Basenlerim eridi gitti

Canım 2 aydan fazladir yapiyorum gunde 300 tane yapiyorum 100erli setler halinde.50 yan yatip tam açıp kapatiyorum 50 de minik minik acip kapatiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
bacakların komplemi sıkılaştı yoksa sadecebasenlermi gitti canım..başlarken ölçü almamışmıydın

Kimseden ses yok bayanlar ne durumdasınız. 1 haftadır yaptığım makas hareketini bugün 60 a çıkarttım. Yanında birkaç hareket daha yapıyorum.

baslayin herkes baslasin hep beraber yapalim birbirimizi gaza getirelim..

hatta olculerimizi de yazalim
evet öncelikle liste oluşturalim kim katılacak onu belirleyelim kac cm le başladık kaç cm inceldik onları falan belirtelim sonrada hergun mutlaka düzenli yaparız dedıgın gıbı gaz olayı:KK76::KK76::KK49::KK49::KK49::KK49:

evet öncelikle liste oluşturalim kim katılacak onu belirleyelim kac cm le başladık kaç cm inceldik onları falan belirtelim sonrada hergun mutlaka düzenli yaparız dedıgın gıbı gaz olayı:KK76::KK76::KK49::KK49::KK49::KK49:
aynennm canim herkesslerii bekliyoruuuzz :)))
bu arada olcumuzde uzun süre degisme olmayabilir asla moral bozmak yok cunku benim ölçüm degismemesine ragmen bacaklarin incelmis gibi bir tepki aldim cok mutlu oldumm... bel kalca basen ölçümüzu yazalim canim.. bence bunun yaninda yuruyus de yapalim

aynennm canim herkesslerii bekliyoruuuzz :)))
bu arada olcumuzde uzun süre degisme olmayabilir asla moral bozmak yok cunku benim ölçüm degismemesine ragmen bacaklarin incelmis gibi bir tepki aldim cok mutlu oldumm... bel kalca basen ölçümüzu yazalim canim.. bence bunun yaninda yuruyus de yapalim
ben yürüyüşe katılamam 6 aylık bebişim var çünkü :emir_bebek::emir_bebek:
evde yürürüm bende artık:KK53:
flz9035 flz9035
TanGO TanGO
grace16 grace16
Zynpnz666 Zynpnz666

kızlar sizlerde katılır mısınız:KK6:
:KK6::KK6:

tamam ben konuyu açıyorum diğer arkadaşlarıda etiketlerim senin varsa bildiğin tanıdıkların sende etiketle

canim ben bir seyler yazayim onlari da ekle olur mu ilk mesaja?
yan yatip bacaklari 90 derece kirip kaldırıp indirecegiz. yanlis anlasilma olmasin.
basene calisirken ic bacak calismazsak ic kisim sarkabilir onun icin de 1 sandalyenin en ucunda oturacagiz pilates cemberi pilates topu veya hiçbiri yoksa bir yastigi dizlerimizin arasina alip 100 defa sıkıp birakalim.. bunlari da paylas canim

Ben yaklaşık 10 günden beri yapıyorum . 30 la başladım 60 yapiyorum şimdi . Ilk hafta gözle görülür erime oldu ama şimdi durdu sanki , sayıyı cok arttırmak istemiyorum ki uzun sure düzenli devam edebileyim . 300 falan imkansız benim icin .

Ben yaklaşık 10 günden beri yapıyorum . 30 la başladım 60 yapiyorum şimdi . Ilk hafta gözle görülür erime oldu ama şimdi durdu sanki , sayıyı cok arttırmak istemiyorum ki uzun sure düzenli devam edebileyim . 300 falan imkansız benim icin .
canim konumuza gel bekliyoruuuzz...
oncelikle canim ben de oyle basladim suan 100luk setler halinde 300 tane yapiyorum.
simdi 50 tane tam acip kapat sonra 50 tane minik minik sikistir. boyle 3 set halinde yap. simdilik 100e eris. zamanla 300e cikarsin. sıkılaşma ise devaam edicek surekli insallah basenlerimiz dayanamayacak bu harekete :))

X