Basenlerim eridi gitti

Her birinize "kahramanlarııııığğğmmmmm" diye sarılmak istiyorum ablalarım yaa okuyunca tam anlamıyla :rolleyes::rolleyes::rolleyes: böyleydi ifadem :KK70:

60 ar kere yaptım hemen yanmayi felaket hissettim fakat belim cok ağrıdı yanlış bisey mi yaptım acaba:)))

Anladığım kadarıyla burda gerçekten basenlerini eritmeyi başaran kimse yok benim de aynı problemim var.aslında zayıfım ama basenlerim büyük.istikrarlı bir şekilde spor yapmayı basaramadım şimdiye kadar.

sevgili basenlerinden muzdarip hanimlar bu hareketi yapinnn yaptirinnn....
annem parantez görüntün yok olmus dedi...
kuzenim senin bacaklarin mi incelmis dedi....
emek olmadan yemek olmaz...
ben hala devam ediyorum gelin beraber yapalim ve basenlerimizle yasamaya mahkum olmadigimizi anlayalim..
gelin bu mutluluga ortak olun :))))))))

sevgili basenlerinden muzdarip hanimlar bu hareketi yapinnn yaptirinnn....
annem parantez görüntün yok olmus dedi...
kuzenim senin bacaklarin mi incelmis dedi....
emek olmadan yemek olmaz...
ben hala devam ediyorum gelin beraber yapalim ve basenlerimizle yasamaya mahkum olmadigimizi anlayalim..
gelin bu mutluluga ortak olun :))))))))
tamam olalım haklısın.. ne kadar zamanda aldın bu sonuçları...benimde o parantezleri yok etmem lazım ama hep üşengeçlik işte..öylede böylede bi yerden başlamak lazım..hangi haraketleri yaptınbakalım

tamam olalım haklısın.. ne kadar zamanda aldın bu sonuçları...benimde o parantezleri yok etmem lazım ama hep üşengeçlik işte..öylede böylede bi yerden başlamak lazım..hangi haraketleri yaptınbakalım
Canım 2 aydan fazladir yapiyorum gunde 300 tane yapiyorum 100erli setler halinde.50 yan yatip tam açıp kapatiyorum 50 de minik minik acip kapatiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim

Ben de bugün birşeyler yapmaya başladım 2 ayda eritmem lazım

kesinlikle yap bu hareketi her gün yap. kalca kac cm senin
Bugün ölçtüm 104.5 :KK43: bacaklarım belim ince sadece basen var bende. Düşük yaptım Allah kısmet ederse 2 ay sonra tekrar bebek istiyoruz bu sefer bu basenlerle hamile kalmak istemiyorum

Bugün ölçtüm 104.5 :KK43: bacaklarım belim ince sadece basen var bende. Düşük yaptım Allah kısmet ederse 2 ay sonra tekrar bebek istiyoruz bu sefer bu basenlerle hamile kalmak istemiyorum
benim hem bacak kalin hem basen var :KK43:(
canim benim insallah allah hayırlısıyla bebek nasip eder sana ben yapıyorum beraber yapip destek olabiliriz birbirimize

Bu gece baslarim
benim hem bacak kalin hem basen var :KK43:(
canim benim insallah allah hayırlısıyla bebek nasip eder sana ben yapıyorum beraber yapip destek olabiliriz birbirimize
Tesekkur ederim canım bu gece yatakta deniycem bakalım kaç yapabilicem

Günaydın makas hareketine dün gece başladım bu sabah da yaptım ancak 30 tane yapabildim 300 tane imkânsız görünüyor :KK43:

X