• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başıma gelenler

Konuya destek veren yorum yazmak isterdim ama üslubunuz çok yıkıcı. Size yardımcı olmak için bilgilendirme yapmak isteyen kişileri terslemişsiniz. Yine de sizin için iyi dileklerde bulunmuşlar. Bu kadar fevri olmak iyi değildir. Yine de siz bilirsiniz.
benim uslubum mu?kime ne hakaret etmişim ki uslup diyorsunuz ? pardon da kime uslup hatası yaptım? bana arkadaşım diyen birine tabiki de gereken cevabı veririm mesajın devamın da ayak oyunu vs yazmış birine. ayrıca size ne? milleti korumaya mı geldniz?
ayrıca konu ne sizne diyorsunuz, yoksa tavsiyeniz yazmak zorunda değilsiniz.
akıllıca düzgün mesaj yazanlar var, onlar alınmıyor da siz niye alındınız :)

Sanırım özel okulda çalışıyorsunuz. Doktora fikrinizi keşke netleşmeden söylemeseydiniz. Daha siz bile karar vermemişsiniz sonuçta. Bazı branşlarda çok sıkıntılı olabiliyor çünkü okul size izin vermek istemiyor vs. Onlar sizi çıkarırsa tazminat öderler siz de haziran 2023e kadar başka okulla anlaşırsınız artık başka yapacak bir şey yok
yukarı da bahseden biri vardı "ayak oyunlarına" kurban edilmiişim :KK70: tecrübeli arkadaşlar sağolsun direk yazmış ayak oyunlarını bilmiyorsun diye :D ne diyim ALLAH bildirmesin böyle oyunları :)
ben anladım bu yerler siz kendinizi geliştirdikçe daha fazla maaş daha fazla statü için sizin daha fazla maaş almanız gerektiği için istemiyorlr. hangi kurum devletteki parayı verecek ki oysa ki onlardan daha fazla çalışıyoruz.
ALLAH ÇOK BÜYÜK. hakkım kimse de kalmayacaktır.

yukarı da bahseden biri vardı "ayak oyunlarına" kurban edilmiişim :KK70: tecrübeli arkadaşlar sağolsun direk yazmış ayak oyunlarını bilmiyorsun diye :KK70: ne diyim ALLAH bildirmesin böyle oyunları :)
ben anladım bu yerler siz kendinizi geliştirdikçe daha fazla maaş daha fazla statü için sizin daha fazla maaş almanız gerektiği için istemiyorlr. hangi kurum devletteki parayı verecek ki oysa ki onlardan daha fazla çalışıyoruz.
Yanlış yorumluyorsunuz.
Daha fazla maaşı hakeden (deneyim başarı çalışma disiplini vs) sözleşme sırasında bunu da çatır çatır istiyor. Doğuda küçük bir şehir için durumlar şu şekilde:
Eşim x öğretmen kesin bu yıl 15 bin isteyecek diye stres olmuştu. X öğretmene ne istese verecekler kurum da öğretmen de biliyor bunu.
Buna karşın y öğretmen ise asgari ücretin bir tık üzerinde bir ücrete anlaştı. Hem de öğretmen hemen kabul etti. Her iki taraf da birbirini tanıyor alternatiflerini biliyor.
Ayak oyunlarını da yanlış anlamışsınız. İş dünyasında böyle şeyler olur karşılıklı net olmanız gerekir. Sadece eğitim sektörü değil tüm sektörler böyledir. Net olmadığınızda ayak oyunları başlar. Kurumda başarınız çalışmanız iş arkadaşlarınız tarafından da takip edilir. Kurumunuz sizin başka yerlerle görüştüğünüzü bile düşünmüş olabilir. Anlaşma olmamış. Bir dönem o görüşmeler yapılır ve biter anlamak istemiyorsunuz ama öyle.
Bir kurumun kampüs yöneticisi olan birinin deneyimlerinden çıkarım yapmak istemiyorsanız yaşayarak öğrenirsiniz o halde.

