tehdite çok başka tepkiler verir. En azından yuvamı mı yıkacaksın demez, ondan eminim. Ağzına geleni saysa, sövse, karşı tehdit falan yapsa mesela, alışıldık tepkiler derdim. Yurdum erkeği pisliğini örtmek için bunları yapar çünkü.Kızda kendini ele vermemek için “karına göstercem” ayağı yapıyor kadına atmak icin. Artık bunu kaç kere dediyse adam da rahat rahat “yuvamımı yıkacaksın” demis. Yoksa ilk defa duysa panikler korkar.
Onu diyorum bende böyle bi’ sakinlik var.Bence de bir gariplik var diyalogda. Ortalama bir erkek böyle bir tehdite çok başka tepkiler verir. En azından yuvamı mı yıkacaksın demez, ondan eminim. Ağzına geleni saysa, sövse, karşı tehdit falan yapsa mesela, alışıldık tepkiler derdim. Yurdum erkeği pisliğini örtmek için bunları yapar çünkü.
Çözün bu olayı aslanlarimmmmmmmmBence de bir gariplik var diyalogda. Ortalama bir erkek böyle bir tehdite çok başka tepkiler verir. En azından yuvamı mı yıkacaksın demez, ondan eminim. Ağzına geleni saysa, sövse, karşı tehdit falan yapsa mesela, alışıldık tepkiler derdim. Yurdum erkeği pisliğini örtmek için bunları yapar çünkü.
Bence dün gece ki msjlardan sonra 2 kere bosaldigina gore bunlar sexting yaptiYa bu hikayede inanılmaz boşluklar var. Kim nerde kiminle ne yapıyor belli değil. ne kadar samimiler değiller belli değil.
Kız beni taciz etti diyor ama adam kıza 2 kere rahatladım diyor.
Visenyaa, ilişkisi olan bir adama aynı tehditi yapmıştım. Ya peşimi bırakırsın ya da gider kıza söylerim gibisinden aba altından sopa göstermiştim. Hiç de bunun gibi mıy mıy yuvam muvam demedi. Bastı küfrü tabi. Sonra bir güzel üste çıktı, sanırsın o bana değil, ben sarktım buna. Sonra da çat diye engeli bastı.Onu diyorum bende böyle bi’ sakinlik var.
Birde aklıma bir sey daha geliyorda yazdılar mı bilmiyorum ama icimde kalmasından iyidir. Kızla adam plan yapma ihtimali geliyor aklıma. Konu sahibinin ögrenmesi icin adam kıza “söyleyebilirsin böyle seyler yapabiliriz en azından senin ona yazmanla ögrenir bosanırız” gibisinden plan yapma ihtimali olabilir. Çünkü bu sakinliğin bi’ açıklaması da bu.
İliskisi var bunlarinVisenyaa, ilişkisi olan bir adama aynı tehditi yapmıştım. Ya peşimi bırakırsın ya da gider kıza söylerim gibisinden aba altından sopa göstermiştim. Hiç de bunun gibi mıy mıy yuvam muvam demedi. Bastı küfrü tabi. Sonra bir güzel üste çıktı, sanırsın o bana değil, ben sarktım buna. Sonra da çat diye engeli bastı.İddia ediyorum ki geneli üste çıkar.
Kıza karşı fazla yumuşak adam bence de.
Kızım başak bilirim ne fenasıniz yuurrrruuuuu yazan mübarek olsunAslan etkili başağım son nefesime kadar
Bana da öyle geldi. Adı tam konmamış olsa bile, bir tür ilişki var, o kesin. İster takılmaca, ister tam teşekküllü sevgililik. Ama bir şey var, kesin.İliskisi var bunlarin
Bence kız adama aşık ama adam bunu kullanıyor ha ne dersin?Bana da öyle geldi. Adı tam konmamış olsa bile, bir tür ilişki var, o kesin. İster takılmaca, ister tam teşekküllü sevgililik. Ama bir şey var, kesin.
Kızın adama karşı boş olmadığı hissiyatını ben de aldım. Nasıl desem bir taraf daha bir düşmüş, o da kız. Ama adam da bomboş değil bence. Eşinden vazgeçecek kadar değil, ama risk alacak kadar var bir ilgi.Bence kız adama aşık ama adam bunu kullanıyor ha ne dersin?
Aksam ki msjlardan sonra 2 kere boşaldım lafinin baska bi izahi ypk yani, bu kiz olan bitenin hepsini anlatmiyo konu sahibine, maksat adami bosatmakBana da öyle geldi. Adı tam konmamış olsa bile, bir tür ilişki var, o kesin. İster takılmaca, ister tam teşekküllü sevgililik. Ama bir şey var, kesin.