Basenlerim

dr.kelebek

Love '',
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
43
0
Merhaba Mart ayından beri başladım başlayacagım dediğim diyetime bugun itibariyle başlamaya karar verdim arkadaşlar buraya yazıyorum ki yazılı bi belge olsun
Bel çevrem 68 Basenlerim 105 ölçtüm artık çok üzülüyorum bu duruma ben:KK43:
yaz geldi alışverişe gidemiyorum pantolon denemekten çok korkuyorum çirkin görünüyor çünkü alt bacaklarım ipince :KK43:

ebru şallı nın selülitsavar'ını yapmaya karar verdim hergün yarım saat. ve 45dk-1 saatlik yürüyüş günde..
ek olarak kendime diyet olarak:
sabah: 2 kepek ekmeği bi ince dilim peynir 4 zeytin (haftasonları ek olarak yumurta sarısı)
öğle:sebze yemeği + 1 dilim ekmek
akşam:ekmeksiz çorba
gece:çok acıkırsam 1 elma
ara öğünlerde eti formlarla idare ederim diye düşünüyorum.
ve tabi 2 litre su günlük + her gün maden suyu + yeşil çay(şekersiz)

sizinde eklemek istediginiz destek olacagınız veya benim durumumda olanlar var mıı

bukadar dert edecek kadar basenli değilsinki sen 105 gayet normal hatta şık bile duruyor benimde sanırım 100 ama ben biraz daha olmasını isterdim çünkü çok seviyorum herşeyi daha çok yakıştırıyorum kendime basenlerim çıkınca

ayni olculerde sayiliriz benim basenim 107 gobekim 70 :KK70: valla bende hergun leslie yuruyus ardindan callanetic yapiyorum 8 dk likta burdan indirdim gobek eritme... yemeklerimide kismiyorum kisinca daha cok yemek istegi geliyor bana durduramiyorum kendimib:))) zaten bogazima duskunum :KK70: ama az az yiyorum ve cok su iciyorum 3 litre ve mineralli su.... yesil cayi biraktim gibi bisi oldu artik aklima gelmiyor :) ins cabuk veririz kilo/ ama diyet yerine sinir koy kendine elma cok ye cok yararli ara ogunlerde cokda tok tutuyor. yemekleri az az ye spor yap :))

ayni olculerde sayiliriz benim basenim 107 gobekim 70 :KK70: valla bende hergun leslie yuruyus ardindan callanetic yapiyorum 8 dk likta burdan indirdim gobek eritme... yemeklerimide kismiyorum kisinca daha cok yemek istegi geliyor bana durduramiyorum kendimib:))) zaten bogazima duskunum :KK70: ama az az yiyorum ve cok su iciyorum 3 litre ve mineralli su.... yesil cayi biraktim gibi bisi oldu artik aklima gelmiyor :) ins cabuk veririz kilo/ ama diyet yerine sinir koy kendine elma cok ye cok yararli ara ogunlerde cokda tok tutuyor. yemekleri az az ye spor yap :))

ben basenlerimi değilde göbeğimi eritmek istiyorum ama basnelerimde etkilenir die korkuyom çünkü göbek hareketi yapınca nedense basende gidio gibi gelio gözüme

ben basenlerimi değilde göbeğimi eritmek istiyorum ama basnelerimde etkilenir die korkuyom çünkü göbek hareketi yapınca nedense basende gidio gibi gelio gözüme

keske oyle bisi olsa :KK70: valla gitse su basenlerimde hepsini ayri ayri calistirman gerekiyor ki:) bu siteden aldim zaten ben 8 dklik gobek eritme videosunu valla hic bacak calistirmiyorlar 8 dakkikada o kadar cok gobek hareketi yapiyorsunuz ki eminim ki 10 gunde faydasi gorulur ben daha yeni basladim 2 gun oldu.... ben butun hepsi gitsin derdindeyim :)

keske oyle bisi olsa :KK70: valla gitse su basenlerimde hepsini ayri ayri calistirman gerekiyor ki:) bu siteden aldim zaten ben 8 dklik gobek eritme videosunu valla hic bacak calistirmiyorlar 8 dakkikada o kadar cok gobek hareketi yapiyorsunuz ki eminim ki 10 gunde faydasi gorulur ben daha yeni basladim 2 gun oldu.... ben butun hepsi gitsin derdindeyim :)

