basenlerim:( ve insanların acımasız yorumları..

bence lafını esirgeme utanırdı böyle desen. yoksa işin ucunu kaçırıp bir bayanla saçma sapan konuşmaya devam eder o. acayip sinir oldum adama :KK70:

çok güzel olur bazen ben de düşünüyorum onu ama hep işe geç kalıyorum :)
zaten bi daha böyle bi muhabbet açarsa vericem ağzının payını, sonuçta herşeyi geçtim kiloların flan diye konuşsa neyse basenlerin göbeğin filan diye konuşuyo terbiye sınırlarını aştı..
bakalım yürüyüş işini istikrarlı sürdürebilirim inşallah bende:)

zaten bi daha böyle bi muhabbet açarsa vericem ağzının payını, sonuçta herşeyi geçtim kiloların flan diye konuşsa neyse basenlerin göbeğin filan diye konuşuyo terbiye sınırlarını aştı..

inş yaparsın. kafaya koymuşsun zaten yarısı tamamdır :)

kim kardesyan mıdır nasıl yazılıyosa artık onu görmedin mi sen hiç bacım spor vs bunlar tabii ki çözüm ama ihtiyacın olan tek ve daimi çözüm özgüven kadının kalçaları yarım dünya gibi ama kendine olan özgüveniyle dünyada iri kalça modasını başlattı kilon gayet iyi kendini sıkma ve biri bir laf ettiğinde valla ben çok seviyorum kalçalarımı ama seninle bu muhabbete hiç giremicem ccanım yhaaaa de onlara :)

kim kardesyan mıdır nasıl yazılıyosa artık onu görmedin mi sen hiç bacım spor vs bunlar tabii ki çözüm ama ihtiyacın olan tek ve daimi çözüm özgüven kadının kalçaları yarım dünya gibi ama kendine olan özgüveniyle dünyada iri kalça modasını başlattı kilon gayet iyi kendini sıkma ve biri bir laf ettiğinde valla ben çok seviyorum kalçalarımı ama seninle bu muhabbete hiç giremicem ccanım yhaaaa de onlara :)
öyle dicem valla artık bende:)

herkesin vücut yapısı farklıdır..hele erkeklerin kadınlardan dahada farklıdır...sen hiç kafana takma..kendinle barışık ol..

etrafta patavatsız cahil çok.
kimsenin lafına bakma gerekirse küt diye de en zayıf noktalarından yapıştır cevabı.

kendin de rahatsızsan, bölgesel zayıflama sadece sporla olur.
kilon iyi çünkü boyuna göre.

oo sivri zekalıya bi bayanla heleki evli bi bayanla nasıl konuşacağını öğretmek lazım :KK67:
geriiiii bacım sen bizim topiklere gel hala zayıflıyoruz
diyat günlüklerine bak yardımcı olur herkez,
sormak istediğin olursa da sor
kocası takmıyor adama bak sapıkmıdır nedir
resmen taciz bu ya:KK62:

Squat basenleri küçültmez kalçayı kaldırır, bacakları da kalınlaştırma ihtimali var. Yanlış şeyler yapıp daha kötü hissetmeyin kendinizi incelemiyorum diye.

Troidiniz için tedavi görüyor musunuz?

Eşimin yeğeni henüz 20li yaşlarında çok kilolu olmamasına rağmen basen ve bacak problemi vardı. Plates yaparak 8 ayda 40 bedenden 36 ya indi. İnternette bir sürü plates videosu var, basen ve bacak için olanlardan indirin ve evde yapmaya başlayın. Düzenli yaparsanız fayda görürsünüz.

Öncelikle günaydın.Bundan 4-5 ay önce hiççç erimez sandığım basenlerimi erittim canım hiççç dert etme. Öncelikle sadece diyetle basen gitmiyor bunu bil. İkincisi sakın ama sakın merdiven çıkma. :KK20::KK20: Kesinlikle merdiven basen yapar. Spor yapamam diyorsun evde ip atla.Çok faydalı. Gidebileceğin her yere yürü. Protein ağırlıklı beslen. Ama öncelikle kendine güven. Ve insanların ne dediğine bakma. Duymazdan gel. :KK75::KK75: Sormak istediklerini her zaman sorabilirsin.

