Aynen sen de Paylaşsonuçları paylaş canım mutlaka motive olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sen de Paylaşsonuçları paylaş canım mutlaka motive olalım
Ayyyy cok mutlu oldum 10 cm ne demek yaaa her gün mu yaptiniz kac tane yaptinizz kac cme düştü basenlerin cok umutlandim ben de yapiyorum ama bazen araya 3 4 gün giriyo sorun olur mu senceKızlar bende yapmıştım ama 1 ayda gitmediler.3 4 ayda müthiş fark etti.İlk başlarda bacaklarınınız yanana kadar yapın.Bende 10 cm falan fark etti resmen özellikle dıştan bakılınca şuan omuzlarımla eşit çünkü biraz abur cubura düştüm.Tekrar başlayayım akşam yazacağım buraya.
Ayyyy cok mutlu oldum 10 cm ne demek yaaa her gün mu yaptiniz kac tane yaptinizz kac cme düştü basenlerin cok umutlandim ben de yapiyorum ama bazen araya 3 4 gün giriyo sorun olur mu sence
Canım biraz karışık yazmissin anlamak icin cok soru sorcam kusura bakma:)Ben hergun yaptim canim ama burda kizlar 50 tane falan yazmis ben o kadar yapmadim 15 20ydi en fazla ama surekli yaptim bide makas ve squash hareketi yapmistim.En buyuk puf nokta benim icin yururken gobegimi ve basenlerimi iceri cekmekti o kadar ise yaradiki anlatamam mutlaka denemelisiniz :) ya genisti iste mesela soyle anlatayim aynanin karsisina oturuyordum basenlerim kenarlardan tasiyordu omuzlarimi baya geciyordu dusunun o zaman 101 103 gibi biseydi cunku baya bir inceldim 91 falandi bazen 90nin altina inmisti ama ayni zamanda zayiflamistim.Simdi 97 sanirim geri incelticem insallah
Bence araya 3 4 gun girecegine her gun yap 10 20 tane yap daha faydali olur
Canım biraz karışık yazmissin anlamak icin cok soru sorcam kusura bakma:)
1.makas hareketi dedigin nedir her gun mu yaptin kacar tane yaptin
2.squati her gun mu yaptin kac tane yaptin bacak kalinlastirir diyolar sende bu oldu mu
3.yururken dedigin yuruyusun de mi etkisi oldu incelmende kac dakika yurudun
Cevap verirsen cok sevinirim :)
canım ben başka videolar yapıyorum çoğu derya'nın topiğinde var eklediklerimde var sadece o bölgeye yönelik iç-dış bacak çalışıyorumKizlarrr ne durumdasinizzzz
topiğin linkini yazabilirmisiniz?canım ben başka videolar yapıyorum çoğu derya'nın topiğinde var eklediklerimde var sadece o bölgeye yönelik iç-dış bacak çalışıyorum
....blogspottopiğin linkini yazabilirmisiniz?
teşekkür ederim, yanlız bu linke tıklayınca açılmadı.blogspot
Senin basen dedginnyer gobegin yanlarindaki simit mi acaba canim ? Bende simidi.basen dye biliyrdumda ondan sordum belki yardimcibolur snakızlar merhaba bişey soracaktım bu yan yatıp bacakları kıvırarak yapılan basen hareketinde benim basenlerim değil de kalçam yanıyo. basenlerimin yanması gerekmez mi. yada kalçalar yanıp basen mi inceliyo. benim sorunum kalça değil basen çünkü. acaba ben yanlış mı yapıyorum hareketi? merak ettim :)