• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Basenlerini Yok Etmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi lost
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
kaydirigubbakcemile4ya bende denedim ama senn gibi 700 lere çıkmadım 50şer tane vuruyodum hiçbişeye yaramamıştı hem de 1 ay yaptm..
dur bende senn gibi uçayım 1000 2000 3000

naparsam yapim basen bölgem incelmiyor benim 50 kiloyken bile üstüm çok ince oluyor ama basenlerim yüzünden 40 beden giyiyorum pantolunu :(

bu konudahiç bişey tek basına yaramıo bence. benmde klo problemim yok ama basenlerim kalındı keşfettiğim bitkisel yağ karısımı var onu sürüp streçle sarıodum tabiki hareket etmek gerek cok güzel bi sekilde sıkılastı ve görüntüsü daha ii durumda sositososito

ardıç, portakal, lahana, çilek bide jojoba koydum. ardıç yagı terleme yoluyla yağların dısarı atılmasında etkiliymiş portakal selülite iyi çilek cildi sıkılastırıo jojoba da cilde iyi gelio bunları bi şişeye koyup kullanmadn önce calkala masajla sür basenlerine streçle hareket etmeye çalıs nasıl terlediğini ve sıkılasmaya basladıgının görüceksin insallah sendede işe yararkaydirigubbakcemile5

off off bu can sımıtlerınden mende mektem arkadaslar
strecı nasıl sarıyorsunuz toplanmıyomu

SONRA YIKA CNM ÖZELLKLE YOSUN SABUNU AL LıFLE ıYıCENE SÜRTEREK YIKAYABLıRSıN CNM YIKAMAZSAN KOKAR VALLA kaydirigubbakcemile3

ya insan kime güveneceğini şaşırıyo amaalsanaalsanasmile bende duvara vurmaya başlamıştım sonra televizyonda yok bilmem lifleri zederler kasları şöyle yapar yağları böyle yapar diye çıktı konuştu biri yine bıraktım bende :umursamaz:

ben kalçamı duvara vurmanın faydasını gördüm denemek isteyene tavsiye ederim evden çıkmadan televizyon karşısında bile rahatlıkla yapabilirsiniz test edildi onaylandı ilk günler her kalça 100 kere daha sonra 200 300 ne kadar yapabilirseniz cidden düzenli yapınca faydası oluyor ben sabah birde yatmadan önce yaptım

Ne kadar sürede işe yarıyo?

bu kadar fazla vurulması sağlık ve damarların zedelenmesi açısından iyi değilmiş kızlar.. 10la başlayıp en fazla 40 a kadr çıkartmak gerekiyomuş..

1 aydır günlük 1.5 saat pilates yapıyorum yediklerime de çok dikkat ediyom ne bilim 3 lt su yeşilçay vs. ama basen bölgem sadece 1cm erimiş canım çok sıkkın mafoldumben

ya insan kime güveneceğini şaşırıyo amaalsanaalsanasmile bende duvara vurmaya başlamıştım sonra televizyonda yok bilmem lifleri zederler kasları şöyle yapar yağları böyle yapar diye çıktı konuştu biri yine bıraktım bende :umursamaz:

İlahi Cerry duvara vurulur mu hiç?kaydirigubbakcemile3

kızlar yok bunların kurtuluşu ya. büyük popo seven erkeklerden bulucaz yapcak bısey yok :) 55 kıloyum ama benımde basenlerım cıkık. ne yaptıysamda erımedi. çözüm bulamadım. bulan olursa yazsın bari :)

Twister denilen bir alet var, tam bir popo ve üst baldır düşmanı, twister videolarını googledan aratın, nereleri çalıştırdığını çok iyi anlayacaksınız.Kendimde kullandım 2 yıl kadar büyük basen ve popo için bence birebir.

kızlar bende kendimi bildim bileni hep dikkat ederim yediğime ve aralıklı da olsa sürekli spor yapmaya çalışırım.ya spor salonu ya yürüyüş ya da evde koşu bandı.. zamanında 10 kilo vermiştim ve basenlerim eskiye göre azalmıştı baya, günlük 45 dk yürüyüş yapıodum ama artık kilolarım sabitledi özellikle basenlerim ne yaparsam yapayım erimiyorlar resmen bir yağ tabakası napmam gerekiyor artık bilemiyorum. sporla da erimiyor artık.. heralde kalıplaştılar hareketlilik gerekiyor..lenf drenaj hakkında bikaç iyi şey duydum bunun hakknda bilgisi olan var mı bölgesel incelme de baya etkili oluyor diyorlar da..lenf drenaj masajı yaptıran varmı acaba?

Arkadaşlar aranızda basen için inceltici krem kullanan var mı?işe yaramayan ürünleri almayız en azından.

diyetisyene gidicem sonra spor komplexsne yazılcam bakalım elmi yaman basenlermi ! allah topunun kökünü kazısın !!!!!!!!!!!!!!! ayy nefret ediorm yaaa :S:S:S

Back
X