Basen eritme kürü kahve,portakal yağı

Seldos47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
379
113
Kızlar kahve,portakal yağı, aspirin, deniz tuzu yağ karışımı ile basen eritme kürü nü deneyen var mı ? Hafta da bi kez yapıliyor ben 2 hafta yaptım yani 2 kez . Iyi geldi gibi ama bıraktım isteyen var sa beraber tekrar başlayabiliriz kızlar

O yağlarda sihir var pıt diye eritiyorlar basenleri, göbekleri, yağları falan.

Boğaz tutmaya, spor yapmaya gerek yok. Yağları sürün, geçin tv karşısına yayılın, kucağınıza da pasta, börek, çekirdek, fındık, fıstık falan alın ve yağların işini yapmasını, 90-60-90 olmayı bekleyin. Ne güzel ütopya.

Sporla birlikte yapıldığınde etkisini gösteriyordur herhalde. Bu ne gerginlik yahu? Kadın ne demiş sanki...

Göbekte işe yarıyorsa bana lazım aslında. Nasıl uyguluyorsunuz? Streçle falan mı sarıyorsunuz sürdükten sonra?

Pardon da pasta,börek çekirdek fındık fıstık yiyeceğiz demedik nereden cıkardiniz bölgesel incelme zor onun için yardımı var mı diye sordukk deneyen veya denemiş birine !. ..

Aynen öyle bu ne sinirse ben sadece sordum illa cevap verin gibi bi ibare de geçirmedim arada .. evet bölgesel incelme :) güzelce sürüyorum Streç filmle bekletiyorum 45 dakika 1 saat öyle ce kalıyorum internetten bakabilirsiniz bu küre :) deniz tuzu kahve ve portakal yağı kürü yaşarsınız ayrıntili bilgi var ama kullanıcı yorumu bulamamistim :))

Sinirlenmedim ayol, gayette eğlendim yazarken. Smiley koymayinca öyle algiliyorsunuz nedense.

Spor yapmadan ne bölgesel ne bütünsel incelemezsiniz yağlarla.

Ben bi kontrol ettim internetten de deniz tuzunu ilk bulduğum gibi deneyeceğim.

Ayda iki yahut dört çok fazla değil ki. Spor da yapıyorum yanında çok hoş olur bence deneyelim

kızlar ya ben de diyete basladım bugün. beş kilo vermem lazım ama cogunun basenden gitmesi lazım bu ise yarıyor mu cidden? baska bir önerisi olan varsa da söylerse çok sevinirim. ayrıca daha acıklayıcı olursa da mükemmel olur.

Zayıflatan Doğal Kür

Malzemeler:

Doğal deniz tuzuAspirinTürk kahvesiZeytinyağPortakal yağıYeterince suStreç film
Zayıflatan Kür Nasıl Hazırlanır?Derince bir kabın içerisine Türk kahvesi, aspirin, doğal deniz tuzu ve yeterince suyu ekleyip karıştırın.Hazırladığını bu karışımı 15-20 dakika kadar bekletin.Sonra portakal yağı ve zeytinyağını da içerisine ekleyin.Karışım homojen bir hal alıncaya kadar karıştırın.30 dakika beklettikten sonra kullanıma hazırdır.Zayıflatan Kür Nasıl Kullanılır?Hazırladığınız bu kürü zayıflamasını istediğiniz bölgeye ince bir tabaka şeklinde sürün.Üzerini de streç film yardımıyla iyice sarın.45 dakika kadar hareket etmeden bekleyin.Son olarak kürü uyguladığınız bölgeyi su ile durulayın.Bu karışımı sadece kullanacağınız kadar hazırlayın. Daha sonra kullanmak için bekletmeyin.

Kilo verdiren kür ile bölgesel zayıflama ve bölgesel incelmeyi gözle görülür şekilde fark edeceksiniz.

Bu kürü haftada iki kez, en fazla dört seans olacak şekilde yüzeysel şekilde uygularsanız 1 ayda gözle görülür bir şekilde incelme yaşayacaksınız.

Al canim düzenli kullanirsan ise yarıyor ben malesef en fazla 2 hafta düzenli yaptım ama o Ara bile ise yaradı gibi bol bol su iç ama onu ihmal etme haftada en fazla 2 kere yapabilirsin

cok tesekür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…