canim zamanla olacak ben de ilk yaptığımda 50den yukari cikamiyodumGünaydın makas hareketine dün gece başladım bu sabah da yaptım ancak 30 tane yapabildim 300 tane imkânsız görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim zamanla olacak ben de ilk yaptığımda 50den yukari cikamiyodumGünaydın makas hareketine dün gece başladım bu sabah da yaptım ancak 30 tane yapabildim 300 tane imkânsız görünüyor
bacakların komplemi sıkılaştı yoksa sadecebasenlermi gitti canım..başlarken ölçü almamışmıydınCanım 2 aydan fazladir yapiyorum gunde 300 tane yapiyorum 100erli setler halinde.50 yan yatip tam açıp kapatiyorum 50 de minik minik acip kapatiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
3 cm inceldim canım komple sıkılaştibacakların komplemi sıkılaştı yoksa sadecebasenlermi gitti canım..başlarken ölçü almamışmıydın
OZAMAN BENDE BAŞLIYORUM HEMEN3 cm inceldim canım komple sıkılaşti
aynen canimml zaman kaybetme hiçOZAMAN BENDE BAŞLIYORUM HEMEN
Yarından itibaren bende başlıyorum.Kimseden ses yok bayanlar ne durumdasınız. 1 haftadır yaptığım makas hareketini bugün 60 a çıkarttım. Yanında birkaç hareket daha yapıyorum.
baslayin herkes baslasin hep beraber yapalim birbirimizi gaza getirelim..Yarından itibaren bende başlıyorum.
evet öncelikle liste oluşturalim kim katılacak onu belirleyelim kac cm le başladık kaç cm inceldik onları falan belirtelim sonrada hergun mutlaka düzenli yaparız dedıgın gıbı gaz olayıbaslayin herkes baslasin hep beraber yapalim birbirimizi gaza getirelim..
hatta olculerimizi de yazalim
aynennm canim herkesslerii bekliyoruuuzz :)))evet öncelikle liste oluşturalim kim katılacak onu belirleyelim kac cm le başladık kaç cm inceldik onları falan belirtelim sonrada hergun mutlaka düzenli yaparız dedıgın gıbı gaz olayı
ben yürüyüşe katılamam 6 aylık bebişim var çünküaynennm canim herkesslerii bekliyoruuuzz :)))
bu arada olcumuzde uzun süre degisme olmayabilir asla moral bozmak yok cunku benim ölçüm degismemesine ragmen bacaklarin incelmis gibi bir tepki aldim cok mutlu oldumm... bel kalca basen ölçümüzu yazalim canim.. bence bunun yaninda yuruyus de yapalim
aynen canim günde 300 tane yapacagiz bu arada
anlastik canim hadii ac :)tamam ben konuyu açıyorum diğer arkadaşlarıda etiketlerim senin varsa bildiğin tanıdıkların sende etiketle
açtım bileanlastik canim hadii ac :)
canim ben bir seyler yazayim onlari da ekle olur mu ilk mesaja?
canim konumuza gel bekliyoruuuzz...Ben yaklaşık 10 günden beri yapıyorum . 30 la başladım 60 yapiyorum şimdi . Ilk hafta gözle görülür erime oldu ama şimdi durdu sanki , sayıyı cok arttırmak istemiyorum ki uzun sure düzenli devam edebileyim . 300 falan imkansız benim icin .