yukarı da bahseden biri vardı "ayak oyunlarına" kurban edilmiişim :KK70: tecrübeli arkadaşlar sağolsun direk yazmış ayak oyunlarını bilmiyorsun diye :KK70: ne diyim ALLAH bildirmesin böyle oyunları :)
Aslında özel sektörde başarı esastır. Devlette herkes eşit maaş alır ama özelde başarılı öğretmenin maaşı daha yüksektir. Benim annem babam devletten emekli olup özelde çalıştılar ikisi de transfer ücretlerine varana kadar alıp okul değiştirirlerdi. Tabi bu 90lı yıllarda böyleydi ama şu anda da özel okullar piyasanın başarılı öğretmenlerini araştırır bulur ve onları daha yüksek ücretle almak ister. Bence tecrübe açısından öyle düşünmeyin siz kazanabildiğiniz tecrübeyi kazanın o size kardır. Özel okul başarılı öğretmenin de öğrencinin de peşinden koşar çünkü onlarlaisim yapacak reklam yapacak.

Aslında özel sektörde başarı esastır. Devlette herkes eşit maaş alır ama özelde başarılı öğretmenin maaşı daha yüksektir. Benim annem babam devletten emekli olup özelde çalıştılar ikisi de transfer ücretlerine varana kadar alıp okul değiştirirlerdi. Tabi bu 90lı yıllarda böyleydi ama şu anda da özel okullar piyasanın başarılı öğretmenlerini araştırır bulur ve onları daha yüksek ücretle almak ister. Bence tecrübe açısından öyle düşünmeyin siz kazanabildiğiniz tecrübeyi kazanın o size kardır. Özel okul başarılı öğretmenin de öğrencinin de peşinden koşar çünkü onlarlaisim yapacak reklam yapacak.
siz piyasadan cook uzaksınız, bi öğretmen gruplarının olduğu telegramlara girin bakalım nasıl özel okular var. her okul asla böyle değil ama orada yazılanlar size net fikir verir :)

siz piyasadan cook uzaksınız, bi öğretmen gruplarının olduğu telegramlara girin bakalım nasıl özel okular var. her okul asla böyle değil ama orada yazılanlar size net fikir verir :)
Aslında uzak da değilim,ben iyi okullarla haşır neşir durumdayım sadece,mahalle arası villadan bozma okulları tanımam, annem babam öğretmendi,şimdi onların çevreleriyle görüşüyorum. Siz de iyi okullarda çalışırsanız hem kendinize yatırım olur hem de zevkle çalışırsınız. Branşınızı bilmiyorum ama kadrolu olmayıp da sözleşmeli olarak ders başına para alan öğretmen arkadaşlarım da var,oğlumun okulunda çocuk başına para alan kurs hocaları da var mesela,hepsi devletteki yaşıtlarından daha fazla kazanıyor. Ki aslında konu çok kazanmak da değil,kendini geliştirmek bana göre. Siz de birkaç yer ile görüştüğünüze göre demek ki idealist ve başarılı bir öğretmensiniz,bence kendinize katabildiğinizi katın,ileride akademik kariyer de yaparsınız on numara olur.

Aslında uzak da değilim,ben iyi okullarla haşır neşir durumdayım sadece,mahalle arası villadan bozma okulları tanımam, annem babam öğretmendi,şimdi onların çevreleriyle görüşüyorum. Siz de iyi okullarda çalışırsanız hem kendinize yatırım olur hem de zevkle çalışırsınız. Branşınızı bilmiyorum ama kadrolu olmayıp da sözleşmeli olarak ders başına para alan öğretmen arkadaşlarım da var,oğlumun okulunda çocuk başına para alan kurs hocaları da var mesela,hepsi devletteki yaşıtlarından daha fazla kazanıyor. Ki aslında konu çok kazanmak da değil,kendini geliştirmek bana göre. Siz de birkaç yer ile görüştüğünüze göre demek ki idealist ve başarılı bir öğretmensiniz,bence kendinize katabildiğinizi katın,ileride akademik kariyer de yaparsınız on numara olur.
çok teşekkür ederim, beni anlamanız bile moral oldu :)
dediklerinize katılıyorum

