- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
- Konu Sahibi dertlikadin
-
Bir sey var demedim sakin olun sadece yanlis anlayan birisine izah ettim15 yaşında anne oldum. Okudum. Memur oldum. Atandım. Oğlumu 15 yaşında kucağıma aldım. Aşk evliliği yaptım. Kimseyi dinlemedi. Ama alkol illetinden kurtulmadi anlaşmalı olarak ayrıldık. Ne var bunda evet. Orada yasimin 24 lü yaşlarda gibi durduğundan bahsediyorum. Tabiki yaşım 23 değil 31 yaşıma gircem n sadece küçük duruyorum.
Bizim onla bu birliktelikten sonra ki yazismalar var. Mesela diyor ki sanà bi kez daha aşık oldum. Seni benden ölüm ayırır. Dünyayı yakarım yine benim karım olacaksın. Bende pismanim diyorum. Böyle konuşma. Olmaması lazımdı diyorum. Oda yapacak bişi yok üzülme. Sen benim namusumsun. Gibiii. Bu tarz konuşmalar oluyor aramızda günlerce. Bunları ilk günden silmemiş hiç. Zaten bi tanesini okutsa benim onunla yattığımı ispat eder. Bunları ekran görüntüsü alıp alıp bana atıyor. Şerefsiz benle yattin. Neyimi begenmedin ayrılıyorsun. Namus bu kadar basit Mi sana. Kim Kaç tane var elinde benim gibi kullandığın gibi şeyler söylüyor. Ben senin yalanların için seni istemiyorum diyorum midem bulandı bir aydır duymadığım kalmadi diyorum. Kendini de parçalara ayirsan. Polise de gitsen. Ben olmedikce peşindeyim diyor. Benden beni öldürerek kurtuluesin diyor.
Bence sizi asıl üzen adamın sizinle ilgili böyle çirkin birşeyi ailenize çocuklarınıza anlatması.tabiki kanıtlayamaz ama sizin içinizdeki vicdan azabı ve sevdiklerinizin önünde böyle itham edilmek sizi üzüyor.polisi var kanunu var illaki şikayet edilir ama insan yerin dibine girer iftira atıyor bile diyemez.allahım herkesi iyi insanlarla karsılastırsın.
kızım senin gözün kör mü dedi. Bi suna bak bi kendine dedi. Ama ben yakışıklı aramıyorum anne çok düzgün bi insan dedim. Kızım yapma dedi hiç uyumlu değilsiniz dedi.
Allah seninde yardimcin olsun senindeKonu dışında herşeye laf yazılmış..yani bi kere de konuya yorum yapsanız.. aynı derdin daha kötü durumu başımda daha beteri Allah kolaylıklar versin.tayin iste git brnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?