Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Ama bak sen rahat davranmamışsın.
Arkadaşımın babası tarafından elle tacize ugradım ben de lisedeyken.
Degil adamla konuşmak apartmanlarının önünden dahi geçmek durumunda kalsam saga sola bakıp hızlı hızlı yürürdüm hatta koşardım.
Burada kız çok rahat.
Eve girip çıkıyor.
Mesajlaşmalar var.
Evet doğru, irtibatı kesmemiş hiç. Üstelik o yetişkinken olmuş dediğine göre, gayet kolay bir şekilde mesafe koyar, bunlara müsaade etmezdi, aksine görüşmeye konuşmaya devam etmiş Bende zaten o yüzden bir çok ihtimal olduğunu, konu sahibinin eşinin telefon kayıtlarına ulaşması gerektiğini, o kızın söylediği her şeyi ispat etmesi gerektiğini yazdım. Bunlar da hem fikiriz zaten. Ama yüzde yüz kız yalan söylüyor da diyemiyorum, bu yüzden konu sahibinin emin olmasını, elinde delil yokken fevri karar vermemesini tavsiye ederim.
Bazen hiç bir şey göründüğü gibi olmuyor, altından tahmin edemeyeceğimiz bir şey çıkabiliyor. Hüküm vermeden önce enine boyuna araştırması, eşini ve kızı gözlemlemesi lazım

Esiniz ilk yazismada gayet normal konusmus kizin dedigi gibi olsa ilk konusmada herseyi alenen konuşması gerekmez mi

Erkekler sadik bile olsalar bi kadin yazarsa bi bosluga dusebilir simdi o kiz esinize bir kac sefer daha yazacak esiniz belkide bi bosluga dusup baska seyler yazacak bos yere yuvaniz yikilacak bence bu durumu esinizle konusun bu sacma oyunada bi son verin

Ne diyon bacım ya :kusmuk:

Kızlar konuyu takip ediyorum da bir yeri mi atladım beni bi aydınlatın?

Ses kaydında "mesajlaşmalardan sonra 2 kez rahatladım" diye bir şey söylemiş konu sahibinin kocası. Benim anlamadığım mesajlarda adamın rahatlamasına ortam hazırlayacak konuşma falan mı vardı?
Konu sahibi eşim temkinli konuşmuş mesajlarda demişti. Acaba bu komşu kızı işine gelen konuşmaları ayıklayıp mı atıyor?

Allah icin ilk mesajimi bi daha okurmusunuz nerde oyle bi cumle kullanmisim
Erkekler sadik bile olsalar bi kadin yazarsa bi bosluga dusebilir simdi o kiz esinize bir kac sefer daha yazacak esiniz belkide bi bosluga dusup baska seyler yazacak bos yere yuvaniz yikilacak
Laf ebeliği yapmayın artık. Boşluğa düşeni affedin demek bu mesaj. Gayet açık yazmışsınız

Kızlar konuyu takip ediyorum da bir yeri mi atladım beni bi aydınlatın?

Ses kaydında "mesajlaşmalardan sonra 2 kez rahatladım" diye bir şey söylemiş konu sahibinin kocası. Benim anlamadığım mesajlarda adamın rahatlamasına ortam hazırlayacak konuşma falan mı vardı?
Konu sahibi eşim temkinli konuşmuş mesajlarda demişti. Acaba bu komşu kızı işine gelen konuşmaları ayıklayıp mı atıyor?
Mesajlarda yok ama adamın zihni b.k çukuru. Kız bana yazdı şöyle de yapar böyle de diye düşünmüş durmuş işte. Duramamış hatta.

Kız saf ve ürkek olabilir.Eşiniz de bunu hissetmiş olmalı ki yıllarca şansını denemiş ve faydalanmak istemiş olabilir.Kızın ilk yıllarda söylememesini gayet normal görüyorum. Sizi tanımıyor , nasıl tepki vereceğini bilmiyor olabilir. Bazı insanlar kaybetmeyi göze alamadığından eşlerinin sevgililerinin bu tür yönelimlerini bildiği halde ilişkilerini, evliliklerini sürdürmeye devam ediyor. Öte taraftan beklemede kalın, çaktırmadan delil toplayın, sabırlı olun… kızın duyguları olduğunu varsayarsak böyle bir durumda eşiniz de iletişim kurmaya çalıştığı için yine sıkıntılı …

Kız saf ve ürkek olabilir.Eşiniz de bunu hissetmiş olmalı ki yıllarca şansını denemiş ve faydalanmak istemiş olabilir.Kızın ilk yıllarda söylememesini gayet normal görüyorum. Sizi tanımıyor , nasıl tepki vereceğini bilmiyor olabilir. Bazı insanlar kaybetmeyi göze alamadığından eşlerinin sevgililerinin bu tür yönelimlerini bildiği halde ilişkilerini, evliliklerini sürdürmeye devam ediyor. Öte taraftan beklemede kalın, çaktırmadan delil toplayın, sabırlı olun… kızın duyguları olduğunu varsayarsak böyle bir durumda eşiniz de iletişim kurmaya çalıştığı için yine sıkıntılı …
Gelişmeleri yazmış. Bu kızın saf olduğuna ürkek olduğuna hala inanıyor musunuz?

Bugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem

Konu sahibi arkadaşım sakın üzülme ve güçlü ol... Bebeğini düşün. Eşinle de aile büyüklerinle beraberken konuş bu konuyu. Sakın yalnız başınayken konuyu açma... Terbiyeni ahlakını bozmadan sana yakışanı yap. Allah yardımcın olsun. Her işte bir hayır vardır..

X