Sevgili arkadasim oncelikle durumuna cok uzuldum. Yani boyun kilon basenli olman bunlarda hicbir skinti yok asil onemli olan kendini sevmen ve insanlar buna izin vermiyorlar bu psikolojiyi ben de yasadim.
Senin tam tersin bir durumdayim omuzlarim genis kalcam dar erkek gibi bir fizigim var dumduz gidiyor. Dolayisiyla aldigim kiloyu da parmagimdan tut yanaklarima kadar heryerime aliyorum. Ben de 177 boyundayim 72 kiloyum.
Okuldan bi kiz bana boyumu kilomu sordu ve kac beden giydigimi sordu. 38 beden diye cevap verdim. Oha hayatta inanmam senden 3 cm kisayim 15 kilo zayifim ben naisl 38 giyiyorum yaa dedi pantolonuna bakicam dedi . Ben bozuldum haliyle yani ne demek pantolona bakman. Al bak dedim cok bilindik bi markanin pantolonuydu oyle kalip bollugu falan da soz konusu degildi yani. 38 bedeni gorunce bozuldu. Ben bu markadan bazen 40 bile giyiyorum dedi bozuldu iyice. Ben de altta kalmamak icin senin basenlerin var ondandir dedim. Yani ben kendimle cok bariskken ustume geldi ve ben de ister istemez cevap verdim.
Yani demem o ki sizin basenlerinize takmis bir erkege verilcem en guzel cevap bence sapik misin dir. Cunku dogal bisey degil yani ic arkadasinin basenine niye bakar bir erkek.
Ya da kendisi kalipsiz fiziksiz bi erkekse sen sanki biskolata erkegisin diyebilirsiniz. Kisaca lafinizi esirgemeyin benceml.
Bu arada basenli hanimlari cok kiskaniyorum gercekten biraz basenim olmasi icin neler vermezdim