spora gitmeyi düşündüm kızlar ama şöyle bi durum var haftanın 6 günü çalışıyorum 8de ancak eve geliyorum, yemek yap ye topla filan saat 10 oluyo, haa bunlar bahane diyenler oldu şimdi de olucak ama işe gitmek için ve işten eve gelmek için yolda çok vakit geçiriyorum yani erken kalkıyorum spora gitsem ertesi sabah kalkamam yataktan, bide hastalığımdan dolayı çok çabuk yorulan bi bünyem var.. gerçi spora başlasam belki daha zinde olurum
sana bir tavsiye de vereyim arkadaşım

işyerinde pantolon giyiyorsan eğer paçalarını mümkün olduğunca ya ispanyol ya da boru paça tercih et

inan görüntüde büyük fark yaratıyor

biliyorum dar paça ya da skinny tür pantolonlar çok güzel ama basenleri olduğundan da belirgin ve geniş gösteriyor

gözlerde ister istemez oraya kayıyor

bir de basit bir hareket söyleyeyim sana yere yan yatarak makas hareketi yapabilirsin ama az filan değil 100 150 200 kez filan yap bu da güzel bir şekilde bacakları ve yanları inceltiyor bunun için extra bir zamana da ihityacın yok tv izlerken bile yapabilirsin

mesela ben 50 kilo halimde bile hafif basenliydim bunun kiloyla da alakası yok bence yapı meselesi biraz o yüzden hiç gocunacak bir durum yok bir daha laf eden olursa da ağzının payını ver yaa ne münasebet sessiz kalma sakınnn daha çok üstüne gelmesinler :stop::stop:

Squat basenleri küçültmez kalçayı kaldırır, bacakları da kalınlaştırma ihtimali var. Yanlış şeyler yapıp daha kötü hissetmeyin kendinizi incelemiyorum diye.

Troidiniz için tedavi görüyor musunuz?

Eşimin yeğeni henüz 20li yaşlarında çok kilolu olmamasına rağmen basen ve bacak problemi vardı. Plates yaparak 8 ayda 40 bedenden 36 ya indi. İnternette bir sürü plates videosu var, basen ve bacak için olanlardan indirin ve evde yapmaya başlayın. Düzenli yaparsanız fayda görürsünüz.

Evet Squat popo şekillendirme hareketidir ve basenleri de kalınlaştırır.

aynen öyleyim, üst beden 36 alt beden 40 42 o derece.. ve bacaklarımda kalın, dediğiniz gibi kilom çok fazla değil hatta 62 kilo civarındaydım, son 6 ayda evlenince yani düzenli hayat geç yemek yeme bide doğum kontrol hapı biraz kilo aldım :s
Beni begenen begendi herkes kendine baksin deseydin canim...
Bana bir arkadasim demisti ki kilo ver yoksa evde kalacaksin, benim de erkek arkadasim vardi o donem yani ki simdiki esim olur kendisi, ben de dedim ki, sen kilo al da sen bul koca :-)

canım işte öyle deseydim kompleksli filan diye düşüncekti çocuk gibi hareketler sergiliyolar bazen aa kızdı filan diye sinir etçekti beni.. yürüyüşe başlıcam otobüsten 2 durak erken inerek eve yürüyerek başlayabilirim sanırım :KK9:
aynenn
yürüyüş spor candır cannn
benim de ev ile durak arası en az 15-20 dk ve ben hergün toplamda 50 dk yürüyorum ve bu her yönden faydalı bir alışkanlık tavsiye ederim

göbek de mi var canımm
bunun için yeşil çay ve yoğurdu tek geçerim
dümdüz bir karının sırrı yeşilçay da
ama abartma günde en fazla 2 fincan içebilirsin

etrafta patavatsız cahil çok.
kimsenin lafına bakma gerekirse küt diye de en zayıf noktalarından yapıştır cevabı.

kendin de rahatsızsan, bölgesel zayıflama sadece sporla olur.
kilon iyi çünkü boyuna göre.
aslınd çok rahatsız değilim basenlerimden ama bacaklarımda kalın olunca her giydiğmi taşıyamıyorum o yüzden bacaklarımın incelmesini isterdim

ben bu kadının adını bile bilmiyordumm
taaa kiii erkek arkadaşım beni ona benzetene kadar :KK23::KK23:

ama çok şükür benim biryerlerim onun kadar iri değill :-):-)

X