- 6 Aralık 2015
- 928
- 6.490
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin basen dedginnyer gobegin yanlarindaki simit mi acaba canim ? Bende simidi.basen dye biliyrdumda ondan sordum belki yardimcibolur sna
Noldu canımHer birinize "kahramanlarııııığğğmmmmm" diye sarılmak istiyorum ablalarım yaa okuyunca tam anlamıyla böyleydi ifadem
tamam olalım haklısın.. ne kadar zamanda aldın bu sonuçları...benimde o parantezleri yok etmem lazım ama hep üşengeçlik işte..öylede böylede bi yerden başlamak lazım..hangi haraketleri yaptınbakalımsevgili basenlerinden muzdarip hanimlar bu hareketi yapinnn yaptirinnn....
annem parantez görüntün yok olmus dedi...
kuzenim senin bacaklarin mi incelmis dedi....
emek olmadan yemek olmaz...
ben hala devam ediyorum gelin beraber yapalim ve basenlerimizle yasamaya mahkum olmadigimizi anlayalim..
gelin bu mutluluga ortak olun :))))))))
Canım 2 aydan fazladir yapiyorum gunde 300 tane yapiyorum 100erli setler halinde.50 yan yatip tam açıp kapatiyorum 50 de minik minik acip kapatiyorum. Kesinlikle tavsiye ederimtamam olalım haklısın.. ne kadar zamanda aldın bu sonuçları...benimde o parantezleri yok etmem lazım ama hep üşengeçlik işte..öylede böylede bi yerden başlamak lazım..hangi haraketleri yaptınbakalım
Sadece makas hareketi mi yapiyorsunCanım 2 aydan fazladir yapiyorum gunde 300 tane yapiyorum 100erli setler halinde.50 yan yatip tam açıp kapatiyorum 50 de minik minik acip kapatiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
2 aydir oyle yapiyodum simdi yanina yürüyüş de ekledimSadece makas hareketi mi yapiyorsun
kesinlikle yap bu hareketi her gün yap. kalca kac cm seninBen de bugün birşeyler yapmaya başladım 2 ayda eritmem lazım
Bugün ölçtüm 104.5 bacaklarım belim ince sadece basen var bende. Düşük yaptım Allah kısmet ederse 2 ay sonra tekrar bebek istiyoruz bu sefer bu basenlerle hamile kalmak istemiyorumkesinlikle yap bu hareketi her gün yap. kalca kac cm senin
benim hem bacak kalin hem basen var (Bugün ölçtüm 104.5 bacaklarım belim ince sadece basen var bende. Düşük yaptım Allah kısmet ederse 2 ay sonra tekrar bebek istiyoruz bu sefer bu basenlerle hamile kalmak istemiyorum
Tesekkur ederim canım bu gece yatakta deniycem bakalım kaç yapabilicembenim hem bacak kalin hem basen var (
canim benim insallah allah hayırlısıyla bebek nasip eder sana ben yapıyorum beraber yapip destek olabiliriz birbirimize
nne gibi etkilerini gördün canım cm bazinda inceldin miEbru salli selülit savar da muhteşem bu arada tebrikler