Basen Eritme

acd

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
22
1
34
Basenlerimi eritemiyorum ne yapacağım 2günde bir 1 saat yürüyorum 20 squat yapıyorum??

Bence yürüyüşü 2 günde 1 değilde hergün yaparsan daha yararlı olur :)

Mari winsor plates buns and thighs kesinlikle denemelisin ben de yeni başladım ama yaparken anlıyorum zaten evet bu işe yarar diye :) düzenli olarak yapmaya çalışacağım hatta sonuçları buraya yazabiliriz

Herseyden once basen yogun bir yag deposuna sahip oldugu icin vucuttaki yag orani dusurulmelidir.
Bunun icinde sadece squat gibi kas gelistirici egzersizler degil,kalp atisini hizlandiracak aerobik egzersizler yapmak gerekir.
Bunun icin gunde yarim saat tempolu yuruyus yeterlidir fakat egzersiz isin sadece yarisidir.
Bunu tamamlamak icin ve yag oranini dusurmek icin duzenoi bir beslenme sekli sarttir.
Duzenli beslenme de basit karbonhidrat alimini (ekmek,un,seker,makarna,pasta vs)azaltmali , protein ve vitamin alimini ihmal etmemelisiniz.
Kendinizi Ac birakan bir diyet programina ihtiyaciniz yoktur, sadece yediginizin kaltesi onemlidir.
Ornegin et,yumurta,balik,tavuk,sebze,yesillikler ve az miktarda meyve tuketilebilir.
Saglikli gunler dilerim:)

bunu program ile yapmalısın tek bir hareket veya hareket grubu ile kesin sonuç alınamaz

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var aslinda zayif biriyim 1.71 boy 60 kilo ama simitlerim var ve cok rahatsiz ediyolar beni dogru duzgun pantalon giyinemiyorum ( selulit ve catlaklarimda var fazla degiller ama.. pilatese baslasam sizce kac ayda bu sıkıntılardan kurtulabilirim ??

yeşil çay ve bol su iç bende oyle yaparak vermıstım bıde mekık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…