Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım acaba nekadar zamandır yapıosun kosu bandıyla yuruyusu ve o bes cm kac ayda gıttı acaba ogrenebılırmyım bende yapıodum ıstedgm sonucu alamauınca pılatese basladım ama o da sonuc hala vermedı cıldırmak uzereymbende koşu bandı ile 5 cm erittim ama benim en zor eriyen bölgem.bu hareketi yapmaya yarın başlıcam.Şu an 95 bir ay sonra değişim ne olacak umarım sonuç alırım.
selamcanım. 2 kasımdan itibaren yapıtorum haftada 4 veya 5 gün diyet yapmıyorum ama ekmek hiç yemiyorum.hayatımdan çıkardım.159 boyum minyonum 62 kiloydum şimdi 59 bel bölgemde 78 di şimdi 69. ben ilk 1 ay 1dk 4 km hızla yavaş 2 dk 5.5 km hızla hızlı şekilde 40 dk yaptım. çok terletiyor. bir yerde öğrenmiştim ilk 1 ayda böyle çok hızlı verileceğini. ama çok yorucu . şimdi tempolu hızlı 5 km hızla sabit şekilde yürüyorum.Selam canım acaba nekadar zamandır yapıosun kosu bandıyla yuruyusu ve o bes cm kac ayda gıttı acaba ogrenebılırmyım bende yapıodum ıstedgm sonucu alamauınca pılatese basladım ama o da sonuc hala vermedı cıldırmak uzereym
Ya supersın canım masallah sana bende yapıcam ınsallah sevklendım senı duyunca:)cok tskederım cnm ınsallah sende ıstedgın kıloya ulasırsınselamcanım. 2 kasımdan itibaren yapıtorum haftada 4 veya 5 gün diyet yapmıyorum ama ekmek hiç yemiyorum.hayatımdan çıkardım.159 boyum minyonum 62 kiloydum şimdi 59 bel bölgemde 78 di şimdi 69. ben ilk 1 ay 1dk 4 km hızla yavaş 2 dk 5.5 km hızla hızlı şekilde 40 dk yaptım. çok terletiyor. bir yerde öğrenmiştim ilk 1 ayda böyle çok hızlı verileceğini. ama çok yorucu . şimdi tempolu hızlı 5 km hızla sabit şekilde yürüyorum.
1 yıl önce bende pilates yapmıştım ama boyun ağrılarım çok olduğu için bırakmıştım.
sağol canım:) yaptığım yöntem biraz zor ama işe yarıyor şimdi bende sıkılaştırcı hareketler uygulamaya başlıcam.Ya supersın canım masallah sana bende yapıcam ınsallah sevklendım senı duyunca:)cok tskederım cnm ınsallah sende ıstedgın kıloya ulasırsın
Insallah canım yaa hepımız ıstedıgımız kıloya ve goruntuye kavusuruz evet durmak yok canım devam:))sağol canım:) yaptığım yöntem biraz zor ama işe yarıyor şimdi bende sıkılaştırcı hareketler uygulamaya başlıcam.
umarım sende istediğin kiloya ve görüntüye kavuşursun.Durmak yok :)
ara ara bende bu hareketi yapıyorum hala düzenli yaptım değişme olmadı bence yürüyüş yap en iyisi o yürüyüşte vücudunun her yeri çalışıyor çünkü.Hem basenlerini toparlar hemde kalçanı yukarı kaldırır...Baslayali 3 hafta oldu santim incelme yok uygulama şeklini değiştirip yinede devam edicem bakalim fark olucakmi. Yapisti lanet şeyler gitmiyor ya moralin bozuluyor
Canim oglum 2 yasinda henüz çok ufak birakixak kimsemde yok yürüyüşe cikamiyorum bu yüzden kocisi kandirip yürüyüş bandi almam lazim ama araba sözü var bu yaz o yüzdende dile getiremiyorum :)) evde tepiniyim müzik falan acip belki faydasi olur :)ara ara bende bu hareketi yapıyorum hala düzenli yaptım değişme olmadı bence yürüyüş yap en iyisi o yürüyüşte vücudunun her yeri çalışıyor çünkü.Hem basenlerini toparlar hemde kalçanı yukarı kaldırır...
canim baya eski ama yazmak istedim 6 cm ne demek hem de 1 ayda supermis :) gercekten bu kadar inceldi mi simdi ne durumda basenlerin onerirsen ben de basliycamkızlar bu mesajı yazdığım tarihle bir ay sonraki tarih arasında 6 cm fark var. hergun yapıyorum hala ama enfazla 200 e çıkıyorum
arkadaşım gerçekten teşekkür ederim bu konuyu açtığın için. benki üşengeç hiçbir hareketi devamlı yapmayan bi insandım yazını okuyunca ogun başladım 2 haftada 3 cm inceldiğini gördükçe devam ettim ve ediyorum çok sağol
canim baya eski ama yazmak istedim 6 cm ne demek hem de 1 ayda supermis :) gercekten bu kadar inceldi mi simdi ne durumda basenlerin onerirsen ben de basliycam
Kac tane yapcan cnm beraber baslayalim istersenBugün başlıyorum bu harekete mesajım bulunsun :)