Kızlar selam;
gecen yıllardan beri devam ettiğim kurumdaydım(mesleğimi söylemeyeyim çünkü deşifre olsun istemiyorum), yıllık izne çıktık bayramdı vs derken kurumum benle önümüzdeki yıl içim görüşme yaptı 2 kere.
birincisi gayet uygundu ve benim kalmam için ısrarcılardı hatta imzayı atalım desem atacaklardı ( ben gelmeden yeni sözleşmenin çıktısını almışlar onu gördüm.) sonra ben olumsuz bir şey demedim sadece önümüzdeki yıllarda akademik hedefimin olduğu bir doktora planını söyledim(daha başvurular bile yapmadım sadece ilerde dedim), daha önce de akademik çalışmalarımı bir işte çalışıyorken yaptım ve bunu çalıştığım kurumlar bilirler, hatta en başında da derler izin veremeyiz diye ben de işimi etkilemeyecek şekilde sürdürdüm bu zamana kadar.
sonraki görüşme de maaş konusuldu iyyidi, yani insan problem olsa anlar değil mi? sözleşme yenilemeyeceğin insanı çağırmazsın 1.görüşemeye değil mi?
son görüşme de bana yolları ayıracaklarını söylediler, sebebini de üstü kapalı zaten böyle olması gerekiyordu tarzında söylediler, madem böyle olması gerekiyordu ne diye ilk görüşmede her şey hazırdı sözleşmeyi imzalamamı beklediler?
kızlar nasıl şok oldum. yani ben burada devam edicem diye gelen teklifleri reddettmiştim.
ben buraya çok emek verdim uykusuz hasta annem hastanede olduğunda bile işimi aksatmadan geldim, izin alamadım çünkü aşırı yoğun tempo var ve insanlar bunu yüzüme vurmasınlar diye izin almadım, tuvaletlerde ağladım yine de kimseye bir şey demedim, gece sinir-stresssten uyuyamadım yine de bir şey demedim ama onların bana bu dediği beni çok üzdü. bir de diyorlar ki siz çok iyisiniz illaki bir yer bulursunuz.
Kızlar hak adalet mi? ben bana iş geldiği zaman ayrılamadım tazminat öderim yoksa diye onların bunu yapmasına çok üzüldüm. arkadaşlarım sağolsun çok destek oluyorlar yeni başvurular elbette yapıyorum ama ailemle daha konuşamadım yaşlı başlı insnlara böyle dertleri açıklamak ben den daha çok üzülüp takıyorlar onlar üzülüp panik olunca ben daha ruhsal olarak yıpranıyorum.
üzüntüden nasıl yazdığımı bilmiyorum,affedin
Var ne yazık ki böyle yerler boşuna kendinizi üzmeyin olmuyorsa vardır bir hayır Allah size daha güzel kapılar açacaktır. Benzer durum benim de başıma geldi çalıştığım kurumla sözleşme imzalayacakrım hamile olduğumu öğrenince vazgeçtiler biranda her şeyim tüm planlar alt üst oldu çalışmak zorunda olduğum bir dönemde bunu yaptılar bir de. Allaha havale ettim insanların ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı ama yapılıyor ne yazık ki. İnşallah en kısa zamanda çok daha iyi bir iş bulursunuz 🙏🏻

Var ne yazık ki böyle yerler boşuna kendinizi üzmeyin olmuyorsa vardır bir hayır Allah size daha güzel kapılar açacaktır. Benzer durum benim de başıma geldi çalıştığım kurumla sözleşme imzalayacakrım hamile olduğumu öğrenince vazgeçtiler biranda her şeyim tüm planlar alt üst oldu çalışmak zorunda olduğum bir dönemde bunu yaptılar bir de. Allaha havale ettim insanların ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı ama yapılıyor ne yazık ki. İnşallah en kısa zamanda çok daha iyi bir iş bulursunuz 🙏🏻
ne güzel demişssinz "biranda her şeyim tüm planlar alt üst oldu çalışmak zorunda olduğum bir dönemde bunu yaptılar bir de. Allaha havale ettim insanların ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı "
insnaların ekmeğiyle bu kadar oynanan bir yer için üzülmüyorum gerçekten işe ihtiyacım olduğu için üzülüyorum. ortada kalmak cok sıkıcı, iş bulunca gececektir eminim ama şuan tek düşündüğüm şey bu.
size de geçmiş olsun, desteğiniz için teşekkür ederim.
rabbim evladınıza sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin :)

benim uslubum mu?kime ne hakaret etmişim ki uslup diyorsunuz ? pardon da kime uslup hatası yaptım? bana arkadaşım diyen birine tabiki de gereken cevabı veririm mesajın devamın da ayak oyunu vs yazmış birine. ayrıca size ne? milleti korumaya mı geldniz?
ayrıca konu ne sizne diyorsunuz, yoksa tavsiyeniz yazmak zorunda değilsiniz.
akıllıca düzgün mesaj yazanlar var, onlar alınmıyor da siz niye alındınız :)

Umarım meslek hayatınızda da böyle hırçın değilsinizdir yoksa hiç bir yerde tutunamazsınız.