ayy faydalımı o harketler banada sölesene o videoyu hemen istiyorum

aynen basenlerim çok fena ama emziriyorm diyet yapamam ben zayıflama kemeri aldım iki gün oldu bakalım inşallah yarar

valla o kemerden bende aldim ve hulalopta almistim masajli oturuyorlar evde :KK70: hic yapmiyorum daha dogrusu faydasi olmuyor yaaaa :S spor kadar icten etki etmiyor :KK43: vala leslie ile evde kosuyu dene istersen diyet yapma normal ye filan 3 mil yada 5 mil yap valla ter kana batiyorsun :KK70:

gobek eritme videosu burdan aldim http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/433295-8-dakikalik-gobek-eritme-hareketleri.html valla cok yararli hareketler tavsiye ederim sadece gobecikkk eriyor bacak istemiyrsan ... 8 dk sonucta istersen 2-3-4 set halinde zamanina gore istersen cogaltirsin....:)

canım çok teşekkürler
çok hareket var bu seferde göğüsler etkilenmese bari:KK1:
birinde bacakları çekio ama içe
basen etkilenmezmi öle
içinden bitanesini beğenip uygulayım bari

beni pek mutlu etmiyor canım leslie ile yürüyüşleri de deneyeyim bari malum şu yağmurla bitmek bilmiyor :)

canım çok teşekkürler
çok hareket var bu seferde göğüsler etkilenmese bari:KK1:
birinde bacakları çekio ama içe
basen etkilenmezmi öle
içinden bitanesini beğenip uygulayım bari

:)))))))))))))))))))))))))) valla onu cok iyi bilene sor bence ama burda ana kaslari calistiran sadece gobek kismi diye gorunuyor ve bende yapinca sadece gobek kisimlarim agriyoir diger taraflar etkilenmiyor bence hepsini dene. yada sen bilirsin begen icinden sec:KK70: yardimim kucukte olduysa ne mutlu bana:KK70:

valla o kemerden bende aldim ve hulalopta almistim masajli oturuyorlar evde :KK70: hic yapmiyorum daha dogrusu faydasi olmuyor yaaaa :S spor kadar icten etki etmiyor :KK43: vala leslie ile evde kosuyu dene istersen diyet yapma normal ye filan 3 mil yada 5 mil yap valla ter kana batiyorsun :KK70:

ya ablam aldıydıda ona faydası oldu baya bilmiyorumki yazda geldi olmadı bebişi allır çıkarım artık napim emzirdiğim sürece diyete girmem imkansız

ya ablam aldıydıda ona faydası oldu baya bilmiyorumki yazda geldi olmadı bebişi allır çıkarım artık napim emzirdiğim sürece diyete girmem imkansız

bebisle cikilir guzel de olur/ ama evde degerlendir yinede zamanlarini pc ye indir yinede arada yap yinede bende 6 aydir baslicam baslicam diyordum artik canima 3 gun once tak dedi baktim arastirdim anca basladim :KK70: bende bogazima duskunumdur ne yalan diyim :KK70: tutamam kendimi hele diyete girdim diyeyim valla daha cok yiyesim geliyor :KK70: azalttim yemeklerimi bol su iciyorum aksam 6 dan sonra yemiyorum napiyim yoksa tutamiyorum kendimi :KK70:

bebisle cikilir guzel de olur/ ama evde degerlendir yinede zamanlarini pc ye indir yinede arada yap yinede bende 6 aydir baslicam baslicam diyordum artik canima 3 gun once tak dedi baktim arastirdim anca basladim :KK70: bende bogazima duskunumdur ne yalan diyim :KK70: tutamam kendimi hele diyete girdim diyeyim valla daha cok yiyesim geliyor :KK70: azalttim yemeklerimi bol su iciyorum aksam 6 dan sonra yemiyorum napiyim yoksa tutamiyorum kendimi :KK70:

zaten akşamları kıstınmı bi güzel gider kilolar merak etme :)

Şu saatlerde çok acıkıyorum ben ne yesem ki diye düşün düşün püüüf:KK19:

yesil elma ye.. greyfurt ye.... yesil cay ic valla cok tok tutuyorlar daha aklima gelirse yazarim :KK70: ama meyve yine en mantiklisi yesil elma 1 saat kadar tok tutuyor yesil cayda acikinca ic :))) tarcinnli yapinca istahin cok kapaniyor yine bir yerde okumustum etkide ediyor dene yani

X