Neyse sizi bloklayacağım. Konularınızı da yorumlarınızı da görmek istemiyorum bu forumda.

Iyi forumlar

ne güzel demişssinz "biranda her şeyim tüm planlar alt üst oldu çalışmak zorunda olduğum bir dönemde bunu yaptılar bir de. Allaha havale ettim insanların ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı "
insnaların ekmeğiyle bu kadar oynanan bir yer için üzülmüyorum gerçekten işe ihtiyacım olduğu için üzülüyorum. ortada kalmak cok sıkıcı, iş bulunca gececektir eminim ama şuan tek düşündüğüm şey bu.
size de geçmiş olsun, desteğiniz için teşekkür ederim.
rabbim evladınıza sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin :)
Amin çok teşekkür ederim 🙏🏻 başta çok üzüldüm gerçekten en çok paraya ihtiyacımız olduğu dönem bebek gelecek 4 yaşında oğlum var o kreşe devam etmek zorunda falan bir sürü sıkıntı var şuan hamileyim diye hiçbir yer işe almak istemiyor. Başta çok sıkıldım ağladım üzüldüm ama her şey olacağına varır kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir sizde hiç sıkıntı yapmayın gerçekten öyle yerler için değmiyor. Dua edeceğim size de rabbim karşınıza daha hayırlı huzurla çalışabileceğiniz bir yer çıkartsın inşallah 🙏🏻

Umarım meslek hayatınızda da böyle hırçın değilsinizdir yoksa hiç bir yerde tutunamazsınız.

Neyse sizi bloklayacağım. Konularınızı da yorumlarınızı da görmek istemiyorum bu forumda.

Iyi forumlar
burada o kadar kişi yorum yapmış hepsi gayet güzel laf sokmadan bir şeyler yazmış, onlara ters tek bir lafım bile olmamış.
ama siz ve diğer kişi böyle laf sokarak bir şeyler yazınca ben tepki verince suçlu oluyorum? siz ne yazdığınızı okuyor musunuz? bu yorumunuza teşekkür mü etmeliyim? önce kendinize bakıni bu kadar insan kötü bir şey anlamıyor bi siz anlıyorsunuz sonra burada bana sallıyorsunuz.
rica ediyorum siz yazmayın zaten ben size yazmadım bile :D

Amin çok teşekkür ederim 🙏🏻 başta çok üzüldüm gerçekten en çok paraya ihtiyacımız olduğu dönem bebek gelecek 4 yaşında oğlum var o kreşe devam etmek zorunda falan bir sürü sıkıntı var şuan hamileyim diye hiçbir yer işe almak istemiyor. Başta çok sıkıldım ağladım üzüldüm ama her şey olacağına varır kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir sizde hiç sıkıntı yapmayın gerçekten öyle yerler için değmiyor. Dua edeceğim size de rabbim karşınıza daha hayırlı huzurla çalışabileceğiniz bir yer çıkartsın inşallah 🙏🏻
çok çok teşekkür ederim, iyi niyetiniz için :)

Öğretmensiniz sanırım bende öğretmenim bu arada o yüzden çok iyi anlayabiliyorum sizi
asıl mesleğim artık bu değil :)
insanlar dışarıdan çok güzel yorumlar yapıyorlar bilip bilmeden ah bir de bize sorsalar? bizim yaşadığımız çektiklerimiz çok kolay yargılanıyor.

asıl mesleğim artık bu değil :)
insanlar dışarıdan çok güzel yorumlar yapıyorlar bilip bilmeden ah bir de bize sorsalar? bizim yaşadığımız çektiklerimiz çok kolay yargılanıyor.
Haklısın doğru söylüyorsun. Bende doğumdan sonra başka iş yapıcam daha da yapmam bu mesleği yetti bu kadar yıl yaptığım 😊

Back